Rodičia svoje deti vystavujú na sociálnych sieťach ako tovar v katalógu (Noviny.sk)
No a? Nemají na to snad právo? A to je zase obav:
To, že fotka vášho syna či dcéry neskončí v rukách pedofila nezaručí ani to, ak na nej budete spolu s nim. "Nie je problém to vyrezať. Je to iba demonštračné, nie úplne dokonalé, no dajú sa zobrať hrany toho dieťaťa a potom je izolované," dodáva Tichý. "Je veľké riziko, že isté percento ľudí sa bude snažiť tie deti vystopovať, vyhľadať, prípadne ich môže ohroziť," myslí si psychologička.
To isté procento lidí - kolik je známo takových případů, že někdo stopoval dítě na základě na internetu zveřejněných fotografií?
Rodičia svoje deti vystavujú na sociálnych sieťach ako tovar
Pravidla fóra
UPOZORNĚNÍ: Fórum Reakce na média vč. svých podsekcí právě prochází rekonstrukcí. Více informací se dozvíte ZDE.
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 4
- ve věku do: 28
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1721 poděkování
- Dostal: 3601 poděkování
Rodičia svoje deti vystavujú na sociálnych sieťach ako tovar
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi!
-
- Čestný člen skupiny ČEPEK
- Líbí se mi: Chlapci a ženy
- ve věku od: 8
- ve věku do: 15
- Kontakt: e-mail: [email protected]
- Výkřik do tmy: Jsem produkt dekadentního světonázoru a jakožto takový na slepé větvi vývoje.
- Dal: 474 poděkování
- Dostal: 568 poděkování
Re: Rodičia svoje deti vystavujú na sociálnych sieťach ako t
No, fakt by mě zajímalo, jestli jsou na to téma nějaké seriózní studie, nebo ti psychologové a jiní jen prostě planě spekulují. Fakt si nedovedu představit, že v situaci, kdy je na každém kroku hromada hezkých dětí, budu složitě stopovat nějaké dítě podle fotky na internetu.
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 9
- ve věku do: 30
- Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
- Dal: 11 poděkování
- Dostal: 504 poděkování
No když najdu někde fotky někoho, kdo mne opravdu zaujme, tak se snažím najít po internetu další fotky, videa (třeba nějaké herečky). Nicméně představa, že by někdo šel a někoho kvůli tomu unesl mi přijde mnohem méně pravděpodobná, než že si takový člověk najde někoho dosažitelného v okolí...
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Chlapci
- ve věku od: 12
- ve věku do: 23
- Výkřik do tmy: Milovať okrem iného znamená vážiť si objekt svojej túžby. Dosť na to, aby som nezradzoval jeho dôveru...
- Dal: 467 poděkování
- Dostal: 300 poděkování
Áno, samozrejme, a preventívne prestaňme zverejňovať všetky fotky na ktorých sú ľudia. Však vždy je riziko, že sa nikomu zapáči a nájde si ho. Ja osobne by som zašiel až tak ďaleko, že detskému doktorovi by som dovolil dieťa prehliadnuť z najmenej dvojmetrovaj vzdialenosti a samozrejme oblečené aspoň do kožuchu s kapucou. Náhoda je blbec...
-
- Registrovaný uživatel
No ty doby kdy se takto lékaři museli chovat například k ženám tu už byly...
-
- Na trestné lavici
- ve věku do: 12
- Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
- Dal: 1170 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
V reportáži ještě na konci říkají, že každý desátý člověk může být pro děti rizikový. By mě fakt zajímalo, jak na to číslo přišli.
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku do: 28
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1721 poděkování
- Dostal: 3601 poděkování
A já myslel, že pro děti jsou potenciálně rizikoví všichni lidé...Gabriel Svoboda píše:V reportáži ještě na konci říkají, že každý desátý člověk může být pro děti rizikový. By mě fakt zajímalo, jak na to číslo přišli.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi!
-
- Registrovaný uživatel
I jiné děti a zvířata, rostliny, bakterie...Kasz píše:A já myslel, že pro děti jsou potenciálně rizikoví všichni lidé...Gabriel Svoboda píše:V reportáži ještě na konci říkají, že každý desátý člověk může být pro děti rizikový. By mě fakt zajímalo, jak na to číslo přišli.
A když se to vezme kolem a kolem, tak děti mohou být nebezpečné i samy sobě!