Splín?

Diskuze a porada registrovaných uživatelů ohledně situací a problémů z jejich života.
gampo
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 9
ve věku do: 13
Výkřik do tmy: Ahoj dlouho jsem uvažoval zda se mám otevřít a přidat se k nějaké komunitě.Chtěl bych jen zdůraznit nejsem osoba,která porušuje zákon a zneužívá děti. Nikdy jsem to neudělal a neudělám jsem pouze člověk co s tím žije. Na veřejnosti vystupuji jako zcela normální člověk. Nevyhledávám žádné sexuální oběti a nevyhledávám materiály potřebné k sebeukájení. Žiji s tím mnoho let je mi 36 a zákon jsem neporušil nikdy
Dal: 6 poděkování
Dostal: 20 poděkování

Splín?

Nový příspěvek od gampo »

Ahoj všem,dlouho jsem tady neotravoval,ale i tak mám dotaz.Měli jste někdy zaparkovaný náklaďák na hrudníku?Já ho tam mám,nemůžu se soustředit absolutně na nic.Trpím nespavostí a mám pořád hrozně divný vnitřní neklid.Vylezu na ulici a všechno je tak šedé a bolestivé.Mám pocit jako bych vnitřně zemřel,ale jinak to táhnu dál.Třeba je to začátek konce nebo je to vnitřní pocit a ovládá mě druhé já.Já fakt nevím.
Jeremy
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 12
ve věku do: 23
Výkřik do tmy: Milovať okrem iného znamená vážiť si objekt svojej túžby. Dosť na to, aby som nezradzoval jeho dôveru...
Dal: 467 poděkování
Dostal: 300 poděkování

Re: Splín?

Nový příspěvek od Jeremy »

Ahoj gampo.
Asi by ma nenapadlo to nazvať nákladiakom na hrudi, ale myslím, že viem, čo máš na mysli. Takéto depresívne obdobia máva z času na čas asi veľa ľudí a ja nie som výnimka. Našťastie nie sú časté, nikdy netrvajú dlho a vždy sa z toho dokážem dostať, zrejme hlavne takej tej istote zázemia, ktorú mám vďaka ľuďom, o ktorých sa môžem oprieť a vedia ma podržať. Príčiny sú rôzne. Niekedy pomôže, keď si uvedomím veci, ktoré ma do toho vťahujú a po úvahe zistím, že také povrchnosti (najmä čo sa týka práce a podobne) vôbec nestoja za to, aby som si z toho robil nejakú hlavu. Horšie to je, keď to definovať nedokážem a vlastne je to milión a zároveň žiadna príčina. Každý máme vlastné záujmy a vždy sa našťastie nájde niečo, čo ma napĺňa a to je asi aj môj recept, ako sa z toho vymaniť. Hlavne nepodliehať nečinnosti a nepadať do stereotypu. Ja napríklad rád čítam a ak mi kniha sadne, dokáže mi to veľmi výrazne vylepšiť náladu, poprípade si rád pozriem nejaký ten rozhovor či prečítam článok so zaujímavým a podnetným človekom. Pri vzhliadnutí diskusie s českým astronómom Jiřím Grygarom som napríklad ešte týždeň potom mal úsmev v ksychte a vlastne aj teraz sa musím smiať, keď si na to spomeniem. No a po dvojhodinovom počúvaní arcibiskupa Roberta Bezáka som nal pocit, že ten link musím poslať všetkým svojím známym (sa vie, že som im ho aj poslal..) a ja sám som si ho od tej doby pozrel už asi päťkrát :D Proste vždy sa nájde kopa podnetov, ktoré ma nakopnú. Chápem, že každý sme iný a asi mám šťastie, že som nastavený týmto spôsobom. Ale verím tomu, že človek môže veľmi výrazne prebudovať svoj svetonázor, z ktorého vychádza celý človek. Proste brať pozitívne veci pozitívne a vedieť, že aj tie zlé veci majú svoj význam a sú podnetmi, ktoré môžu človeka posunúť ďalej, ak ich správne uchopí ;)

Tak asi som ti veľmi nepomohol, ale na druhej strane zase vieš, že sú tu aj väčší pacienti ako ty sám :P
Jednorozec
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 9
ve věku do: 30
Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
Dal: 11 poděkování
Dostal: 496 poděkování

Re: Splín?

Nový příspěvek od Jednorozec »

U mě na tohle pomáhá najít si nějaký tvořivý koníček. Ideálně něco kde člověk tvoří rukama a úplně nejlíp mít se pak komu, s tím co stvořil, pochlubit :0)