Dopis pro organizátory Prague Pride 2014

Diskuze o účasti komunity ČEPEK na festivalu Prague Pride. Nezapomeňte navštívit taktéž náš vedlejší web vytvořený speciálně pro tento projekt - www.nejenhomo.cz.
Uživatelský avatar
Myš
Čestný člen skupiny ČEPEK
Bydliště: Mám
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 8
ve věku do: 15
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Všimli jste si letos, kolik se urodilo jmelí?
Příspěvky: 906
Dal: 145 poděkování
Dostal: 822 poděkování

Dopis pro organizátory Prague Pride 2014

Nový příspěvek od Myš »

Už se na fóru objevila informace o tom, že se někteří z nás budou účastnit Prague Pride 2014. O naší účasti jsem dnes zaslal email na adresu paní Rambouskové - PR manažerce a na adresu spolku Prague Pride jako celku.
Vážená paní Rambousková,

rád bych Vám oznámil, že se několik zástupců České pedofilní komunity znovu zúčastní pochodu Prague Pride 2014.

Naším cílem není nijak poškodit LGBT hnutí nebo Prague Pride tím, že se k němu připojíme a budeme vyžadovat stejná práva. Česká pedofilní komunita neusiluje a nikdy neusilovala o legalitu sexuálního kontaktu s dětmi. Naším cílem je pouze šířit informace o pedofilii skrze rozpoutání diskuze a seznamování účastníků pochodu s relevantními informacemi o pedofilii rozdáváním vlastních letáčků a vytvoření tolerantnějšího prostředí co se pedofilie týče. Myslíme si, že je potřeba propagovat postoj, že by lidé neměli být souzeni podle jejich sexuálního zaměření, ať je jakékoli.

Asi nemusím připomínat, že společenské ovzduší nám není dlouhodobě nakloněno. Dokonce i veřejnoprávními médii se většinou šíří velmi negativní, neoprávněný a z vědeckého hlediska nesprávný pohled na pedofily, jako na nebezpečné a narušené jedince zneužívající děti. Tato situace je pro nás samozřejmě nepříjemná, ztěžuje uvědomění a přijímání vlastní sexuality především pedofilům v pubertě, a také značně problematizuje jakékoli svěření, protože riziko odmítnutí není malé, a to ani u nejbližších přátel či rodičů.

Bohužel se poměrně často setkáváme s tím, že i členové LGBT komunity mají o pedofilech značné předsudky, případně cítí potřebu se vůči pedofilům vymezit. Byly bychom rádi, kdyby i členové LGBT komunity měli dostatečně informací a nemuseli sami šířit další dezinformace.

O pedofilii se snažíme informovat veřejnost dlouhodobě. Někteří naši členové vystoupili na odborných konferencích v oblasti sexuologie nebo vzdělávání nebo poskytli rozhovory pro média. Provozujeme web http://www.pedofilie-info.cz kde funguje taktéž svépomocné fórum pedofilní komunity. Pravidelně kontaktujeme média s upozorněním na nesprávné používání termínů “pedofil” a “pedofilie”. Přesto všechno stále panují ve společnosti velké předsudky proti pedofilům a o pedofilii se jinak než v souvislosti se zneužíváním dětí moc nemluví. Účast na Prague Pride vidíme jako jednu z mála příležitostí, jak významně upozornit na naše problémy a postupně měnit často neúnosnou společenskou atmosféru. Je velmi důležité, aby se potřebné informace dostaly ke všem, ale především k těm, který je potřebují při zjišťování, že jejich orientace je “odlišná”, aby se tím předcházelo tragickým zbytečnému trápení nebo dokonce tragickému konci mladých životů, jako např. v případě 14-ti letého synovci Ester Janečkové - pedofilové si coming outy procházejí úplně stejně, jako homosexuálové, jenom za jiných podmínek.


Doufáme, že tato informace vám pomůže reagovat na dotazy a zprávy, které se po naší účasti patrně objeví. Pokud bude potřeba, můžeme vám pomoci s předložením dalších argumentů, které budete moci využít pro vysvětlení a vlastní obranu. Pokud budete mít zájem, můžu vám také zaslat podobu letáčku, který máme v plánu využít.

Na závěr mi dovolte zopakovat nabídku uspořádání odborné přednášky na téma pedofilie, kterou by vedl náš spolupracovník Mgr. Karel Žák, který se touto problematikou dlouhodobě zabývá.

S pozdravem

Tobiáš Myš
účastník pochodu a homosexuální pedofil
Tito uživatelé poděkovali autorovi Myš za příspěvky (celkem 7):
Gabriel Svoboda, Kasz, simgiran, Teenbl, Daniel, Silesia, topkapi
"Life is a waterfall, we're one in the river and one again after the fall
swimming through the void we hear the word
we lose ourselves but we find it all..."
SOAD
Uživatelský avatar
Myš
Čestný člen skupiny ČEPEK
Bydliště: Mám
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 8
ve věku do: 15
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Všimli jste si letos, kolik se urodilo jmelí?
Příspěvky: 906
Dal: 145 poděkování
Dostal: 822 poděkování

Re: Dopis pro organizátory Prague Pride 2014

Nový příspěvek od Myš »

Omlouvám se, že jsem opomenul Slováky a napsal "České pedofilní komunity" i když se jedná o "Československou pedofilní komunitu". Nebylo v tom nic nacionalistického, jenom jsem zapomněl :) Příště si na to dám pozor.
"Life is a waterfall, we're one in the river and one again after the fall
swimming through the void we hear the word
we lose ourselves but we find it all..."
SOAD
Uživatelský avatar
Myš
Čestný člen skupiny ČEPEK
Bydliště: Mám
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 8
ve věku do: 15
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Všimli jste si letos, kolik se urodilo jmelí?
Příspěvky: 906
Dal: 145 poděkování
Dostal: 822 poděkování

Re: Dopis pro organizátory Prague Pride 2014

Nový příspěvek od Myš »

Vaší diskuzi utnu odpovědí na první dopis a mojí následnou reakcí.
Dobrý den pane Myši,
děkujeme, že jste nám Váš záměř sdělili dopředu. Nicméně bychom Vás chtěli požádat, abyste na Prague Pride komunikaci Vašeho sdružení neprováděli. Prague Pride není festival sexuálních menšin, jak některá média mylně uvádějí. Naše agenda je jasně daná - LGBT. Už tak se při organizaci akce potýkáme s řadou překážek, předsudků a obstrukcí. Nemáme kapacitu rozšířit se ještě na pedofilní agendu. Jistě chápete, že jakákoli Vaše aktivita na sebe okamžitě strhne veškerou pozornost a přehluší všechny naše aktivity. Nechceme, aby se výstupy v médiích zabývaly pedofilií a zazdily tak naše LGBT témata, která jsou pro novináře méně skandální. Navíc gayové bývají velmi často v nenávistných debatách označováni za pedofily, takže naše spojení je skutečně nešťastné. Prague Pride prostě není vhodná platforma pro komunikaci Čepek. Věřím, že to pochopíte. Nemáme rozhodně nic proti Vám a naopak Vaši práci považujeme za velmi záslužnou. Ale zároveň vidíme jasná rizika, pokud se Vy a my začneme propojovat.

Bez letáčků či transparentů o pedofilii jste nicméně na Prague Pride vítáni a doufám, že si užijete fajn den. Pokud se rozhodnete uspořádat si v budoucnu nějakou veřejnou osvětovou akci (byť asi menšího rozsahu než PP :), jsme ochotni podělit se s Vámi o praktické rady a zkušenosti.

Předem děkuji za pochopení a zdravím,
Bohdana Rambousková
A reakce:
Vážená paní Rambousková,

zprvu mi dovolte poděkovat Vám za vyjádření uznání ohledně naší práce. Rád bych se ještě vyjádřil k Vašemu textu:

Píšete, že nemáte kapacitu rozšířit aktivity Vašeho sdružení i na „pedofilní agendu”. Československá pedofilní komunita nikdy nežádala a ani nikdy nebude žádat, aby se sdružení Prague Pride zaměřovalo i na pedofilní agendu nebo aby docházelo spojování hnutí LGBT s pedofilní komunitou. Některé naše cíle se však zcela přirozeně prolínají, koneckonců s cíli, které máte uvedené ve stanovách (konkrétně „podpora, propagace a prosazování tolerantní občanské společnosti a rovnosti příležitostí” a „pojmenovávání projevů a odstraňování příčin diskriminace z důvodu sexuální orientace”) se plně ztotožňujeme.

Vzhledem k tomu, že pedofilie vykazuje znaky sexuální orientace a problémy, kterými si nositel této preference prochází, jsou VELMI podobné problémům, kterými si procházejí LGBT lidé (coming out, předsudky, nevraživost, odsouzení od lidí za to, co cítí), připadá nám správné upozornit na naše problémy v průvodu Prague Pride, jelikož festival Prague Pride od počátku chápeme jako festival propagující toleranci k sexuálním menšinám. Minulý rok nás zaujalo téma coming outu, jak jste o něm psali na svých webových stránkách: „Uvědomujeme si, že i samotná Prague Pride může v coming outu mnoha lidem pomoci, a to nejen gayům a lesbám, ale i jejich přátelům a známým, rodině, sourozencům, kolegům a kolegyním z práce.” Myslíme si, že může v tomto pomoci nejen gayům, lesbám, ale i pedofilně zaměřeným lidem. Jakkoli to může znít banálně, vidím v tom velikou důležitost a taková činnost může mít velmi pozitivní následky nejen na život pedofilně zaměřených osob, ale také dětí. Pokud se člověk s pedofilním zaměřením někdy dopustí zneužití, z velké části je to vlivem právě toho, že se svoji sexualitou neuměl zacházet, nemohl se nikomu svěřit a najít potřebné informace nebo pomoc. Myslím, že tento cíl je velmi dobře vysvětlitelný a uchopitelný a nejedná se o něco, co vyžaduje z Vaší strany velikou agendu.

Na Vašich stránkách lze nalézt větu "Chceme otevírat témata související s postavením LGBT komunity a přispět k vytvoření skutečně tolerantní společnosti, kde se nikdo nebude bát přiznat svou sexuální orientaci". Ta druhá část věty naprosto přesně vystihuje i naše snahy, a proto si myslíme, že naše účast na tomto festivalu má smysl. Bylo by velkým pokrytectvím na jednu stranu chtít přispívat "k vytvoření skutečně tolerantní společnosti, kde se nikdo nebude bát přiznat svou sexuální orientaci" a zároveň odrazovat od účasti skupiny usilující legitimně o to samé.

Jak jsem již psal, nemáme za cíl Prague Pride nijak uškodit. Náš záměr aktivně se účastnit a dát najevo svoji přítomnost skrze loga a letáčky vnímáme jako nutnost - společenská atmosféra, co se týká nepochopení pojmu pedofilie a předsudků vůči pedofilně zaměřeným osobám, je pro nás již natolik neúnosná, že se někteří z nás rozhodli na problémy, které nás trápí, upozornit osobně i za cenu značného rizika. Případné mediální následky naší účasti jsme však ochotni a schopni řešit poskytnutím objektivních informací a aktivní argumentací s médii. V tomto smyslu záleží i na Vašem postoji - myslím si, že kdybyste vyjádřili něco podobného, co minulý rok, a přidali k tomu, že respektujeme, že existují pedofilně zaměřené osoby a že si procházejí podobnými problémy, jako členové LGBT komunity, chápeme důvody, proč se zúčastnili, pokud nepáchají trestnou činnost, zasluhují si stejnou úctu jako všichni lidé…, že lze takto mnohé potenciálně vzniklé problémy minimalizovat. Přínosem pro nás bude už jen to, že si mnoho lidí přečte informace o tom, co je to pedofilie. Věřím, že v případě oboustranné tolerance a možná v budoucnu i drobné spolupráce (některé naše cíle se skutečně prolínají) se nakonec stigmatizace naší skupiny zmírní a více lidí bude rozlišovat mezi pachateli pohlavního zneužívání dětí a pedofily, a ti pedofilové, kteří děti nezneužívají, budou moci žít plnohodnotný život v tolerantní společnosti, která si jich bude vážit - o to, předpokládám, usilujete v rámci LGBT komunity také.

Píšete, že "jakákoli Vaše aktivita na sebe okamžitě strhne veškerou pozornost a přehluší všechny naše aktivity." Nemyslím si, že by účast malé skupinky pedofilů mohla zastínit veškeré Vaše aktivity, kterým se věnujete, naopak si myslím, že může Vašemu sdružení přinést mnoho pozornosti, kterou můžete využít ve svůj prospěch. Ostatně minulý rok toho byl důkazem - pár článků o nás bylo, ale zdaleka neměly takový dosah, jaké mají aktivity Vašeho sdružení.

Osočování gayů z pedofilie je pouze snahou o neopodstatněný útok, za který svojí činností nemůžeme. "Kdo chce psa bíti, najde si hůl" zní jedno české přísloví a podle mě se v případě této nesmyslné fabulace přesně o to jedná. Ale i tento problém dokážeme a jsme ochotni pomoci řešit, například již nabízenou možností uspořádat odbornou přednášku Mgr. Karla Žáka, která by se tohoto tématu mohla zcela jistě dotýkat. Medializací této přednášky lze tento problém řešit preventivně, ještě před tím, než nastane.

Děkujeme za pochopení a věřím, že průběh Prague Pride bude bezproblémový a odezva lidí i médií nakonec bude jak pro Vás, tak i pro nás přínosem.

S pozdravem
Tobiáš Myš
účastník pochodu a homosexuální pedofil
Za konzultaci odpovědi moc děkuji Kaszovi :)
Tito uživatelé poděkovali autorovi Myš za příspěvky (celkem 7):
Deda, Teenbl, Gabriel Svoboda, simgiran, Kasz, topkapi, Opičák
"Life is a waterfall, we're one in the river and one again after the fall
swimming through the void we hear the word
we lose ourselves but we find it all..."
SOAD
Uživatelský avatar
Myš
Čestný člen skupiny ČEPEK
Bydliště: Mám
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 8
ve věku do: 15
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Všimli jste si letos, kolik se urodilo jmelí?
Příspěvky: 906
Dal: 145 poděkování
Dostal: 822 poděkování

Re: Dopis pro organizátory Prague Pride 2014

Nový příspěvek od Myš »

Dobrý den pane Myši,
přeposílám Vám anonymní email, který jsme před pár dny dostali. Je evidentně od někoho od Vás, kdo je součástí naší komunikace. Chci vyjádřit značné znechucení nad chováním tohoto anonymu a nehodlám mu nijak odpovídat, protože chci vést smysluplnou komunikaci, což se daří s Vámi.

Chápu Vaše námitky, jsme sdružení, které chce vystupovat proti diskriminaci a otevírat nepříjemná témata. Jenže vloni jsme se přesvědčili, že Vaše téma je výbušné jak bomba. Překryje všechna ostatní témata, a to je to, čeho se právem obáváme. I "seriózní" média se chytnou přítomnosti pedofilů v průvodu a budou o ní psát namísto toho, aby věnovaly pozornost právům LGBT lidí na východě a mimo Prahu, což je naše letošní téma.

Máte zpracovanou komunikační strategii? Předpokládám, že ne. Hodí se Vám využít cizí akci, která je celá připravená a kde budete mít shromážděnou veřejnost, abyste ji snadno oslovili. Co od toho čekáte? Že rozdáte letáčky pár desítkám lidí? Je to dostatečně významný výsledek za cenu toho, že strhnete pozornost na sebe od LGBT práv na Východě, které chceme komunikovat my? Toto jsou otázky, které si musíte zodpovědět. Myslím, že Vaše téma je naprosto silné a snadno se Vám dostane do médií. Pokud využijete např. uvedení dokumentárního filmu v září (nebo na kdy je plánován), můžete se snadno dostat do médií, která čtou/sledují statisíce lidí. Dosah pro Vás bude mnohem větší než rozdání pár letáčků v průvodu PP, jímž si - upřímně řečeno - akorát popudíte jak tým PP, tak širokou veřejnost, protože se výstupy v médiích hned stočí k obavám, zda v průvodu nedošlo ke zprznění nějakého dítěte (víme, jak to bylo vloni).

Pokud Vás přesto nepřesvědčím, abyste se letáčků v našem průvodu vzdali, pak poprosím alespoň o to, abyste velmi pečlivě naformulovali jejich text. Z toho, co jsem viděla vloni, mi jednoznačně vyplývá, že letáčky by měly propagovat čepek (tedy skupinu na podporu pedofilů, kteří si jsou vědomi svojí orientace a chtějí žít spokojený život, aniž by jakékoli dítě uvedli v nebezpečí). Nesnažte se vysvětlovat pedofilii - lidi nejsou ještě zralí na to, aby to byli schopni vstřebat. Zaměřte se na služby Vaší skupiny. Možná si říkáte, že to je malý rozdíl, ale komunikačně to dělá velký rozdíl.

Taky chci upozornit, že povolení od města k užívání komunikace po celé délce průvodu PP vždy obsahuje klauzuli, že během průvodu nebudou rozdávány žádné reklamní ani informační materiály. Vězte, že toto je důvod, aby Vás konfrontovala policie.

Zdraví Bohdana
Zde je k přečtení zmíněný anonymní dopis:
Dobrý den paní Rambousková,
jsem majitel hospody a před pár dny jsem obdržel dopis od skupinky homosexuálů, že chtějí u mě v hospodě pořádat menší oslavu. Dlouho sem nevěděl, co jim napsat. Víte, u mě se točí pivo a rum a ti homosexuálové pijou samí koktejly, z toho není žádná tržba. Tak sem přemýšlel, co jim napsat, abych je jako neurazil a tak. Pak sem ale viděl Váš dopis a moc se mi líbil, tak sem ho trošku upravil, tímto Vám chci poděkovat za inspiraci.

Dobrý den homosexuálové,
děkuji, že jste nám Váš záměr sdělili dopředu. Nicméně bych Vás chtěl požádat, abyste do mé hospody nelezli. Moje hospoda není festival sexuálních menšin, jak někteří štamgasti mylně uvádějí. Sex. orientace mých zákazníků je jasně daná- HETEROSEXUÁLNÍ. Už tak se při provozu hospody potýkám s řadou překážek, předsudků a obstrukcí. Nemám kapacitu hospody pro homosexuáli. Jistě chápete, že vaše návštěva mé hospody na sebe okamžitě strhne veškerou pozornost a přehluší chlastání piva. Nechci, aby se po vesnici šuškalo, že obsluhuju geje a zazdil tak lemcání piva. Navíc, když se s chlapama pohádám, tak mi nadavájí do teploušů, takže vaše návštěva mé hospody je skutečně něšťastná. Moje hospoda prostě není vhodná, pro oslavy homosexuálů. Věřím, že to pochopíte. Nemám rozhodně nic proti Vám a naopak Vaši práci považuji za velmi záslužnou. Ale zároveň vidím jasná rizika, pokud mi vlezete do hospody.

Pokud ale nikomu neřeknete, že jste homosexuálové a nebudete se jako homosexuálové projevovat, obsloužíme Vás před hospodou a doufám, že si užijete fajn den. Pokud se rozhodnete založit si v budoucnu gej bar (byť asi menší než má hospoda :-) , jsem ochoten se s Vámi podělit o praktické rady a zkušenosti.

Předem děkuji za pochopení a zdravím,
Majitel hospody

Konec fitivního dopisu

Také bych Vás chtěl poprosit, smažte kompletně, nebo aspoň zásadně přepracujte III. článek Vašich stanov, očividně Vás práva jiných sex. menšin nezajímají. Prague Pride je už jen o tom opít se, zatančit si na Pet Shop Boys a naštvat co nejvíce heteráků. Běda, jak by se tam řešila práva menšin. Přeji příjemný Prague Pride a pokud tam nejaký pedofil s transparentem bude, tak ať ho rychle identifikujete a vyhoďte, to přece není možné, aby na pochodu sex. menšin byla sex. menšina.
A zde má odpověď
Vážená paní Rambousková,

přiložený dopis není součástí oficiální komunikace s Vámi, můžete ho ale brát jako vlastní reflexi v očích některého z členů komunity.

Vaše stanovy a cíle se ale nezměnily a jsou s našimi stále úzce souvisejí, byť se váš postoj mohl změnit. Jak už jsem zmiňoval, naše téma to Vaše nepřekrylo a zpráv na téma LGBT bylo výrazně více, než na téma pedofilie. Stále se snažím dávat najevo, že nás není třeba brát jako konkurenci a naši účast lze podal jako doopravdickou podporu "tolerantní otevřené společnosti", "odstraňování příčin diskriminace z důvodu sexuální orientace" a "přispění k vytvoření skutečně tolerantní společnosti, kde se nikdo nebude bát přiznat svou sexuální orientaci", jak stojí ve stanovách spolku Pride.

Naše komunikační strategie spočívá v reakcích na jednotlivá média a emaily, které dostaneme. Negativní zprávy ohledně nás jsou plné nepřesností založených na neznalosti, předsudcích a nebo, a to velmi často, pouze honbou za senzací a argumentace založená na těchto základech je při konfrontaci se seriózními informacemi křehká jako sklo. Médií o nás nikdy nepsalo tolik, abychom nebyli schopni reagovat. Obava o "zprznění" dítěte během pochodu je jenom obyčejná honba za senzací, takové senzační zprávy se zajisté týkají i hnutí LGBT. Brát vážně a zaleknout se každé takové zprávy, nemůžeme my ani vy vůbec fungovat.

Naprosto chápu vaše obavy z naší účasti, ale nejlepší způsob, jakým se podle mě můžete k naší účasti postavit, je naše reakce publikovat i na svém webu. V případných reakcích, které by tímto způsobem dosáhli k velkému počtu lidí, se samozřejmě dotkneme i pro vás ožehavých témat - vysvětlení, že není náš zájem spojování pedofilie s LGBT hnutí, odůvodnění naší účasti a cílů zní plynoucí atd. Tím bychom společně značně omezili manévrovací pole senzací-chtivých nebo neinformovaných novinářů, zpochybnili neodůvodnitelné útoky, zmírnili negativní pocity některých účastníků Pridu z naší přítomnosti a zároveň vytvořili příznivější podmínky jak pro vás, tak pro nás na dalších ročnících Pridu.

Letáčků jsme minule rozdali tisíc a rozvířili diskuzi na téma, které shledáváme podstatné. Ano, to je velmi významný výsledek, výsledek, o němž jsme dlouho předtím ani nesnili. Dokument je jedna z našich dlouhodobých snah, jedná se o dokument na ožehavé a tabuizované téma, fronty se na něj pravděpodobně stát nebudou jeho dosah lze těžko předjímat. Jeho natočení nemusí a podle mě ani nemá omezit snahy další, protože k dosažení našich cílů vede ještě dlouhá cesta, která rozhodně není vždy cestou nejmenšího odporu.

Děkuji za doporučení ohledně letáčků, které už jsem vzal v potaz. Sice si myslím, že základní definice je nutná pro to, aby se nepoužila definice používaná neodbornou veřejností, tj. "zneužívání dětí", ale zmínku o aktivitách ČEPEKu jsem do letáčku přidal. Stále platí nabídka, že Vám ho můžu zaslat.

S pozdravem

Tobiáš Myš
účastník pochodu a homosexuální pedofil
Naposledy upravil(a) Myš dne neděle 27. 7. 2014, 6:03:06, celkem upraveno 1 x.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Myš za příspěvky (celkem 3):
Kasz, Gabriel Svoboda, Opičák
"Life is a waterfall, we're one in the river and one again after the fall
swimming through the void we hear the word
we lose ourselves but we find it all..."
SOAD
Uživatelský avatar
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Příspěvky: 6479
Dal: 1585 poděkování
Dostal: 3501 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Dopis pro organizátory Prague Pride 2014

Nový příspěvek od Kasz »

Dobře napsaný text, myslím si, že na to jdeš dobře, že to je dobrá strategie - kdyby oznámili předem, že skupina ČEPEK oznámila svou účast, odkázali na vysvětlení účasti, také by tím mohli předejít mnoha nedorozuměním, přesně, jak píšeš. Uvidíme, co paní Rambousková odpoví.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Kasz za příspěvek:
Damian
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Uživatelský avatar
efix
Čestný člen skupiny ČEPEK
Výkřik do tmy: Dětský smích je stejně nejkrásnější zvuk :)
Příspěvky: 614
Dal: 62 poděkování
Dostal: 178 poděkování

Re: Dopis pro organizátory Prague Pride 2014

Nový příspěvek od efix »

Když to oznámí předem, tak tam na vás bude akorát čekat o to víc nabušenců s boxery... podle mne... nechci být špatný prorok.
Dítě je úžasná bytost. Dej mu najevo lásku, ale opatrně. Zájmy dítěte jsou důležitější než tvoje. I když bys měl možná rád víc než jen pusu, nemůžeš. Nesmíš. Zradil bys sám sebe a ublížil tomu, koho jsi miloval. Nepodporuj tedy ubližování dětem ani jeho produkty, dětskou pornografii.
Uživatelský avatar
Myš
Čestný člen skupiny ČEPEK
Bydliště: Mám
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 8
ve věku do: 15
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Všimli jste si letos, kolik se urodilo jmelí?
Příspěvky: 906
Dal: 145 poděkování
Dostal: 822 poděkování

Re: Dopis pro organizátory Prague Pride 2014

Nový příspěvek od Myš »

Oznámení předem jsem v emailu nezmiňoval, myslím, že spolupráce po pochodu by bohatě stačila a zpětně nám už nepřinese nadměrnou pozornost přímo během akce.
"Life is a waterfall, we're one in the river and one again after the fall
swimming through the void we hear the word
we lose ourselves but we find it all..."
SOAD
Uživatelský avatar
Kuba
Čestný člen skupiny ČEPEK
Bydliště: Doma
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 13
ve věku do: 26
Příspěvky: 1484
Dal: 360 poděkování
Dostal: 288 poděkování

Re: Dopis pro organizátory Prague Pride 2014

Nový příspěvek od Kuba »

Já vám nevím, pozoruji to celé poměrně dost z povzdálí a tak se možná mýlím, ale občas mě napadá, zda se ČEPEK na Prague Pride až příliš nevnucuje. Není úplně slušnost se usilovně cpát někam, kde o vás nestojí.
Světlo mého života, žár mých slabin. Můj hřích, má duše.
- Vladimir Nabokov, Lolita (přeložil Pavel Dominik)
Uživatelský avatar
Myš
Čestný člen skupiny ČEPEK
Bydliště: Mám
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 8
ve věku do: 15
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Všimli jste si letos, kolik se urodilo jmelí?
Příspěvky: 906
Dal: 145 poděkování
Dostal: 822 poděkování

Re: Dopis pro organizátory Prague Pride 2014

Nový příspěvek od Myš »

Dobrý den pane Myši,
po debatě v týmu jsme se rozhodli, že Váš letáček nechceme poslat k náhledu. Z důvodů, které jsem vysvětlila v předchozích emailech, nechceme navazovat žádnou oficiální spolupráci, jíž by společná tvorba letáčku byla. Vaše propagace během Prague Pride i přes naši žádost, abyste k ní naše publikum nepoužívali, je čistě Vaší zodpovědností. Doufám, že ji pak komunikačně zvládnete tak dobře, aby nepřebyla naše vlastní témata.

S pozdravem,
Bohdana Rambousková
"Life is a waterfall, we're one in the river and one again after the fall
swimming through the void we hear the word
we lose ourselves but we find it all..."
SOAD
Uživatelský avatar
Myš
Čestný člen skupiny ČEPEK
Bydliště: Mám
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 8
ve věku do: 15
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Všimli jste si letos, kolik se urodilo jmelí?
Příspěvky: 906
Dal: 145 poděkování
Dostal: 822 poděkování

Re: Dopis pro organizátory Prague Pride 2014

Nový příspěvek od Myš »

Kuba píše:Já vám nevím, pozoruji to celé poměrně dost z povzdálí a tak se možná mýlím, ale občas mě napadá, zda se ČEPEK na Prague Pride až příliš nevnucuje. Není úplně slušnost se usilovně cpát někam, kde o vás nestojí.
Spolupráce mezi námi a spolkem Prague Pride by mi přišla jako velmi důležitý krok. Nezájem z jejich strany jsem cítil od začátku, ale nepřišlo mi vhodné ponechat jejich omezená vysvětlení proč o to zájem nemají bez jakéhokoli komentáře, který možná byl zbytečný, ale snad zadal alespoň nějaký podnět k přemýšlení. Myslím, že snaha je třeba, vzdávat vše dopředu, nikdy se nikam nedopracujeme, a to ani v osobním životě.
"Life is a waterfall, we're one in the river and one again after the fall
swimming through the void we hear the word
we lose ourselves but we find it all..."
SOAD
Uživatelský avatar
Kuba
Čestný člen skupiny ČEPEK
Bydliště: Doma
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 13
ve věku do: 26
Příspěvky: 1484
Dal: 360 poděkování
Dostal: 288 poděkování

Re: Dopis pro organizátory Prague Pride 2014

Nový příspěvek od Kuba »

Myš píše:Myslím, že snaha je třeba, vzdávat vše dopředu, nikdy se nikam nedopracujeme, a to ani v osobním životě.
To máš pravdu. A určitě oceňuji snahu s nimi jednat. Navíc mi přijde, že i když jde z jejich strany o odmítnutí, tak je tam cítit minimálně snaha o odmítnutí zdvořilé. Možná, že když jim teď ČEPEK trochu ustoupí, půjde bez transparentů a distribuci letáčků vymyslí nějak jinak (než v souvislosti s Prague Pride), tak třeba dojde k vzájemné spolupráci za několik let. Pokud se tam ovšem bude ČEPEK nyní tlačit příliš agresivně, může lidi z LGBT naštvat natolik, že to ještě více zavře dveře ke spolupráci s nimi a nebude už třeba od nich ani ochota s námi uctivě komunikovat.
Světlo mého života, žár mých slabin. Můj hřích, má duše.
- Vladimir Nabokov, Lolita (přeložil Pavel Dominik)
Hranicar
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 8
ve věku do: 14
Příspěvky: 214
Dal: 19 poděkování
Dostal: 43 poděkování

Re: Dopis pro organizátory Prague Pride 2014

Nový příspěvek od Hranicar »

On to ten anonymní dopis docela dobře vystihl :D Ale dotyčný si to mohl odpustit (vím, pokušení muselo být velké), neboť tím zbytečně komplikoval Myšův dialog s touto poněkud pokryteckou paní. Já jsem se k tomuhle už vyjádřil jinde, mám dojem že pochopení pro pedofily je ze strany homosexuálů přibližně stejné, jako ze strany většinové populace, bohužel. Zase ta účast minulý rok sklidila poměrně bohaté ovoce a některé i docela dobré. Vy, kteří jste do toho tehdy šli, jste frajeři. No a vy, kteří do toho půjdete znovu, jste asi ještě větší, protože letos už budou všichni vědět, o co se jedná. A myslím, že takový skandální efekt to už mít prostě nebude. Jestli to má nebo nemá smysl, to už nechávám na vás.
Já tam nepůjdu, ještě by si o mě někdo myslel, že jsem buzerant :/
Uživatelský avatar
Jednorozec
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 9
ve věku do: 30
Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
Příspěvky: 3140
Dal: 11 poděkování
Dostal: 497 poděkování

Re: Dopis pro organizátory Prague Pride 2014

Nový příspěvek od Jednorozec »

Kuba píše:Já vám nevím, pozoruji to celé poměrně dost z povzdálí a tak se možná mýlím, ale občas mě napadá, zda se ČEPEK na Prague Pride až příliš nevnucuje. Není úplně slušnost se usilovně cpát někam, kde o vás nestojí.
A LGBT (nebo jak je ta praštěná zkratka) dělají tím pochodem něco jiného?


Hranicar píše: Já tam nepůjdu, ještě by si o mě někdo myslel, že jsem buzerant :/
Jj přesně :0)
Zajímalo by mně kolik lidí tam nepůjde ze strany homo komunity, protože tam jsou taky ti zlí pedofilové, a nakolik to tedy má skutečně ten negativní dopad.
Já osobně si totiž myslím že ten pochod je na provokaci a negativní reklamně postavený a tudíž jsou podobné řeči ze strany organizátorů mírně řečeno nelogické...
Uživatelský avatar
dodo
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Ženy
ve věku od: 0
ve věku do: 90
Výkřik do tmy: Cítím se spasen :D
Příspěvky: 249
Dal: 82 poděkování
Dostal: 39 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Dopis pro organizátory Prague Pride 2014

Nový příspěvek od dodo »

Přiznám se, že bych strašně rád viděl pedofili na pochodu. Ono to totiž tento pochod dosti diskredituje a to je jen dobře! Na druhou stranu nechci aby byl někdo zmlácen a nebo propírán v mediích jako pedofil. Proto neblázněte a nikam prosím nechoďte. Minulí rok se to skutečně povedlo ale jen na Slovensku. Česká mediia si toho moc nevšímala asi proto, že trochu zaspala. *gd*
Uživatelský avatar
Jednorozec
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 9
ve věku do: 30
Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
Příspěvky: 3140
Dal: 11 poděkování
Dostal: 497 poděkování

Re: Dopis pro organizátory Prague Pride 2014

Nový příspěvek od Jednorozec »

Bohužel žádné "seriózní pochody" sexuálních menšin které by na někoho zapůsobily neexistují, takže diskreditovat jaksi není co..
Uživatelský avatar
MR_Xguard
Čestný člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 3
ve věku do: 8
Příspěvky: 987
Dal: 110 poděkování
Dostal: 306 poděkování

Re: Dopis pro organizátory Prague Pride 2014

Nový příspěvek od MR_Xguard »

Hm. Já bych oficiálně prohlásil účast včetně počtu pedofilů, kteří tam budou a nakonec tam schválně nepřišel. :D
Uživatelský avatar
Jednorozec
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 9
ve věku do: 30
Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
Příspěvky: 3140
Dal: 11 poděkování
Dostal: 497 poděkování

Re: Dopis pro organizátory Prague Pride 2014

Nový příspěvek od Jednorozec »

No a ještě bych dodal, že budeme v utajení a že určitě nikdo nepozná kdo z nich to je. :0)
Uživatelský avatar
efix
Čestný člen skupiny ČEPEK
Výkřik do tmy: Dětský smích je stejně nejkrásnější zvuk :)
Příspěvky: 614
Dal: 62 poděkování
Dostal: 178 poděkování

Re: Dopis pro organizátory Prague Pride 2014

Nový příspěvek od efix »

Hehe... jak by nás všichni hledali :D :D
Dítě je úžasná bytost. Dej mu najevo lásku, ale opatrně. Zájmy dítěte jsou důležitější než tvoje. I když bys měl možná rád víc než jen pusu, nemůžeš. Nesmíš. Zradil bys sám sebe a ublížil tomu, koho jsi miloval. Nepodporuj tedy ubližování dětem ani jeho produkty, dětskou pornografii.
Uživatelský avatar
Myš
Čestný člen skupiny ČEPEK
Bydliště: Mám
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 8
ve věku do: 15
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Všimli jste si letos, kolik se urodilo jmelí?
Příspěvky: 906
Dal: 145 poděkování
Dostal: 822 poděkování

Re: Dopis pro organizátory Prague Pride 2014

Nový příspěvek od Myš »

Hranicar píše:A myslím, že takový skandální efekt to už mít prostě nebude. Jestli to má nebo nemá smysl, to už nechávám na vás.
Skandální jako minulý rok už určitě ne. I proto ta snaha alespoň o nějakou spolupráci.
Jednorozec píše:Bohužel žádné "seriózní pochody" sexuálních menšin které by na někoho zapůsobily neexistují, takže diskreditovat jaksi není co..
Pro LGBT je to přece "Pride", tak že ačkoli to na veřejnost vůbec zapůsobit nemusí (když už tak spíše negativně), už ten název vyjadřuje, jak to oni berou vážně.
"Life is a waterfall, we're one in the river and one again after the fall
swimming through the void we hear the word
we lose ourselves but we find it all..."
SOAD
Uživatelský avatar
Jednorozec
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 9
ve věku do: 30
Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
Příspěvky: 3140
Dal: 11 poděkování
Dostal: 497 poděkování

Re: Dopis pro organizátory Prague Pride 2014

Nový příspěvek od Jednorozec »

Myš:
To že to někdo bere vážně ještě neznamená, že je to seriózní. Přeci jen to že se budu prezentovat formou exhibicionizmu prostě není seriózní (a doufám že nikdy ani nebude).
Mimochodem kolik z nás by tam chtělo napochodovovat v šatičkách kutíků a lolitek?
Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů