Plyšáčkovo mládí

Sekce pro příspěvky nových členů fóra - po registraci zde založte nové téma a prozraďte nám pár drobností o sobě, nebo nás jen pozdravte!
Uživatelský avatar
Plyšáček
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 1
ve věku do: 10
Příspěvky: 2308
Dal: 637 poděkování
Dostal: 4 poděkování

Plyšáčkovo mládí

Nový příspěvek od Plyšáček »

Vážení a milí.
Abyste mě lépe poznali, chci zde uvést některé klíčové okamžiky z mého mládí.
Některé konkrétní údaje z mého života záměrně vynechám, jelikož případné vyzrazení mé identity by ublížilo tolika dětem a lidem kolem nich, že se to dnes již ani nedá spočítat.
V žádné události mého života nehledám odpověď na to, proč jsem pedofil. Nicméně některé zážitky jsou právě pro mě příznačné.

Narodil jsem se před sametovou revolucí v menším městě a miloval jsem mámu i tátu. Moje orientace byla od narození daná. Podle fotek jsem zjistil, že už v půl roce mi "cpali" holčičku do kočárku a v roce na deku na pláži - nahou (dnes by mi to nevadilo) a radost jsem z toho tedy neměl (na fotkách brečím). Poznával jsem postupně prostředí bytu a kolem domu, své tělo a jeho jednotlivé údy a tak. Jako každé mimi.

Chodil jsem do jeslí, na které si moc nepamatuji. Ve školce se mi asi až tak moc nelíbilo, přesto na tu svoji dnes až s dojetím vzpomínám. Nemůže být ideálnější prostředí pro realizaci vloh, se kterými jsem přišel na svět.
Ve školce jsem byl poněkud "jiný", ani nevím v čem. Vždy jsem si tam nesl nějaký malý předmět ve funkci talismanu. Dost jsem se bál. Mezi nepříjemné zážitky patřil například ten na lavičce. Po spaní jsme seděli v trenýrkách vedle sebe a děti se mi začaly posmívat, že mám malé bradavky. Takoví Ti kluci s "kozami". Dnes bych se vysmál spíše já jim. Ale to nic. Nejhorší okamžik se odehrál jednoho dne na záchodech.

Spokojeně si čůrám, když tu přijde kamarádka (do zadní části, kam chodili jen kluci) a začala mě sledovat a posmívat se mi. Mě to nešlo zastavit, navíc jsem měl trenky až na zemi. Tehdy jsem z toho měl opravdu trauma. Ale miloval jsem ji dál i s její nejlepší kamarádkou až asi do druhé třídy. Opusťme na chvíli tyto mé dvě první lásky a podívejme se na lehátka. Jednoho dne po obědě se mi nechtělo spát a tak jsem si hrál - jako občas řada dětí - pod peřinkou mezi nohama. Zajímavě jsem se vydráždil a dokonce jsem prožil jakýsi slabší orgasmus - cítil jsem dokonce cukání v pinďourkovi, samozřejmě bez výstřiku).

Detailněji chci však popsat situaci z jiného dne. Ležel jsem na lehátku vedle jedné milé holky a začali jsme zajímavé průzkumy. Nepamatuji si vše, tak jen uvedu to, co mi zůstalo v paměti. Odkrývali jsme se - a prohlíželi. Dokonce jsme se i osahávali a já se jí ptal, jak se "to" jmenuje. Řekla mi něco dost divného (kačenka myslím, nebo co - už nevím). Jak a zda moc sahala na mě, nevím. Ale pamatuji si, že jsem ji celkem slušně osáhl já a že se mi to líbilo. Dodnes mi v paměti silně utkvěla vzpomínka na vůni na mé ruce, která tam zůstala od kačenky. Opravdu silný okamžik mého života. Jinak tuto průzkumnici jsem nikdy srdcem nemiloval. Bylo by jistě zajímavé položit si otázku, zda tato situace posílila mé vrozené sklony či zda jsem se již i v tomto choval "jinak" než gynekofilní vrstevníci. (Pokud Vás tato příhoda vzrušila, omlouvám se. Snad to nemůže nikdo považovat za DP.)

Celé mládí jsem byl velice stydlivý, doma jsme se před sebou neukazovali nazí. Jednou jsem letmo viděl mamku zarostlou, když se oblékala na záchodě a hezké mi to tedy nepřipadalo. Vlastně si nepamatuji, že bych kdy nacházel zalíbení v dospělém ženském těle. Mé lásky byly hodně romantické - platonické. Nyní se můžeme vrátit k oněm dvěma zmiňovaným již ve školce. Miloval jsem je moc a moc. Střídavě buď jednu, nebo druhou. Podle toho, která mě v daném období méně odmítala. I později při cestě ze školy jsem je pronásledoval (připomínám, že mi bylo kolem sedmi let) a nějak nemohly pochopit, jak až moc mě přitahují a jak moc je miluji. Snad ani ta pusa nikdy nepadla.

Asi tak od třetí třídy jsem přesedlal na jiné spolužačky. S jednou jsme zažili ve třetí třídě jednu bezva suplovanou hodinu. Mačkali jsme se vzájemně o lavici. Seděli jsme pevně na židlích a rukama jsme silou přitlačovali lavici na naše břicha. Myslím, že pro oba to byla docela prima hra.

Při docházce do hudebky jsem, již jako starší, doprovázel po městě občas nějakou holku a povídali jsme si o všem možném, většinou o blbostech. Doma jsme měli už i barevnou televizi a tak jsem viděl nějaké ty pohádky a filmy pro děti. Třeba Lucie, postrach ulice se mi moc líbila už jako malému. Nekonečný příběh - respektive královna na konci, mě fascinovala již jako puberťáka. Když dnes znovu koukám na filmy z té doby, ve kterých hrají holčičky, uvědomuji si, že už jako malému klukovi se mi líbily vždy více ty mladší než ty starší a že jsem si je hned lépe zamiloval.

Nyní se podíváme na další hvězdný okamžik mého psychosexuálního zrání. Jednoho letního dne na nedaleké vsi jsem potkal svoji "první lásku". Tedy první byly ty dvě od školky. Tato byla však moje první pubertální. Pro upřesnění - v pubertě jsem byl já, ona ne. Nikdy jsem se vlastně nezamiloval do těch divných větších holek, co se tak nehezky začaly proměňovat v "cosi smradlavějšího, tlustšího s nehezkými boky a máminýma prsama" (promiňte tato slova, ale z tehdejšího pohledu jsem to tak vnímal).

Zpátky na ves. Mamka si šla něco půjčit ke kamarádce a já čekal před stavením. Ani mě nenapadlo, že ten den může být krásnější. Když tu najednou se otevřely dveře, a tam.... nádherná, sladká, v růžové teplákovce - holka. A slaďoučkým, líbezným hláskem se mě zeptala: "Chceš vidět koťátka?" Šel jsem jako ve snách a hladili jsem koťátka. Sebe vzájemně vlastně nikdy a ani pusu jsme si za několik let našeho kamarádství nedali. Dnes toho lituji. Ale měli jsme se rádi platonicky a psali jsme si psaníčka a začala má básnická tvorba. Celkem slušné kousky, myslím.

Ona šla po prázdninách do třetí a já asi do sedmé. Rodiče mi říkali, že je pro mě mladá a mě to nesmírně štvalo - vždyť byla tak hezká a velká. A vůbec, čtyři roky není žádný velký věkový odstup. (Dnes by za ni byli vděční, myslím.) Dokonce jsem i pomáhal dědovi a babičce s králíky, jen abych potom mohl na chvíli odskočit k sousedům. Často jsme se spíše škádlili a největší fyzický kontakt jsme navázali asi ve chvíli, kdy jsme se prali o míč. Ach já hlupák nesmělý! Po pár letech, co jsem odešel na gymnázium, se naše kontakty zpřetrhali - také asi jejím vyspíváním.

Když jsem chodil na gymnázium, na obědech na základní škole jsem moc rád stál ve frontě za prvňačkami nebo alespoň mladšími žákyněmi. Docela mi bylo jasné, že se mi líbí a vůbec jsem se tím netrápil. Můj celý vnitřní coming out byl naprosto pohodový, vědomý a přirozený. Netrpěl jsem pocity jinakosti - ty jsem měl od mládí, jen jsem si zkrátka vysvětloval, že mám na holkách rád čistotu, slušnost a nezkaženost a vrstevnice jsou hrubé, sprosté, špinavé a nehezky zkřivené. Hledal jsem kolem sebe vždy půvabné, vznešené, čisté a nesmírně laskavé princezničky.

V té frontě na obědy mi tam jednou někdo řekl, že jsem úchyl a asi reagoval na nějakou moji poznámku na hezkou prvňačku - brunetku, přede mnou. Také jsem se zamiloval do páťačky (vypadající mladší), sestry mé spolužačky. Ale nějak mě ani nechtěla vidět. Bylo to jen takové chvilkové pobláznění.

Skoro bych zapomněl na svá skautská léta. S bratry mi bylo dobře, byly tam opravdu dobří kluci a byli jsme úžasně vedeni. Možná tam byl mezi vůdci i někdo na kutíky, ale to se asi nikdy nedozvím. Ve skautské kariéře jsem se díky své zodpovědné a charakterní povaze dostal dosti vysoko, avšak práce s chlapci mě zkrátka neuspokojovala a tak jsem toho postupně nechal.

Jednoho osudového večera jsem viděl hezké vystoupení malých dětí a to mě ovlivnilo a nesměrovalo dále. Chtěl jsem učit. Ostatně učitelem jsem chtěl být již od šesti let. Potom tam byla i jiná profesní přání, avšak naštěstí včas jsem se rozpomněl na můj životní úkol a šel za svým posláním.

Na pedagogické fakultě byl volně přístupný internet a tam jsem se setkal i s prvními internetovými stránkami pro pedofily a nějakými moc hezkými fotečkami z oblasti DP (nic vážného, spíše asiatky). Více jsem tyto dokumenty nestahoval ani neviděl. Zato jsem se v době vysokoškolských studií zásobil literaturou o sexuálním zneužívání dětí a hltal jsem jednu stránku za druhou. Říkal jsem si vždy: "No jasné, toto bych nikdy neudělal." Trapas nastal, když moji spolubydlící na koleji objevili moji knížku Už žádná tajemství s krásnou záložkou - obrázkem holčičky. Po mém návratu na pokoj byly nějaké nápisy u postele. Už si to moc nepamatuji. Není to důležité.

Na jiné koleji jsem sledoval i videa. V místní videopůjčovně jsem si půjčoval filmy s dětmi. Když jsem jednou ve společenské místnosti sledoval film Malí géniové (ten s těmi geniálními miminky), jeden kluk se mě zeptal: "Takže pedofil?" Ani nevím proč, v podstatě jsem mu to hned automaticky odkývl. Potom i tam mě docela prokoukli. Třeba slyšeli, že si pouštím Dádu (dnes mám větší vkus) nebo mám plyšáčka na spaní.

Po studiích jsem se svěřil mamce. Po třech týdnech jsme šli i za taťkou. Oba to vzali zcela v klidu. Ale trápilo - nebo trápí je to asi hodně. Přesto Vám říkám - pokud jste to neudělali, jistě to udělejte - rodiče si zaslouží o tom vědět. Lidé, kteří jsou si nejbližší, toto mají znát. Jinak se vlastně celý život neznáte a ubližujete Vašemu vzájemnému vztahu. Tak jako my se máme díky pedofilii něco učit, tak i oni mají na sobě díky tomu nějak pracovat a dále duchovně růst. V současnosti mě rodiče nesmírně štvou. Dělají si starosti s čím vůbec nemusí (když si pochovám miminko, které není ani v mém preferáči) a neví, s čím by mohli. Musím si s nimi znovu vážně, hodně vážně promluvit.

Takže zatím asi tak...

Jsem vděčný za možnost zde na ČEPEKu sdílet s ostatními podobně založenými lidmi. Více o sobě zatím psát nebudu. Mnoho se dá vyčíst i v mých jiným příspěvcích. Těším se na další vzájemně pozitivní ovlivňování a na vše, co nás čeká na naší cestě životem. Nemáme to někdy jednoduché, ale jak vyjádřil jistý génius: "Pedofilie mi něco vzala, ale mnohem více dala. To, co mi vzala, bez toho se obejdu. To, co mi dala, už bych nikdy nechtěl ztratit."

Jsem asi jeden z nejšťastnějších pedofilů na světě. A doufám, že to v nikom nebude vyvolávat pocity závisti, ale spíše jej to bude vést k pokládání si dalších otázek. Rád budu odpovídat na cokoliv, co bude skutečným přínosem pro ostatní. Jsem rád, že se můžeme - alespoň takto, znát.
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se hrubě provinil proti základním principům Československé pedofilní komunity (viz rozhodnutí administrátorského týmu). V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky nemažeme, i když si uvědomujeme, že některá prohlášení nebo příspěvky tohoto uživatele v kontextu toho, že zneužíval děti, mohou ve čtenářích vyvolávat znechucení.
Uživatelský avatar
Deda
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 6
ve věku do: 11
Výkřik do tmy: Uti, non abuti (Užít, nikoliv zneužít)
Příspěvky: 197
Dal: 227 poděkování
Dostal: 114 poděkování

Re: Plyšáčkovo mládí

Nový příspěvek od Deda »

Drahý Plyšáčku,
díky za tvé povídání. Každý z nás si prošel během svého života různými obdobími. Také mne nepřitahovaly nikdy mé vrstevnice. Mám o 4 roky mladší sestru a byl jsem vždy přitahován jejími kamarádkami. Ostatně můžeš si přečíst jak šel můj život zde http://www.pedofilie-info.cz/forum/viewtopic.php?f=68&t=3131.
Krásný sluníčkový den přeje Děda
Uživatelský avatar
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 4
ve věku do: 12
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
Příspěvky: 7971
Dal: 1170 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Re: Plyšáčkovo mládí

Nový příspěvek od Gabriel Svoboda »

Díky za příběh.
Plyšáček píše:Přesto Vám říkám - pokud jste to neudělali, jistě to udělejte - rodiče si zaslouží o tom vědět.
Jistě máš právo na osobní zkušenost, ale chtěl bych upozornit ostatní čtenáře, že někteří pedofilové se rodičům svěřili a zničili si tím život.
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Uživatelský avatar
Jeremy
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 12
ve věku do: 23
Výkřik do tmy: Milovať okrem iného znamená vážiť si objekt svojej túžby. Dosť na to, aby som nezradzoval jeho dôveru...
Příspěvky: 490
Dal: 467 poděkování
Dostal: 300 poděkování

Re: Plyšáčkovo mládí

Nový příspěvek od Jeremy »

Je zaujímavé, koľko si toho pamätáš z ranného detstva.
Často sa vyjadruješ (nie len v tomto vlákne) v tom zmysle, že staršie dievčatá a ženy ti prídu odpudivé, rozumej smradlavé, chlpaté a spotené... Úplne rozumiem tomu, čo oceňuješ na malých holčinách, ale tento postoj k starším mi je cudzí. Že ťa nepriťahujú, to je v poriadku, ale ako to vnímam ja, často kladieš prílišný dôraz na opísanie toho, aké je to nevkusné a odpudivé. Skoro si ťa viem predstaviť, ako sa mrskáš každý večer pred spaním bičíkom po chrbte, aby si strestal tie nedôstojné prejavy starnutia :D

Pokiaľ ide o skauta, nikdy som tam nechodil, ale dnes by som s tebou so spätnou platnosťou okamžite menil. Teraz už je zrejme na takéto úvahy neskoro a tak som si nedávno aspoň stiahol kompletnú sadu audiokník Jaroslava Foglara ;) Pedagogickú fakultu som neplánovane nedokončil a tak po rokoch aj pod vplyvom týchto stránok vážne zvažujem, že by som prešiel k nejakému druhu práce, ktorú by som nerobil kvôli zárobku, ale viac pre vnútorné uspokojenie. To už ale tlachám viac o sebe a odkláňam sa od tvojho príbehu.

Každopádne je vidieť, že si sa na týchto stránkach tak trochu našiel a ja dúfam, že záplava tvojich príspevkov tak skoro neustane, aj keď pripúšťam, že s tebou často nesúhlasím, ale o to je to niekedy zaujímavejšie ;)
Uživatelský avatar
Jeremy
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 12
ve věku do: 23
Výkřik do tmy: Milovať okrem iného znamená vážiť si objekt svojej túžby. Dosť na to, aby som nezradzoval jeho dôveru...
Příspěvky: 490
Dal: 467 poděkování
Dostal: 300 poděkování

Re: Plyšáčkovo mládí

Nový příspěvek od Jeremy »

Gabriel Svoboda píše:Díky za příběh.
Plyšáček píše:Přesto Vám říkám - pokud jste to neudělali, jistě to udělejte - rodiče si zaslouží o tom vědět.
Jistě máš právo na osobní zkušenost, ale chtěl bych upozornit ostatní čtenáře, že někteří pedofilové se rodičům svěřili a zničili si tím život.
A s týmto sa plne stotožňujem. Otvorenie sa rodičom síce môže byť odvážnym a úprimným činom, ale nie vždy správnym. Rozhodnutie by som nechal na každom človeku zvlášť a určite by som nepropagoval názor, že existuje nejaké univerzáne správne riešenie.
Uživatelský avatar
Plyšáček
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 1
ve věku do: 10
Příspěvky: 2308
Dal: 637 poděkování
Dostal: 4 poděkování

Re: Plyšáčkovo mládí

Nový příspěvek od Plyšáček »

Dědo, děkuji za Tvé nádherné vypravování. Přečetl jsem všechny 3 díly jedním dechem.

Gabrieli, vím, že rozhodnutí, zda se svěřit rodičům, je na každém. Jen jsem chtěl podpořit vývoj, že pokud někdo jen uvažuje o této možnosti, ať jde do toho. Je to něco jiného než svěřit se rodičům své lásky či jiným lidem. Dokonce mi přijde, že na to mají naši vlastní rodiče právo. A také to vnímám jako jejich povinnost to vědět. No, je to divné, ale tak to vnímám. Měli by (právo na sdělení) i musí (povinnost znát pravdu o svém dítěti, ať budou důsledky poznání jakékoliv) to vědět (pokud jsou soudní, v první chvíli by se spíše mohli omlouvat za to, že nás takhle stvořili - i když ve skutečnosti to je třeba všechno jinak). Ale opět zdůrazňuji - pouze podle mého skromného hloupého názoru. Jinak další debaty o tom můžeme přesměrovat do jiného vlákna.

Jeremy, jdi za hlasem svého srdce a dělej jen práci, která Tě naplňuje (úmyslně nepíši uspokojuje - to lidé užívají, ale v tomto smyslu to může být zavádějící). Lidem říkám: "Než dělat práci, která mě nebaví, raději bych byl bezdomovcem". (K tomu jsem neměl daleko, i když dnes žiji v nesmírném blahobytu).
Naposledy upravil(a) Plyšáček dne sobota 29. 11. 2014, 14:28:19, celkem upraveno 1 x.
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se hrubě provinil proti základním principům Československé pedofilní komunity (viz rozhodnutí administrátorského týmu). V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky nemažeme, i když si uvědomujeme, že některá prohlášení nebo příspěvky tohoto uživatele v kontextu toho, že zneužíval děti, mohou ve čtenářích vyvolávat znechucení.
Uživatelský avatar
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Příspěvky: 6484
Dal: 1592 poděkování
Dostal: 3507 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Plyšáčkovo mládí

Nový příspěvek od Kasz »

Plyšáček píše:Dokonce mi přijde, že na to mají naši vlastní rodiče právo.
Určitě nemají. Je to velmi intimní věc a je naopak mým zcela výhradním právem rozhodnout, komu se svěřím a komu ne.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Uživatelský avatar
Marco Freeman
Čestný člen skupiny ČEPEK
Kontakt: [email protected]
Příspěvky: 1685
Dal: 1093 poděkování
Dostal: 2038 poděkování

Re: Plyšáčkovo mládí

Nový příspěvek od Marco Freeman »

[smazáno]
Tito uživatelé poděkovali autorovi Marco Freeman za příspěvek:
Plyšáček
Uživatelský avatar
Plyšáček
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 1
ve věku do: 10
Příspěvky: 2308
Dal: 637 poděkování
Dostal: 4 poděkování

Re: Plyšáčkovo mládí

Nový příspěvek od Plyšáček »

Svůj 1000. příspěvek za půl roku působení na ČEPEKu chci využít k poděkování za to, že mohu být členem naší komunity.

Můžete si povšimnout, že jsem si do kolonky "zájmy" doplnil dětská psychologie a sexualita.

Z USA jsem si za 3300,- pořídil knihu Childhood Sexuality a 500-tistránkovou knihu Sexual Development in Childhood - přímo od Kinseyho Institutu.
Takže se máte do budoucna na co těšit (v sekci Knihy) - než napíši vlastní knihu. :D
I když do angličtiny se mi tedy rozhodně nechce. Pokud by někdo chtěl zaslat práci na prázdniny, ozvěte se v SZ. Každá přeložená stránka dobrá...

Váš Plyšáček z nového domova na zámku :D
Naposledy upravil(a) pbd dne pondělí 20. 7. 2020, 9:28:23, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Odstraněny nefunkční odkazy na obrázky
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se hrubě provinil proti základním principům Československé pedofilní komunity (viz rozhodnutí administrátorského týmu). V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky nemažeme, i když si uvědomujeme, že některá prohlášení nebo příspěvky tohoto uživatele v kontextu toho, že zneužíval děti, mohou ve čtenářích vyvolávat znechucení.
Uživatelský avatar
Plyšáček
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 1
ve věku do: 10
Příspěvky: 2308
Dal: 637 poděkování
Dostal: 4 poděkování

Re: Plyšáčkovo mládí

Nový příspěvek od Plyšáček »

Ač tu nejsem (oficiálně) dlouho, právě jsem udělil již 500. poděkování.

Děkuji všem, kteří píší na Fórum moudře a zajímavým způsobem.

Hodně se od Vás dozvídám a osobně mě to velice obohacuje.

Plyšáček - ten, co miluje, nejvíce ze všeho však šmudlinky.

Obrázek
odkaz a zdroj: www.supermamy.pl
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se hrubě provinil proti základním principům Československé pedofilní komunity (viz rozhodnutí administrátorského týmu). V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky nemažeme, i když si uvědomujeme, že některá prohlášení nebo příspěvky tohoto uživatele v kontextu toho, že zneužíval děti, mohou ve čtenářích vyvolávat znechucení.
Uživatelský avatar
Plyšáček
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 1
ve věku do: 10
Příspěvky: 2308
Dal: 637 poděkování
Dostal: 4 poděkování

Re: Plyšáčkovo mládí

Nový příspěvek od Plyšáček »

A máme tady další veselou událost - PLYŠÁČEK DNES SLAVÍ SVÉ 1. NAROZENINY.
Takže to vlastně dobře zapadá do tohoto tématu...

Ačkoliv můj civilní život byl a je pohádkově kouzelný, musím poznamenat, že za poslední rok nabral jedinečný rozměr a ještě více barevnosti a smysluplnosti. S ohlédnutím zpět jsem vděčný za okamžik, kdy jsem přesně před rokem sebral odvahu a zaregistroval se na naše fórum. Jsem velice rád, že mohu být členem ČEPEKu, jelikož jsem poznal mnoho jedinečných a vzácných přátel - pod různými přezdívkami i osobně, a objevil další možnosti vlastní seberealizace.

Jako Plyšáček Vám chci poděkovat za přátelství i za veškerou zpětnou vazbu, které se mi dostalo.
Někdo vůči mně možná cítí nevraživost. To je mi upřímně líto. Chci, abyste věděli, že zde nemám nepřátel. Alespoň já bych nikoho takto neoznačil.

Prosím odpusťte Plyšáčkovi všechny chyby, kterých se za poslední rok dopustil. Nikdy za tím nebyl zlý úmysl. Spíše snad přemíra nadšení z probíraných témat. Učil se první slova a první krůčky, tak se prosím na něj nezlobte. Věřím, že nás čekají další veselé a smysluplné roky. Posílám vám všem jen Lásku.
Váš bláznivý a přepedofilovělý Plyšáček
Naposledy upravil(a) pbd dne pondělí 20. 7. 2020, 9:28:51, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Odstraněny nefunkční odkazy na obrázky
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se hrubě provinil proti základním principům Československé pedofilní komunity (viz rozhodnutí administrátorského týmu). V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky nemažeme, i když si uvědomujeme, že některá prohlášení nebo příspěvky tohoto uživatele v kontextu toho, že zneužíval děti, mohou ve čtenářích vyvolávat znechucení.
Uživatelský avatar
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Příspěvky: 6484
Dal: 1592 poděkování
Dostal: 3507 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Plyšáčkovo mládí

Nový příspěvek od Kasz »

Všechno nejlepší k narozeninám! *daisy* Přiznám se, že jsem datum založení svého účtu na ČEPEKu nikdy neslavil, ale už je tomu víc jak 13 let, kdy jsem narazil na Proudlyho stránku a možná přesně 13 let, kdy jsem narazil i na jeho místnost na xchatu, kde jsem s ním téměř denně konverzoval. Za dva měsíce to bude přesně 13 let, kdy jsem se poprvé zamiloval do dítěte, do Klárky, které bylo 10 roků. A za dva měsíce a dva týdny to bude přesně 13 let, co jsem si definitivně přiznal, že jsem pedofil. Trvalo mi pak nějaký ten rok, než jsem se s tím zjištěním sám v sobě srovnal, svěřil se rodičům a postupně začal chápat, co pro mě pedofilie znamená. Předtím jsem žil 7 let v nevědomosti, malé dívky se mi líbily, ale nechápal jsem to, a hlavně - myslel jsem si, že jsem takový na celém světě úplně sám. V novinách psali jen o tom, jak nějaký "pedofil" nějakou dívku zneužil, ty texty, které popisovaly, jak je zneužil, mi přitom přišly něčím velmi přitažlivé... ale nikdy jsem si nedokázal představit, že bych nějaké holčičce, tomu krásnému stvoření, které se mi tak líbí, dokázal jakkoliv ublížit. Nikde se nepsalo o tom, že jsou lidé, kterým se líbí děti. Proto jsem si myslel, že jsem takový sám. Nemohl jsem se nikomu svěřit.

Dnes? Máme v podstatě "oficiální" web. Doufám, že mnoha lidem pomůže. Třeba už jen v tom, že se dozvědí, že v tom nejsou sami.

Díky, Plyšáčku, za tvou aktivitu, snad druhý rok u nás v komunitě bude lepší než ten předchozí. Teď jsem se před chvílí podíval na poslední video, cos vložil do těch filmů o zneužívání. Musím říct, že to jsou velmi zajímavé kousky a že mít takovou sadu videí na fóru, za to vděčíme tobě. Není to samozřejmě vše. Vím, jak se snažíš vytvářet příspěvky, že už třeba máš mnohé připravené dopředu.

Napadá mě, že prostě já svou pedofilii víc prožívám vnitřně a vlastně se snažím vypadat zvenčí jako běžný člověk. Nedovolím si žádné náznaky. Ano, pochválím, když to nějaké žákyni ve škole sluší, ale tím končím. Snažím se být v roli učitele, který má děti rád, ale zároveň dostatečně přísným na to, aby se něco naučily, abych na ně vyvíjel určitý tlak ve formě nároků. Možná z toho vychází i moje zpětná vazba, které se ti za ten tvůj rok u nás docela hojně dostalo. Přemýšlel jsem, jestli máš někoho blízkého, nějakého opravu blízkého přítele, se kterým bys mohl prožívat běžné životní strasti. Přál bych ti, abys někoho takového měl na blízku. Přišlo mi totiž, že až příliš sázíš na ČEPEK, jsi nadšený, a pak, když přijde nějaká negativní zpětná vazba, tak se z toho hroutíš. To určitě není dobře. Měl bys mít i nějakou jinou - životní jistotu, někoho, s kým budeš sdílet svůj život. Náš web za to určitě nestojí. V podstatě mám zkušenost, jako mnozí jiní - našel jsem skrz web či svou (Kaszovu) stránku tak 3-5 dobrých přátel, za kterými můžu každý rok přijet na návštěvu, možná, že se tento počet ještě trochu časem rozroste, ale chvíle s Jirkou Fx100d nebo s efixem pro mne byly vždy psychickým osvěžením, stejně jako teď nyní Shillen. Moje stránka i tyto stránky velmi výrazně ovlivnily můj život, a doufám, že ovlivní ještě mnoho životů, samozřejmě v tom pozitivním smyslu slova.

Každopádně do dalšího roku Ti přeji hodně štěstí.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Kasz za příspěvky (celkem 6):
susinka, Plyšáček, Marco Freeman, Tsu, Jeremy, Gabriel Svoboda
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 hostů