http://www.blesk.cz/clanek/celebrity-na-dren-s-petrou/277878/hodny-strycek-pedofil.html
Čekal jsem snůžku blábolů blbostí a vymyslů. Spletl jsem se. Kupodivu jsem článek dočetl dokonce.
Článek je dobrý. Doplatil ale na zaběhnutý praxi titulek dělá někdo jiný a titulek musí zaujmout a tak vcelku dobrý článek o pohlavním zneužívání, kde je o pedofilovi jen jedna věta jest pokažen právě titulkem.
Ono titulek prevence pohlavního zneužívání by prostě ne táhl no...
Hodný strýček pedofil? (Blesk.cz)
Pravidla fóra
UPOZORNĚNÍ: Fórum Reakce na média vč. svých podsekcí právě prochází rekonstrukcí. Více informací se dozvíte ZDE.
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Chlapci
- ve věku od: 8
- ve věku do: 13
- Dal: 313 poděkování
- Dostal: 259 poděkování
Hodný strýček pedofil? (Blesk.cz)
Naposledy upravil(a) Kasz dne pátek 3. 10. 2014, 10:10:05, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Odkazy, prosím, dávejte do URL tagu. Nadpis článku upraven podle orig. nadpisu.
Důvod: Odkazy, prosím, dávejte do URL tagu. Nadpis článku upraven podle orig. nadpisu.
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 9
- ve věku do: 30
- Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
- Dal: 12 poděkování
- Dostal: 510 poděkování
Re: Hodný strýček pedofil? (Blesk.cz)
Jenže právě ten titulek z normálního článku udělá "zlo", které víc ublíží než něčemu pomůže.....
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 4
- ve věku do: 28
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1746 poděkování
- Dostal: 3620 poděkování
Nevím, přijde mi ten článek docela korektní, a navíc ten nadpis je s otazníkem. V článku je několikrát vysvětleno a zdůrazněno, že pedofilové nejsou nejčastějšími zneuživateli dětí.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi!
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku od: 9
- ve věku do: 30
- Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
- Dal: 12 poděkování
- Dostal: 510 poděkování
Ale 90% lidí ten články číst nebude a zapamatuje si jen to "heslo" nad ním...
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku od: 6
- ve věku do: 11
- Výkřik do tmy: Uti, non abuti (Užít, nikoliv zneužít)
- Dal: 228 poděkování
- Dostal: 114 poděkování
Přátelé, myslím si, že je to po dlouhé době celkem vyvážený článek. Jak píše Kasz nadpis je s otazníkem, který nadpisu dává zcela jiný význam než tečka. Nebuďme neskromní a nečertěme se při každém uveřejnění slova pedofil. Použití slova pedofil v nadpisu tohoto článku celkem chápu, titulek prodává. Informace v článku jsou pak podle mne zcela korektní. Věřím, že tento článek je obrat (alespoň jednoho média) správným směrem. Snad se již blýská na lepší časy.
Krásný sluníčkový den přeje Děda
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 4
- ve věku do: 28
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1746 poděkování
- Dostal: 3620 poděkování
V redakci Blesku, jo?Deda píše:Snad se již blýská na lepší časy.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi!
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku od: 6
- ve věku do: 11
- Výkřik do tmy: Uti, non abuti (Užít, nikoliv zneužít)
- Dal: 228 poděkování
- Dostal: 114 poděkování
I z malé jiskřičky může vzplanout požár.Kasz píše:V redakci Blesku, jo?Deda píše:Snad se již blýská na lepší časy.