Splín?
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Chlapci
- ve věku od: 9
- ve věku do: 13
- Výkřik do tmy: Ahoj dlouho jsem uvažoval zda se mám otevřít a přidat se k nějaké komunitě.Chtěl bych jen zdůraznit nejsem osoba,která porušuje zákon a zneužívá děti. Nikdy jsem to neudělal a neudělám jsem pouze člověk co s tím žije. Na veřejnosti vystupuji jako zcela normální člověk. Nevyhledávám žádné sexuální oběti a nevyhledávám materiály potřebné k sebeukájení. Žiji s tím mnoho let je mi 36 a zákon jsem neporušil nikdy
- Dal: 6 poděkování
- Dostal: 20 poděkování
Splín?
Ahoj všem,dlouho jsem tady neotravoval,ale i tak mám dotaz.Měli jste někdy zaparkovaný náklaďák na hrudníku?Já ho tam mám,nemůžu se soustředit absolutně na nic.Trpím nespavostí a mám pořád hrozně divný vnitřní neklid.Vylezu na ulici a všechno je tak šedé a bolestivé.Mám pocit jako bych vnitřně zemřel,ale jinak to táhnu dál.Třeba je to začátek konce nebo je to vnitřní pocit a ovládá mě druhé já.Já fakt nevím.
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Chlapci
- ve věku od: 12
- ve věku do: 23
- Výkřik do tmy: Milovať okrem iného znamená vážiť si objekt svojej túžby. Dosť na to, aby som nezradzoval jeho dôveru...
- Dal: 467 poděkování
- Dostal: 300 poděkování
Re: Splín?
Ahoj gampo.
Asi by ma nenapadlo to nazvať nákladiakom na hrudi, ale myslím, že viem, čo máš na mysli. Takéto depresívne obdobia máva z času na čas asi veľa ľudí a ja nie som výnimka. Našťastie nie sú časté, nikdy netrvajú dlho a vždy sa z toho dokážem dostať, zrejme hlavne takej tej istote zázemia, ktorú mám vďaka ľuďom, o ktorých sa môžem oprieť a vedia ma podržať. Príčiny sú rôzne. Niekedy pomôže, keď si uvedomím veci, ktoré ma do toho vťahujú a po úvahe zistím, že také povrchnosti (najmä čo sa týka práce a podobne) vôbec nestoja za to, aby som si z toho robil nejakú hlavu. Horšie to je, keď to definovať nedokážem a vlastne je to milión a zároveň žiadna príčina. Každý máme vlastné záujmy a vždy sa našťastie nájde niečo, čo ma napĺňa a to je asi aj môj recept, ako sa z toho vymaniť. Hlavne nepodliehať nečinnosti a nepadať do stereotypu. Ja napríklad rád čítam a ak mi kniha sadne, dokáže mi to veľmi výrazne vylepšiť náladu, poprípade si rád pozriem nejaký ten rozhovor či prečítam článok so zaujímavým a podnetným človekom. Pri vzhliadnutí diskusie s českým astronómom Jiřím Grygarom som napríklad ešte týždeň potom mal úsmev v ksychte a vlastne aj teraz sa musím smiať, keď si na to spomeniem. No a po dvojhodinovom počúvaní arcibiskupa Roberta Bezáka som nal pocit, že ten link musím poslať všetkým svojím známym (sa vie, že som im ho aj poslal..) a ja sám som si ho od tej doby pozrel už asi päťkrát
Proste vždy sa nájde kopa podnetov, ktoré ma nakopnú. Chápem, že každý sme iný a asi mám šťastie, že som nastavený týmto spôsobom. Ale verím tomu, že človek môže veľmi výrazne prebudovať svoj svetonázor, z ktorého vychádza celý človek. Proste brať pozitívne veci pozitívne a vedieť, že aj tie zlé veci majú svoj význam a sú podnetmi, ktoré môžu človeka posunúť ďalej, ak ich správne uchopí 
Tak asi som ti veľmi nepomohol, ale na druhej strane zase vieš, že sú tu aj väčší pacienti ako ty sám
Asi by ma nenapadlo to nazvať nákladiakom na hrudi, ale myslím, že viem, čo máš na mysli. Takéto depresívne obdobia máva z času na čas asi veľa ľudí a ja nie som výnimka. Našťastie nie sú časté, nikdy netrvajú dlho a vždy sa z toho dokážem dostať, zrejme hlavne takej tej istote zázemia, ktorú mám vďaka ľuďom, o ktorých sa môžem oprieť a vedia ma podržať. Príčiny sú rôzne. Niekedy pomôže, keď si uvedomím veci, ktoré ma do toho vťahujú a po úvahe zistím, že také povrchnosti (najmä čo sa týka práce a podobne) vôbec nestoja za to, aby som si z toho robil nejakú hlavu. Horšie to je, keď to definovať nedokážem a vlastne je to milión a zároveň žiadna príčina. Každý máme vlastné záujmy a vždy sa našťastie nájde niečo, čo ma napĺňa a to je asi aj môj recept, ako sa z toho vymaniť. Hlavne nepodliehať nečinnosti a nepadať do stereotypu. Ja napríklad rád čítam a ak mi kniha sadne, dokáže mi to veľmi výrazne vylepšiť náladu, poprípade si rád pozriem nejaký ten rozhovor či prečítam článok so zaujímavým a podnetným človekom. Pri vzhliadnutí diskusie s českým astronómom Jiřím Grygarom som napríklad ešte týždeň potom mal úsmev v ksychte a vlastne aj teraz sa musím smiať, keď si na to spomeniem. No a po dvojhodinovom počúvaní arcibiskupa Roberta Bezáka som nal pocit, že ten link musím poslať všetkým svojím známym (sa vie, že som im ho aj poslal..) a ja sám som si ho od tej doby pozrel už asi päťkrát

Tak asi som ti veľmi nepomohol, ale na druhej strane zase vieš, že sú tu aj väčší pacienti ako ty sám

-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 9
- ve věku do: 30
- Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
- Dal: 11 poděkování
- Dostal: 496 poděkování
Re: Splín?
U mě na tohle pomáhá najít si nějaký tvořivý koníček. Ideálně něco kde člověk tvoří rukama a úplně nejlíp mít se pak komu, s tím co stvořil, pochlubit :0)