Diskuze o účasti komunity ČEPEK na festivalu Prague Pride. Nezapomeňte navštívit taktéž náš vedlejší web vytvořený speciálně pro tento projekt - www.nejenhomo.cz.
Jé vy se opět chystáte na pochod? To je báječné . Proč? No kdyby tam minulý rok nepochodovali i pedofilové, ( včetně těch, kteří patři do skupiny 75% co zneužívají a nebo zneužili děti viz.Dr.Zvěřina) tak by se nemohlo stát to co se stalo na slovensku:-). Pochod za podporu rodiny tam naštívilo 80000 lidí kteří si začali uvědomovovat, kam by vedla tzv. podpora "sexuálních menšin". Děkuji. Díky tomu taky slovenský parlament přijal užasný ústavní zákon kde se říká:
„Manželstvo je jedinečný zväzok jedného muža a jednej ženy. Slovenská republika manželstvo všestranne chráni a napomáha jeho dobru.“
Bez vaší podpory bychom takového úspěchu nedosáhli ale díky vám Slováci jako jediný národ v Evropě pochopil tu hrozbu. Vidíte co dokážou 4lidé na správném místě. Doufám, že si vás letos také všimnou Česká media blesk aha a jiné. Aby bylo rozpoutáno to samé co na Slovensku tady v ČR. No držím vám palečky aby to vyšlo.
Taky by mě to zajímalo. Ani se moc přesně neví, kolik je pedofilů. Počet pedofilních zneužívačů, kteří jsou odsouzení, 75 % určitě nedá. A pokud se nechytí, tak jak se může říct, že zneužívali? Leda nějaký anonymní průzkum, ale ten může ovlivnit dost věcí. Ale nemyslím, že by se dodo zajímal o takové detaily, má hezké číslo, co se mu zrovna hodí, to mu určitě stačí.
No hlavně kde to číslo vzal a s čím si ho spletl.. Osobně věřím že 75% je pedofilů v ústavní léčbě co to mají nařízené (něco provedli) a zbytek by mohli být dobrovolníci, ale to je samo zcela něco jiného.
Jinak ohledně toho, že někdo využije účasti pedofilů na nějakém pochodu k prosazování svých zájmů, tak na to se dá jen říci "kdyby to nebyli pedofilové, najdou si dotyční někoho jiného, kdo chce psa být, hůl si vždycky najde".....
simgiran píše:Ale nemyslím, že by se dodo zajímal o takové detaily, má hezké číslo, co se mu zrovna hodí, to mu určitě stačí.
Pěkné Simgirane, nahodil jsem ti návnádu a ty jsi se chytil! Víš ono tohle platí i o vás když tvrdíte a prezentujete, že za 90% zneužití jsou nepedofilové. Jinak vycházím z Efixovi ucelené studie viz.(sorry ale tady je to přehlednější)http://pedofilie.eu/forum/viewtopic.php?f=32&t=215
Jinak to co jsem tu napsal nebylo myšleno jako nadsázka ale opravdu to tak bylo ať se vám to líbí nebo nelíbí.
A Fakt díky byli jste to vy kdo Slovákům odevřel oči. Mimochodem 80000 lidí tdy na pride nikdy nebylo a Slováků je mnohem méně něž nás. A co se týče toho kdo je kde zfetovaný já na pride byl a viděl jsem ty multi kulti sluníčka a ty jejich vyhulená očička.
Ale abys neřekl že jsem nepochopil zadání tady něco o mě v pár větách:
Je mě 35 let ve 12 letech jsem se zamiloval do 4leté holčičky kterou jsem i několik let zneužíval. Nebyl jsem ani zmatený ani vyděšený sex s ní se mě velice líbil a i s ostatníma. To že není něco v pořádku jsem si začal uvědomovat až kolem 20 roku života. Teprve tenkrát jsem pochopil, že jsem pedofil a že děti zneužívat není dobré. Ve třiceti jsem se dal na cestu Ježíše až teprve potom byl můj problém vyřešen. Mám krásné manželství se ženou která o mě všechno ví a kupu dětí. Byl bych strašně rád kdyby se opravdu k lidem našeho ražení dostali informace o škodlivosti zneužívání (jaké zanechává v lidech hluboké jizvy) co nejdříve. Aby se to číslo 75 % snížilo dosti výrazně.
Milý dodo, už je to nějaká doba od toho, co jsem tu založil vlákno, ve kterém jsem zmiňoval různé věci, na kterých může záviset to číslo a zdůrazňoval potřebu si prvně pořádně definovat, o jakém čísle se bavíme. A přinesl jsem čísla z různých zdrojů a okomentoval ty zdroje. Zatímco v tom vlákně, které odkazuješ, vidím u některých jen argumentaci autoritou (přičemž se naprosto neopodstatněně dává daleko větší váha jedné autoritě nad druhou), dále se pouze předpokládá, že vše, z čeho Weiss vychází, je ona zmíněná studie, Weiss sám říkal, že vychází hlavně z osobní zkušenosti z práce soudního znalce. A v každém případě se ono číslo 75 % týká pedofilů mezi pachateli zneužívání, ne pachatelů zneužívání mezi pedofily. Takže buď nerozumíš elementární matematice nebo jsi tu čistě účelově klamal a v takovém případě mi dovol tě v další komunikaci oslovovat Trolíku.
Údajně to má být v knize Doc. Zvěřiny "Sexuologie nejen pro lékaře". Pokud někdo tu knihu máte nebo ji někde najdete v digitální podobě, můžete sem dát scan toho odstavce, abychom si konečně udělali jasno?
Jinak už jsem někde zmiňoval, že z 99% věřím spíše tomu číslu Prof. Waise a to ne proto, že bych ho považoval za větší či menší autoritu, nebo se mi víc líbilo, ale proto, že to číslo potvrzují naše zjištění ve statistikách odsouzených pachatelů a jejich nařízené ústavní léčbě, kteréžto hodnoty jsou jedny z mála, které si můžeme všichni najít a ověřit a snad mi dáte za pravdu že se nejedná o subjektivní hodnocení...
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Je mi 34 let, již 9 let pracuji jako učitel na základní škole. Zhruba od svých 13 let cítím, že se mi líbí holčičky. Až do svých 20 let jsem tomu nerozuměl, myslel jsem si, že nejsem pedofil - jako pedofila jsem na základě zpráv z médií chápal člověka, který děti sexuálně zneužívá, a já těm holčičkám nechtěl jakkoliv ubližovat, viděl jsem v nich velkou krásu. Ve 20 letech jsem narazil na stránku jiného pedofila a zjistil jsem, že to, co v mém mozku vyhodnocuje holčičky jako krásná stvoření, je pedofilie. S tím, že se mi líbí holčičky, jsem se svěřil mnoha lidem - kamarádům, vč. maminky dívky, do které jsem byl zamilovaný a vč. mé mamky, která se s tím vyrovnávala dlouhých 6 let. Reakce byly veskrze pozitivní, ale i několik negativních se našlo. Nikdy jsem dítě nezneužil, na škole, kde učím, patřím mezi oblíbené učitele. Kdyby však někdo zjistil, že se mi líbí holčičky od 4 do 12 let, bojím se, že by mu bylo jedno, jaké měl se mnou dosavadní zkušenosti. Je velmi těžké žít před lidmi v neustálé přetvářce. Nejvíc bych si přál, aby lidé rozlišovali mezi tím, kdo je pedofil, a mezi tím, kdo sexuálně zneužívá dětí, a kdybych se mohl svěřit a mohl si být jistý, že by mě lidé nezavrhli.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi!
Simgirane v pohodě klidně mě říkej trotlíku, tak jako Brichcín a Zvěřina. Já to snesu! A za tím 75% podílem pedofilů za pohlavním zneužíváním si stojím Přeji ti krásný multi kuti sluníčkový den.
Jednorozec píše:Údajně to má být v knize Doc. Zvěřiny "Sexuologie nejen pro lékaře". Pokud někdo tu knihu máte nebo ji někde najdete v digitální podobě, můžete sem dát scan toho odstavce, abychom si konečně udělali jasno?
Jinak už jsem někde zmiňoval, že z 99% věřím spíše tomu číslu Prof. Waise a to ne proto, že bych ho považoval za větší či menší autoritu, nebo se mi víc líbilo, ale proto, že to číslo potvrzují naše zjištění ve statistikách odsouzených pachatelů a jejich nařízené ústavní léčbě, kteréžto hodnoty jsou jedny z mála, které si můžeme všichni najít a ověřit a snad mi dáte za pravdu že se nejedná o subjektivní hodnocení...
četl jsi vůbec tu Efixovu studii? Víš že je to vlastně jediná studie na toto téma v ČR!
Dodo, ty celkem meleš z cesty. A mícháš jabka s hruškama. Třeba to tvoje "multikulti". Jaký to dnes velmi oblíbený termín. Jak souvisí multikuluralismus a problematika sexuality? Nijak. Nechodíš se náhodou bavit do diskuzí na novinkách? Jseš na to ten správnej typ. Navíc mi připomínáš vyléčenýho alkoholika, kterej se v minulosti prochlastal až do deliria, a tak teď kritizuje každýho, kdo má v ruce sklenku vína.
Příspěvky o procentech pedofilů mezi těmi, kteří zneužili, bych rád viděl v odpovídajícím tématu.
A co bych o tom napsal já. Ať už se na ty čísla dívám z jakéhokoliv úhlu, důležité mi přijde, že jsem zatím nikoho nezneužil. Důležité mi také přijde, aby se to nikdy nestalo. Mě osobně může mi být vcelku jedno, mezi kolika procenty nezneužívačů jsem. Žádné číslo bychom neměli používat na to, abychom se distancovali od něčeho, co se týká každého z nás. Diskuze s nepedofily je věcí jinou.
Odmítám používat nepravdivé údaje ani o pro "čestné" účely. Účel podle mě prostředky nesvětí. Nikdo ale prostě neví, nakolik je ten údaj 90% pravdivý nebo ne. Asi by bylo namístě to uvádět jako údaj orientační a také jako subjektivní názor pana profesora Weisse. Ale tak už se většinou děje. Nejde to brát jako univerzální pravda, ale je to názor kapacity v daném oboru a mimo to je možno najít informace, které tento údaj potvrzují, jak správně v diskuzi na pedofilie.eu napsal Gabriel Svoboda (a tímto mu za to děkuji). Každopádně, kdo nějaké důkazy hledá, najde, a to pro v podstatě jakoukoli tezi
Co se Pridu týče, pokud se někdo z komunity zúčastní, nejlepší argumentace je ta, že ti, kteří tam půjdou, nikoho nezneužili.
Jenom námět na přemýšlení. Pomohl už někdy někomu názor pana Weisse přímo při coming outu? Mě teda nikdy. Buď mi řekli, že je to přece úplně jedno aniž bych musel nějak argumentovat, nebo si pod váhou toho, že zrovna člověk jim blízký je pedofil uvědomili, že to ještě nemusí nic znamenat (což u některých chvilku trvá) a v jednom případě mě bylo řečeno, že názor, že se takový lidé mají střílet, prostě nehodlá změnit (známe se 11 let z volnočasové organizace pro děti).
"Life is a waterfall, we're one in the river and one again after the fall
swimming through the void we hear the word
we lose ourselves but we find it all..."
SOAD
Je mi 26 let a pracuji jako poradce. Ve 13 letech jsem zjstil, že se mi líbí hočičky. Jsem trochu flegmatik a tak jsem to přijal celkem snadno. Proto už ani nejsem v kontaktu s dětmi a nemám potřebu se nikomu svěřovat, nikdo z mého okolí neví, že jsem pedofil. Ale bez kamarádů z internetové pedofilní komunity a bez spousty štěstí by to nešlo. Chtěl bych, aby informace o pedofilii byly dostupnější, aby se pedofilové nemuseli spoléhat jen na náhodu. A aby lidé přestali zneužívat pedofilii jako univerzálního strašáka.
Naposledy upravil(a) Gabriel Svoboda dne čtvrtek 24. 7. 2014, 18:38:23, celkem upraveno 1 x.
!
Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
dodo píše:četl jsi vůbec tu Efixovu studii? Víš že je to vlastně jediná studie na toto téma v ČR!
Ta "studie" to má být ta půlstránka textu na http://pedofilie.eu/forum/viewtopic.php?f=32&t=215?
Kde v té efixově studii přesně citovaný ten odstavec, kde toto Doc. zvěřina říká? Vidím jen zmínku na něčí komentář...
Studie je u mne něco kde provedu průzkum mezi relevantním počtem lidí a z něj mi vyjde nějaká statistika. Nikoli srovnání několika dohadů. To je jako bych řekl jeden člověk říká, že země je kulatá, druhý, že je placatá a proto si nemůžeme tou kulatostí být jistí, i když máme fotky z vesmíru, které to naznačují.
Znovu říkám nemáte někdo k té knize přístup?
Mimochodem je mi přes 40. Obor kde pracuji s dětmi nijak nesouvisí. Poznání o mé orientaci přišlo někdy po 30, díky internetu a také díky tolik zavrhované DP.... Pravděpodobně nikdo o mé orientaci neví, i když asi mnoha lidem kolem mne musí být divné, že nejsem ženatý a s nikým nechodím..
Sám dětskou společnost přímo nevyhledávám, z části i ze strachu co kdyby si někdo všiml že se k hezké holčičce chovám něžněji než většina chlapů...
A nějaký coming out si nedovedu představit, nikdy bych si neodpustil jak moc by to ublížilo spoustě lidem kolem mne, o kterých vím že by to prosté nepochopili...
Naposledy upravil(a) Jednorozec dne úterý 15. 7. 2014, 17:09:32, celkem upraveno 1 x.
Výkřik do tmy: 8. 4. 2014: "Ani žádná hloupá noční můra mého kutíka nenavštíví... Postavím se jí do cesty. Ani noční můry nemají větší moc jak magická síla zamilovaných pedofilů." :D
No co to je! Po shlédnutí předchozích odpovědí jsem nucena odpovědět Je pěkné, že muži/kluci odpovídají, ale někdo nás pedoděvčata a pedoženy prostě reprezentovat aspoň psanou formou musí!
V říjnu mi bude 17 let a chodím na gymnázium. Zhruba na začátku 15ti jsem si začala plně uvědomovat svoji sexualitu, ačkoliv mě mladší děti, než jsem byla já, přitahovali už od dětství. Uvědomování si pravdy pro mě bylo hodně těžké, myslela jsem si tehdy, že pedofilové a tady i já jsme zrůdy. Nyní jsem se přes to dostala, s dětmi jsem v kontaktu vcelku často a jsem veselá a optimisticky založená. Chtěla bych vzkázat veřejnosti, že být pedofilem nerovná se být zrůdou, ale také, že pedofílie není jen mužská záležitost.
Simgiran po mě chtěl jakožto po účastníkovi Pridu delší verzi příběhu na stránky, tak jí hodím i sem. Možná ale domyslím jiný konec, při druhém přečtení mi přišel docela neveselý a pesimistický, ale zatím to tak nechám.
Jmenuji se Tobiáš Myš a jsem homosexuální pedofil. Je mi 19 let a čerstvě jsem odmaturoval.
Pochodu Prague Pride 2014 za Československou pedofilní komunitu se neúčastním proto, že jsem na svoji orientaci hrdý. Naopak jsem si vždycky myslel, že hrdost je obranou před vlastní nejistotou. Na pochod jsem šel, protože si myslím, že je důležité vytvořit ve společnosti tolerantnější prostředí, kde pedofilové nejsou bezdůvodně zaškatulkováni jako nebezpeční a narušení násilníci ubližující dětem. Bohužel, v médiích, a to i těch veřejnoprávních, se takovýto pohled plný démonizace vyskytuje naprosto běžně a mnoha především mladým pedofilům znesnadňuje uvědomění si a přijetí své orientace. Ani nemluvě o takovém svěření se někomu z okolí, které se pro někoho může stát doslova noční můrou. Účast na pochodu beru jako možnost nastartovat objektivní diskuzi na téma pedofilie a skrze ní se snažit šířit relevantní informace.
Nemyslím si, že by můj příběh přijímání toho, že se mi líbí malí kluci, byl nějak výrazně odlišný od těch ostatních. Na začátku puberty jsem si začal uvědomovat, že moje pozornost více než k dívkám směřuje k chlapcům, a to i o několik let mladším než já. Čím jsem ale byl starší, tím se věkový rozdíl mezi mnou a chlapci, kteří se mi líbili, zvětšoval.
Od mala jsem byl členem volnočasové organizace pro děti, kde jsem postupně začal fungovat jako vedoucí. A brzy poté, když mi bylo 15, přišla moje první láska, 11-letý chlapec, kterého jsem v té době považoval pouze za jakéhosi “oblíbence”. V té době jsem si ještě nedokázal představit, že je vůbec možné se zamilovat do malého kluka a že můžu být pedofil, ten děsivý “strašák” z předních listů novin. Své zmatení z vlastních fantazií a pocitů jsem vždycky přisuzoval tomu, že se v pubertě hledám a experimentuji, a to, že jsem pedofil, jsem odmítal až do svých 18 let.
Po přiznání si mé preference přišlo období coming outů. Období neméně těžké jako to první. Našel jsem oporu v kamarádce a později jsem se odhodlal to říci i mamce, jedinému členu rodiny, ke kterému mám důvěru. Ačkoli byly první chvíle velmi složité a kontakt mezi námi se na jednu chvíli naplnil napětím do takové míry, že jsme kontakt radši omezovali na nejmenší možné minimum, všechno se zase uklidnilo. Je to ale téma, kterému se oba snažíme vyhýbat.
Můj nejobtížnější coming out přišel, když mi byla nabídnuta pozice vedoucího oddílu v rámci zmíněné organizace. Bral jsem to jako vyjádření veliké důvěry, ale nebyl si úplně jistý, jestli takovou pozici mám vůbec právo vzít, když o mé orientaci nikdo neví, chyběla mi sebejistota a zároveň jsem se rozhodl oplatit důvěru ve mě danou tím, že svým coming outem vyjádřím důvěru vedoucímu, který se chystal mi předat svoji pozici. Tímto coming outem jsem ze dne na den v oddíle skončil, po 11 letech. Ačkoli jsem se to snažil nedat najevo, velmi mě to zasáhlo.
Litoval jsem někdy toho, že jsem pedofil a chtěl se změnit? Přiznávám, že ano, poslední dobou docela často. Naposledy, když mi své city ke mě vyjádřila moje nejlepší kamarádka, dívka, které si hluboce vážím a mám jí moc rád. V té době už věděla, že její lásku opětovat nemohu a stále ji to trápí, stejně jako mě, protože pocit, že je před vámi někdo, s kým si dokonale rozumíte a chcete být spolu ale plnohodnotný vztah z vaší strany není možný, je těžko vyjádřitelný a pocit, že nenaplněný vztah je váš denní chléb možná navždy, je vyjádřitelný ještě méně.
"Life is a waterfall, we're one in the river and one again after the fall
swimming through the void we hear the word
we lose ourselves but we find it all..."
SOAD
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.