Odměnou mi byl krásný úsměv. Její krásná slova "Ježiš, děkujů!" mi zní v uších doteď. Odpověděl jsem, že nemá zač a šel zpět k autu. Ještě když jsem jel, koukal jsem jak se na mě usmívá.

VANAX píše:Počuj, Jirko, ty máš zrak ako orol, keď vidíš na takmer 200 metrov, ako dievčatku padá na zem rukavica.To akože úplne vážne máš zakázané osloviť akékoľvek dievča do 10 rokov, či si iba robíš srandu?
Chceš naznačiť, že s deťmi teraz nemáš vôbec nijaký kontakt? Nechodíš ani na letné tábory, nemáš ani žiadnu kamarátku z blízkej rodiny? Nevedieš žiadny krúžok? Ani nič podobné? Ako si na tom s depresívnymi stavmi? Máš ich často?
Ono, podľa mňa sú tieto "rady odborníkov" dosť pritiahnuté za vlasy. Ja som napríklad ešte nikdy pri pozdravení dievčinky nedostal chuť zneužiť ju. Pedofil by sa mal podľa mňa radšej vyhnúť situáciám, kde by trávil veľmi veľa času osamote s dievčatami (viď kauzu Flarnytryl). Tam je pokušenie naozaj veľké a šanca na odhalenie malá. Ale pozdrav na ulici? Preboha, čo by mi asi tak pani doktorka povedala na to, že v lete sa chcem zúčastniť aspoň na dvoch táboroch s kopou detí od 6-12 rokov?
Co jsem pochopil z jedné přednášky nejmenované české sexuoložky, dítě by bylo vystaveno sprše feromonů, to mu ublíží.efix píše:Jako ty rady typu "Neodpovídat, koukat do země, přejít ne druhou stranu ulice, utéct..." mi přijdou úplně mimo. To už snad radši v léčebně, než tohle... Jak asi holčičku ohrozí, když jí pedofil řekne, kolik je hodin.
Ano, prý vycítí "erotickou" atmosféru...Fx100d píše:Co jsem pochopil z jedné přednášky nejmenované české sexuoložky, dítě by bylo vystaveno sprše feromonů, to mu ublíží.
lsiv píše:Kdyz uz se zminujete o feromonech,podle urcitych zdroju dite feromony neprodukuje.
Nemuze to mit nejakou souvislost s tim,ze nas prave tyto od feromonu "ocistene" deti nejvice vzrusuji?
Feromony hraji ve vztazich mezi dospelymi lidmi vyznamnou roli. Jakou roli tedy hraji feromony u nas,pokud je dite nema?
Feromony jsou chem. latky bez zapachu,jsou vnimany Jacobsonovym organem. Nicmene,feromony ve smesi napr. s potem cloveka vytvareji udajne velmi lakavou a pritazlivou smes(pokud se jedna o kompatibilni jedince).
A nemuze tomu byt tak,ze u nas-pedofilu funguje onen Jacobsonuv organ jinak(opacne?) nez u teleiofilu,nebo nefunguje vubec?
Pokud jde o tel. zapach,osobne vnimam tento zapach u dospelych lidi-rovnez u sebe samotneho spise(resp. ponejvice) negativne,nekdy neutralne,ale v zadnem pripade neni pro mne nicim pritazlivy. Tel. zapach ditete naopak povazuji za silne vzrusivy faktor.
http://cs.wikipedia.org/wiki/Feromon
Rozhodně sám nejsi, také mi děti velmi voní.VANAX píše:lsiv píše:Kdyz uz se zminujete o feromonech,podle urcitych zdroju dite feromony neprodukuje.
Nemuze to mit nejakou souvislost s tim,ze nas prave tyto od feromonu "ocistene" deti nejvice vzrusuji?
Feromony hraji ve vztazich mezi dospelymi lidmi vyznamnou roli. Jakou roli tedy hraji feromony u nas,pokud je dite nema?
Feromony jsou chem. latky bez zapachu,jsou vnimany Jacobsonovym organem. Nicmene,feromony ve smesi napr. s potem cloveka vytvareji udajne velmi lakavou a pritazlivou smes(pokud se jedna o kompatibilni jedince).
A nemuze tomu byt tak,ze u nas-pedofilu funguje onen Jacobsonuv organ jinak(opacne?) nez u teleiofilu,nebo nefunguje vubec?
Pokud jde o tel. zapach,osobne vnimam tento zapach u dospelych lidi-rovnez u sebe samotneho spise(resp. ponejvice) negativne,nekdy neutralne,ale v zadnem pripade neni pro mne nicim pritazlivy. Tel. zapach ditete naopak povazuji za silne vzrusivy faktor.
http://cs.wikipedia.org/wiki/Feromon
To mi odľahlo. Myslel som si totiž, že ešte aj medzi peďákmi som jediný čudák, ktorému neskutočne krásne voňajú deti, najmä dievčatá...Teraz aspoň viem, že nie som sám.
Chjo, čím jsem si toto zasloužil? **mega_shock*VANAX píše: Teda za predpokladu, že Kasz a Fx100d neklamú rovnako ako Flarnytryl o svojej zdržanlivosti...