Tak pana Kulínského propustili z vězení a snaží se zapojit zpět do života.
Po internetu se objevilo spoustu článků, ze kterých vyplývá, že má zákaz práce z dětmi, což mu brání i v dirigování v divadle (stačí že na jevišti vystoupí na chvíli dítě) a že práce s bambini di praga nebyla jeho hlavní částí a že dětský sbor už vést nikdy nechce.
Komentáře jsou samozřejmě ve stylu, je to úchyl dobře mu tak, pedofil patří pověsit a podobně.
Když si dáte vyhledat v googlu Kulínského, tak snad polovina nadpisů bude "pedofil kulínský"
viz. http://zpravy.idnes.cz/kulinsky-chci-dirigovat-ale-vratil-bych-se-i-k-taxikareni-pe5-/domaci.aspx?c=A140927_103827_domaci_zt
Přitom podle soudních znalců Kulínský NENÍ pedofil!
viz. : http://www.tyden.cz/rubriky/domaci/cerna-kronika/soudni-znalci-kulinsky-neni-pedofil_45149.html#.VCfJVtZb_mE
Bohumil Kulínský
Pravidla fóra
UPOZORNĚNÍ: Fórum Reakce na média vč. svých podsekcí právě prochází rekonstrukcí. Více informací se dozvíte ZDE.
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 9
- ve věku do: 30
- Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
- Dal: 13 poděkování
- Dostal: 515 poděkování
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Chlapci
- ve věku od: 8
- ve věku do: 14
- Dal: 19 poděkování
- Dostal: 43 poděkování
Re: Bohumil Kulínský
Na to člověk nemusí být soudní znalec, aby pochopil, že Kulínský není pedofil. Ty dívky sice byly nezletilé, ale byly už taky vyvinuté. "Bambini" to už nebyly. Další mediálně známý pedofil, který není pedofil.
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 6
- ve věku do: 12
- Výkřik do tmy: miluji holky i zeny a porad cekam na tu pravou lasku
- Dal: 1 poděkování
- Dostal: 9 poděkování
Re: Bohumil Kulínský
O něm už jsem řekl múj názor na "Známí Ceskoslovenští pedofilové?".Pedofil podle mě Kulínský není-příž hebofil-ale to je asi určitě většina mužské populace. Problém je v tom že starší pánové neměli/nemají na rozdíl od Kulínského nemají možnost až tak moc se seznámit se s mládými slečnami a což znamená že se dají potom radši na alkohol.