Počuj, Kasz
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 7
- ve věku do: 11
- Dal: 4 poděkování
- Dostal: 28 poděkování
Počuj, Kasz
Počuj, Kasz. Tvoje žiačky v škole sa po tebe nikdy nevešajú?
Alebo si od nich udržiavaš profesionálny odstup?

-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 4
- ve věku do: 28
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1780 poděkování
- Dostal: 3687 poděkování
Re: Přiznání
Puberťáci nemají potřebu se věšet po svém učiteli... :-)VANAX píše:Počuj, Kasz. Tvoje žiačky v škole sa po tebe nikdy nevešajú?Alebo si od nich udržiavaš profesionálny odstup?
Československá pedofilní komunita – již 15 let s Vámi! 

-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Chlapci
- ve věku od: 6
- ve věku do: 12
- Dal: 68 poděkování
- Dostal: 64 poděkování
a kasz ucis aj mensie deti? ak ano aky mas s nimi vztah? a co kolegovia, vedia ze si pedak alebo ta podozrievaju? je to zaujimave pracovat takto...
Otvor srdce pre druhých a nájdeš radosť 

-
- Administrátor
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Kolegové to neví, a k menším dětem se dostanu jen občas při nějakém suplování.Mato píše:a kasz ucis aj mensie deti? ak ano aky mas s nimi vztah? a co kolegovia, vedia ze si pedak alebo ta podozrievaju? je to zaujimave pracovat takto...

-
- Registrovaný uživatel
- ve věku od: 7
- ve věku do: 11
- Dal: 4 poděkování
- Dostal: 28 poděkování
Kasz, zdá sa mi to, alebo sa u teba znížila spodná veková hranica dievčat, ktoré ťa priťahujú? Teraz sa ti už páčia aj štvorročné?
-
- Administrátor
Já měl čtyřroční jako spodní hranici odjakživa. :-)VANAX píše:Kasz, zdá sa mi to, alebo sa u teba znížila spodná veková hranica dievčat, ktoré ťa priťahujú? Teraz sa ti už páčia aj štvorročné?
Líbí se mi rozhodně 4-12, širší věková hranice 3-13 a nejužší 11-12, tam mám špičku, v tom věku se mi holky líbí nejvíc.

-
- Administrátor
- ve věku od: 3
- ve věku do: 10
- Výkřik do tmy: yeelow (10.05.2010 22:04): njn, ty jsi ten dentální úchyl :D
- Dal: 411 poděkování
- Dostal: 754 poděkování
Re: Počuj, Kasz
Bylo to trochu mimo téma, tak jsem vám založil vlastní. 

Pedofilie mi něco vzala, ale mnohem více dala. To, co mi vzala, bez toho se obejdu. To, co mi dala, už bych nikdy nechtěl ztratit.