http://pamelageller.com/2014/07/devout-islamic-mullah-violently-rapes-10-year-old-muslim-girl-mosque-family-plans-honor-killing.html/
Česky to není, takže kopíruju shrnutí z Facebooku:
Myslíte, že vás islám už ničím nepřekvapí? Co tohle:
- v Afgánu nějaký dobrý mulla znásilnil desetiletou holčičku - přímo v mešitě
- nějak to prasklo, holčička se zachránila útěkem do jakéhosi azylového centra, které tam, v té bídě, kupodivu mají
- mullu zatkli; hájí se, že myslel, že je holka starší...
- a teď POINTA - milující rodina té holčičky otevřeně plánuje zavraždit, prý kvůli rodinné cti ------------------------------------------ TU HOLČIČKU
V mešitě znásilnil holčičku, rodina plánuje vraždu ze cti
-
- Na trestné lavici
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 4
- ve věku do: 12
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
- Dal: 1176 poděkování
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Chlapci
- ve věku od: 8
- ve věku do: 14
- Dal: 19 poděkování
- Dostal: 43 poděkování
Re: V mešitě znásilnil holčičku, rodina plánuje vraždu ze ct
Sice považuji za fakt, že islám je zřejmě nejagresivnější světové náboženství, ale tohle není problém islámu, nýbrž poměrů v afghánské společnosti, které se stále nepodařilo změnit.
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku od: 9
- ve věku do: 30
- Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
- Dal: 11 poděkování
- Dostal: 496 poděkování
Ale islám je řídícím elementem v té krajině a "NIC S TǏM NEĎELǍ"....
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku od: 6
- Výkřik do tmy: miluji holky i zeny a porad cekam na tu pravou lasku
- Dal: 1 poděkování
- Dostal: 9 poděkování
Samozřejmě ji mohl i znásilnit,ale nevím jestli u muslimu není už znásilnění to,že ji sundal burku a políbyl na bříško.
p.s.prominte,že na to odpovídám až ted,ale nemel jsem delší dobu možnost jít na net.
p.s.prominte,že na to odpovídám až ted,ale nemel jsem delší dobu možnost jít na net.
-
- Na trestné lavici
- ve věku od: 4
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
- Dal: 1176 poděkování
Echo24.cz: 'Zabít a hodit do řeky.' Desetileté znásilněné dívce hrozí trest smrti
Desetiletou dívku zneužil nedávno v provincii Kundúz v Afghánistánu místní duchovní. Afghánské úřady mulláha zatkly a obvinily ze znásilnění nezletilé. Postih ale hrozí i malé Afghánce, a to ten nejvyšší. Tamní komunita v čele s její vlastní rodinou ji chce „zabít a hodit do řeky“, protože je urazila na cti. Na případ upozornila lidskoprávní organizace Amnesty International, která ve středu spustila kampaň za její záchranu.
Desetiletou dívku zneužil nedávno v provincii Kundúz v Afghánistánu místní duchovní. Afghánské úřady mulláha zatkly a obvinily ze znásilnění nezletilé. Postih ale hrozí i malé Afghánce, a to ten nejvyšší. Tamní komunita v čele s její vlastní rodinou ji chce „zabít a hodit do řeky“, protože je urazila na cti. Na případ upozornila lidskoprávní organizace Amnesty International, která ve středu spustila kampaň za její záchranu.