Hajnová navrhuje státem placenou síť psychiatrů

Reakce na články z médií (tisk, rozhlas, televize, internet, ...) a diskuze o nich.
Hranicar
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 8
ve věku do: 14
Dal: 19 poděkování
Dostal: 43 poděkování

Hajnová navrhuje státem placenou síť psychiatrů

Nový příspěvek od Hranicar »

Jednorozec
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 9
ve věku do: 30
Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
Dal: 11 poděkování
Dostal: 496 poděkování

Re: Hajnová navrhuje státem placenou síť psychiatrů

Nový příspěvek od Jednorozec »

***, oni si snad ty psychiatry momentálně platí přímo sami pacienti, tam se nepoužívá zdravotní pojištění?
Naposledy upravil(a) Kasz dne čtvrtek 23. 10. 2014, 17:31:24, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Umazána vulgární zkratka.
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 4
ve věku do: 12
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
Dal: 1176 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Nový příspěvek od Gabriel Svoboda »

Neskutečné! Takové nezodpovědné chování!
Novinky píše:„Od jednoho z nich mi přišel e-mail: objevil jsem ho, je u kolotočů a představte si, zvedá tam děti na koníčky a vždy je hezky bere pod zadkem… homosexuální pedofil. Čili okamžitě mi signalizoval, že je to patologické chování, a já pak už vím, co s tím člověkem při další kontrole řešit,“ uvedla příklad dobré spolupráce s úředníky Hajnová.
Co hůř, stejně nezodpovědně se jednou zachoval i admin tohoto webu!
Fx100d píše:V dálce zhruba 150 - 200 metrů vidím holčičku cca 7 let, jak jde a padá jí červená rukavice na zem. Ona si toho nevšimla a šla dál směrem ke mě. Kdybych v tu cvíli dbal na doporučení lékaře a za žádnou cenu nenavazoval kontakt s dětmi v preferovaném věku a pohlaví, asi by dívka doma dostala zaracha na televizi nebo třeba výprask. Já ale jako správný pedofil nechal otevřené dveře od auta (abych mohl rychle zmizet z místa činu :D ) a vyrazil vstříc své oběti. Když už byla blízko, oslovil jsem ji!!! Paní doktorka kdysi doporučovala neodpovídat ani na dotaz kolik je hodin, tohle je tedy situace hrubě porušující tento pokyn.

Odměnou mi byl krásný úsměv. Její krásná slova "Ježiš, děkujů!" mi zní v uších doteď. Odpověděl jsem, že nemá zač a šel zpět k autu. Ještě když jsem jel, koukal jsem jak se na mě usmívá. :)
Ještě že máme Kubu a víme, jak se zachovat správně:
Kuba píše:Teď již díky terapeutům vím, že pokud by mě někdy potkalo to neštěstí, že bych potkal dítě v nesnázích, jenž by potřebovalo pomoc, zeptal bych se ho, zda již má občanku a pokud ne, udělal bych tu jedinou správnou věc – s ohlušujícím křikem a jekotem bych se dal na úprk, dokud by se mi nepodlomily nohy vyčerpáním. Poslední myšlenkou, než by mě zastihly mdloby, by byl hřejivý pocit, jak dobře jsem obstál v této nebezpečné rizikové situaci a jak jsem zachoval svou morální bezúhonnost ponecháním bezbranného dítěte na pospas osudu.
Silesia
Registrovaný uživatel
Varování: 1
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 8
ve věku do: 13
Dal: 298 poděkování
Dostal: 207 poděkování

Nový příspěvek od Silesia »

„Od jednoho z nich mi přišel e-mail: objevil jsem ho, je u kolotočů a představte si, zvedá tam děti na koníčky a vždy je hezky bere pod zadkem… homosexuální pedofil. Čili okamžitě mi signalizoval, že je to patologické chování, a já pak už vím, co s tím člověkem při další kontrole  řešit,“ uvedla příklad dobré spolupráce s úředníky Hajnová.

What to je jako co... dobrá spolupráce Já zjistit ze Me lékař šmíruje tak mu toho fakt moc řeknu. ..
Daniel
Člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 10
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: O každé dívence smýšlej, chovej se k ní a jednej s ní tak, jako by to byla tvoje milovaná dcera.
Dal: 573 poděkování
Dostal: 717 poděkování

Nový příspěvek od Daniel »

Gabriel Svoboda píše:Ještě že máme Kubu a víme, jak se zachovat správně
A do háje. Zrovna tento týden na dětském klubu za mnou před začátkem přiběhla dcera, skočila mi do náruče, já ji objal, chytil pevně v podpaží a zatočil se s ní po místnosti. Načež se mne sesypalo asi deset dětí, že chtějí taky. A já úchylný pedofil jim všem vyhověl. Nezbývá mi, než prožít zbytek svého krátkého života bez hřejivého pocitu z toho, že jsem se zachoval správně a uvědoměle :D Teď mě místo toho budou až do konce života pronásledovat výčitky, že jsem neváhal zneužít vlastní dceru k tomu, abych si získal důvěru dětí a vetřel se do jejich blízkosti :D :D

Teď si jen nejsem jistý, kdy byl vlastně ten správný moment dát se s ohlušujícím křikem na útěk. Když za mnou přiběhlo první dítě? Nebo když přiběhla první holka? A nebo jsem ten správný moment prošvihl už v okamžiku, kdy mi v porodnici oznámili, že mám dceru :D :D :D

No, nic, tak jsme se zasmáli a teď zpátky do práce ;)
Všichni dospělí byli nejdříve dětmi. Ale málokdo se na to pamatuje.
Antoine de Saint-Exupéry: Malý princ