Špatná informovanost médií o pedofilii

Diskuze o problematice pedofilie a pedofilů.
malou
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 6
ve věku do: 12
Výkřik do tmy: miluji holky i zeny a porad cekam na tu pravou lasku
Dal: 1 poděkování
Dostal: 9 poděkování

Špatná informovanost médií o pedofilii

Nový příspěvek od malou »

Ahojte lidičky,

Jedno mě už fakt dost štve poslední roky a to je jak často hází všechny lidi do jednoho pytle.Tady jsou jen nekteré milné zprávy.

Josef Fritzl:Na novinkách.cz jsem minule četl od jednoho občana že Josef Fritzl je pedofil.To je omyl.Josef Fritzl měl sexuální vztah se svojí dcerou až když byla v pubertě.Zavřel ji ve svým vězení až když jí bylo 18 a splodil sní několik dětí.Nepedofil.

Wolfgang Priklopil:Unesl Nataschu kampusch.Když byla malá,tak ji nadával,jak je ošklivá.Až v dospělosti s ní měl pohlavní styk.Nadává snad pedofil holčičkám,že jsou ošklivé?

Marc Dutrouc:Unášel dívky a mladé ženy,pohlavní styk měl s popubertálními dívkami či ženami.Ty malé si spíš unášel jen k vúli jejich fyzické lehkosti a jako oběti do budoucna-podobně jako Wolfgang Priklopil.Když měl soud 2004 tak jedné 15 leté,s kterou si dopisoval,napsal že ji miluje a aby mu odstřihla pár vlásku a poslala mu je poštou pro něho.Takže příž hebofil.

Mohammed:Celý svúj život i sexuální vedl(podle Koránu)jen s ženami,svatby i s devítiletou holčičkou- neznamenají-že s ní musel mít hned pohlavní život.Nepedofil.

Pedofilové jsou násilníci:Většina pedofilú nechtějí ubližovat dětem.Příž naopak-těd mluvím za sebe-mají rádi jejich smích.

Pedofilové jsou samotáři a neumějí navázat kontakt s dospělou ženou:Já samotář nejsem a už mám za sebou dost vztahú s dospělými ženami.

Znáte ještě nejaké milné předsudky,které si vymysleli pedobijci a média?
simgiran
Čestný člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Chlapci a ženy
ve věku od: 8
ve věku do: 15
Kontakt: e-mail: [email protected]
Výkřik do tmy: Jsem produkt dekadentního světonázoru a jakožto takový na slepé větvi vývoje.
Dal: 474 poděkování
Dostal: 568 poděkování

Re: Spatná informovanost Médií o Pedofílii

Nový příspěvek od simgiran »

Dutroux myslím měl jako oběť i nějakou 8letou. Ale to neznamená, že byl pedofil.

Další známý příklad je Savile, který je dáván jako prototyp pedofila, přitom ačkoli zneužíval i děti mladší puberty, zneužíval převážně dospívající dívky a významnou část obětí tvořily dospělé ženy. Takže také nebyl pedofil.

Nyní je v UK skandál se zneužíváním a znásilňováním, které se mělo týkat až 1400 obětí. Z nichž některým bylo pouhých 11 let. To naznačuje, že oběti byly pravděpodobně převážně dospívající dívky. Charakter činů pak naznačuje, že na ně pachatelé cílily jako na snadné cíle. Možná v gangu byli i nějací pedofilové, rozhodně to ale nebyl gang pedofilů.

Mohamed měl podle jistých zdrojů pohlavní styk s 9letou dívkou, ale ve světle ostatních údajů je nepravděpodobné, že by byl pedofil.
Myš
Líbí se mi: Chlapci
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Všimli jste si letos, kolik se urodilo jmelí?
Dal: 145 poděkování
Dostal: 831 poděkování

Nový příspěvek od Myš »

simgiran píše: Další známý příklad je Savile, který je dáván jako prototyp pedofila, přitom ačkoli zneužíval i děti mladší puberty, zneužíval převážně dospívající dívky a významnou část obětí tvořily dospělé ženy. Takže také nebyl pedofil.
Velmi odvážné tvrzení, to, že převážně zneužíval dospívající dívky a jeho objetí byly i ženy ještě neznamená, že alespoň z části pedofil nebyl. I ČEPEK má několik členů považujících se za pedofily, kteří zároveň nemají problém se sexem se ženami.¨

Mířím tím jenom k tomu, že sami upozorňujeme na to, když je za pedofila někdo v médiích prohlašován za pedofila jen na základě toho, že zneužil dítě, aniž by byl podroben sexuologickému vyšetření. Ale naopak bychom neměli prohlašovat někoho za nepedofila jen na základě toho, že mimo dětí znásilnil i ženy, když nebyl podroben sexuologickému vyšetření.

Kousek z nekrologu Jimmyho Savila:
Savile always claimed that the key to his success on Jim’ll Fix It was that he actually disliked children, although in later years he maintained that he had offered this explanation to allay any untoward suspicions that he liked them too much. Rumours of under-age sex circulated for some years, although the fact that no allegations of impropriety ever appeared in print seemed to confirm Savile’s own insistence that he had “no past, no nothing”.
"Life is a waterfall, we're one in the river and one again after the fall
swimming through the void we hear the word
we lose ourselves but we find it all..."
SOAD
Host
Registrovaný uživatel
ve věku od: 7
ve věku do: 14
Dal: 21 poděkování
Dostal: 55 poděkování

Nový příspěvek od Host »

Ale no tak dopřejte taky nám, co jsme na puberťáky, abysme se taky mohli považovat za pedofily.

A s tím, že jsme samotáři a neumíme navázat kontakt, mají taky pravdu. Kvůli té nesmělosti se taky většina pedofilů zaměřuje na přátelství s dospělými lidmi, kteří jsou pro ně snadnější obětí :D
Název je jen hostem skutečnosti. Host v mém domě, takhle časně z rána? Nezván vstoupil do mé pozornosti, na jabloni sedí první vrána.
Host
Registrovaný uživatel
ve věku od: 7
ve věku do: 14
Dal: 21 poděkování
Dostal: 55 poděkování

Nový příspěvek od Host »

Myš píše: ...prohlašován za pedofila jen na základě toho, že zneužil dítě, aniž by byl podroben sexuologickému vyšetření. Ale naopak bychom neměli prohlašovat někoho za nepedofila jen na základě toho, že mimo dětí znásilnil i ženy, když nebyl podroben sexuologickému vyšetření.
Tak to já bych zase byl zásadně proti tomu, aby někdo byl považován za pedofila jen proto, že ho nějaký sexuolog po svém vyšetření za pedofila prohlásil, nebo aby někdo nebyl považován za pedofila jen proto, že nějaký sexuolog o něm řekl, že pedofilem není. Pedofilie nevzniká sexuologickým vyšetřením a na jeho výsledcích je ze své podstaty nezávislá.
Název je jen hostem skutečnosti. Host v mém domě, takhle časně z rána? Nezván vstoupil do mé pozornosti, na jabloni sedí první vrána.
Myš
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Všimli jste si letos, kolik se urodilo jmelí?
Dal: 145 poděkování
Dostal: 831 poděkování

Nový příspěvek od Myš »

Těžko říci, jestli máš nějakou věrohodnější informaci, pokud ti to tedy konkrétní osoba o sobě neřekne s tím, že to myslí vážně.
"Life is a waterfall, we're one in the river and one again after the fall
swimming through the void we hear the word
we lose ourselves but we find it all..."
SOAD
malou
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 6
ve věku do: 12
Výkřik do tmy: miluji holky i zeny a porad cekam na tu pravou lasku
Dal: 1 poděkování
Dostal: 9 poděkování

Nový příspěvek od malou »

simgiran píše:Dutroux myslím měl jako oběť i nějakou 8letou. Ale to neznamená, že byl pedofil.

Další známý příklad je Savile, který je dáván jako prototyp pedofila, přitom ačkoli zneužíval i děti mladší puberty, zneužíval převážně dospívající dívky a významnou část obětí tvořily dospělé ženy. Takže také nebyl pedofil.

Nyní je v UK skandál se zneužíváním a znásilňováním, které se mělo týkat až 1400 obětí. Z nichž některým bylo pouhých 11 let. To naznačuje, že oběti byly pravděpodobně převážně dospívající dívky. Charakter činů pak naznačuje, že na ně pachatelé cílily jako na snadné cíle. Možná v gangu byli i nějací pedofilové, rozhodně to ale nebyl gang pedofilů.

Mohamed měl podle jistých zdrojů pohlavní styk s 9letou dívkou, ale ve světle ostatních údajů je nepravděpodobné, že by byl pedofil.
Tu 8 letou pravděpodobně Dutroux unesl poněvadž,je jednoduší zatáhnout do auta třeba 8 letou,než takovou 14-15 letou,která se umí líp bránit a má větší sílu.

U Jimmiho Savilla mi nehraje,že se to údajné zneužívání provalilo až ted.Proč až po smrti?Když už se nemůže bránit.Podle mě to je vykonstruované nebo si lidičky z BBC trošku přidaly,protože někdy i špatná reklama na ně-je dobrá reklama.

Korán jsem nečetl,takže nevím kde stojí ta věta,že by sní měl mít pohlavní styk.I kdyby nějaká věta naznačovala,tak to ještě nemusí být-fakt.Udajně žil s dospělými ženami.

Protože už dlouhou dobu pozoruji informace z médií o pedofílii,tak jsem zjistil že většina z nich jsou senzacechtivě překrucoucené nebo přímo vymyšlené,aby tak trošku šokovaly čtenáře.