Kdo je pedofil

Základní informativní články vložené na titulní stranu webu.
Kuba
Čestný člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 13
ve věku do: 26
Dal: 360 poděkování
Dostal: 288 poděkování

Kdo je pedofil

Nový příspěvek od Kuba »

Pedofil je člověk, kterého eroticky přitahují předpubertální děti či děti na začátku puberty. Pedofilovi se děti líbí podobně, jako „normálním“ lidem dospělí; pociťuje k nim obvykle citovou náklonnost, je schopen se zamilovat se vším co k tomu patří a má opakující se fantazie na sexuální aktivity s dětmi. Pedofil obvykle za svůj život žádné dítě pohlavně nezneužije. Řada pedofilů má potíže s přijetím vlastní identity a ztotožnění se s termínem pedofil, což u některých vede k psychickým problémům a nezřídka i k sebevraždě, zároveň však existují tací pedofilové, kteří svou jinakost berou jako přednost či dar a potom takoví, kteří si vlastní pedofilní zaměření nikdy pořádně nepřipustí a přesto dovedou prožít spokojený život. Pedofilně orientované mohou být také ženy.

Celý článek
Světlo mého života, žár mých slabin. Můj hřích, má duše.
- Vladimir Nabokov, Lolita (přeložil Pavel Dominik)
Kasz
Administrátor
ve věku od: 4
ve věku do: 27
Kontakt: [email protected]
Dal: 1435 poděkování
Dostal: 3300 poděkování

Re: Kdo je pedofil

Nový příspěvek od Kasz »

Kubo, přečetl jsem zatím pouze tento úvod a musím říct, že je napsaný výborně! Ty základní věci jsi napsal přesně tak, jak si představuji, že by to mělo být správně napsané, neutrálně, aby se v tom mohl každý najít.
Československá pedofilní komunita – již 12 let s Vámi! ❤️💙
Kuba

Nový příspěvek od Kuba »

Zrovna z tohoto článku jsem měl takový trošku rozpačitý pocit, i když je tam i asi jedna nebo dvě pasáže, ze kterých jsem sám měl radost. Každopádně, co se týká těchto základních článků, tak budu jedině rád, pokud se postupně stanou spíše kolektivním dílem, tedy ostatní do nich přispějí svými myšlenkami, navrhnou úpravy, doplnění, prostě tak, aby to bylo co možná nejlepší.
Kasz
Administrátor

Nový příspěvek od Kasz »

Vesměs mě napadají drobnosti, třeba druhá věta by se dala celá přepsat do plurálu, protože píšeš v plurálu o "normálních" lidech. Čili navrhuji druhou větu upravit takto:

"Pedofilům se děti líbí podobně, jako „normálním“ lidem dospělí; pociťují k nim obvykle citovou náklonnost, jsou schopeni se do nich zamilovat se vším, co k tomu patří, a mívají o nich sexuální fantazie."

Pak bych již klidně pokračoval v singuláru.

Zatím jsem stále celý článek nečetl, to přijde někdy později (týdny, měsíce...), čili moje předchozí tvrzení se týká jen prvního odstavce článku, který jsi zde ve vlákně citoval.
Kuba

Nový příspěvek od Kuba »

Upraveno.
BoBo

Nový příspěvek od BoBo »

Kuba píše:
Pedofil je člověk, kterého eroticky přitahují předpubertální děti či děti na začátku puberty. Pedofilovi se děti líbí podobně, jako „normálním“ lidem dospělí; pociťuje k nim obvykle citovou náklonnost, je schopen se zamilovat se vším co k tomu patří a má opakující se fantazie na sexuální aktivity s dětmi. Pedofil obvykle za svůj život žádné dítě pohlavně nezneužije. Řada pedofilů má potíže s přijetím vlastní identity a ztotožnění se s termínem pedofil, což u některých vede k psychickým problémům a nezřídka i k sebevraždě, zároveň však existují tací pedofilové, kteří svou jinakost berou jako přednost či dar a potom takoví, kteří si vlastní pedofilní zaměření nikdy pořádně nepřipustí a přesto dovedou prožít spokojený život. Pedofilně orientované mohou být také ženy.

Celý článek
Ako potom pedofil realizuje svoju sexualitu, ak obvykle dieta nezneuzije? Onanuje a mysli na to konkretne dieta, alebo co? A co to je obvykle?
Kasz
Administrátor

Nový příspěvek od Kasz »

BoBo píše:Ako potom pedofil realizuje svoju sexualitu, ak obvykle dieta nezneuzije? Onanuje a mysli na to konkretne dieta, alebo co? A co to je obvykle?
Jak zrealizuje svou sexualitu nepedofil, který nemá nikoho, s kým by mohl mít sex, a přitom nechce žádnou ženu znásilnit?
Sasuke
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci i dívky
Výkřik do tmy: Slib daný dítěti je posvátný a neporušitelný. A jeden ze základních slibů, které musímě dítěti dát, je ten, že mu nikdy neublížíme, vědomě či nevědomě.
Dal: 3 poděkování
Dostal: 23 poděkování

Nový příspěvek od Sasuke »

BoBo píše: Ako potom pedofil realizuje svoju sexualitu, ak obvykle dieta nezneuzije? Onanuje a mysli na to konkretne dieta, alebo co? A co to je obvykle?
Když masturbuji, tak já na konkrétní dítě nemyslím - většinou tak dělám u nějaké povídky, mám dobrou představivost, tak mi to stačí. Já ale onanuji minimálně, většinou si vystačím s tím, že spím se svojí dospělou partnerkou, tam svoji sexualitu "vybiji" a je mi potom fajn.
BoBo

Nový příspěvek od BoBo »

Kasz píše:
BoBo píše:Ako potom pedofil realizuje svoju sexualitu, ak obvykle dieta nezneuzije? Onanuje a mysli na to konkretne dieta, alebo co? A co to je obvykle?
Jak zrealizuje svou sexualitu nepedofil, který nemá nikoho, s kým by mohl mít sex, a přitom nechce žádnou ženu znásilnit?
Onanuje. A snazi sa najst si partnera s ktorym by sa zblizil citovo aj sexualne. Ako je to u pedofilov? Najde si dieta s ktorym sa zblizi citovo a potom urobi co? Predpokladam, ze sa pokusi o sex, tak ako je to v beznom vztahu. Nehovorim o znasilneni, ale o dobrovolnom sexe so suhlasom dietata.
Myš
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 8
ve věku do: 15
Výkřik do tmy: Všimli jste si letos, kolik se urodilo jmelí?
Dal: 146 poděkování
Dostal: 764 poděkování

Nový příspěvek od Myš »

BoBo píše: Onanuje. A snazi sa najst si partnera s ktorym by sa zblizil citovo aj sexualne. Ako je to u pedofilov? Najde si dieta s ktorym sa zblizi citovo a potom urobi co? Predpokladam, ze sa pokusi o sex, tak ako je to v beznom vztahu. Nehovorim o znasilneni, ale o dobrovolnom sexe so suhlasom dietata.
Pedofil většinou dobře ví, že sex s dětmi je trestný ale především může dítěti ublížit, a tak si radši masturbuje u představ nebo se v sexuální oblasti realizuje jinak, bez intimního kontaktu s dítětem.
"Life is a waterfall, we're one in the river and one again after the fall
swimming through the void we hear the word
we lose ourselves but we find it all..."
SOAD
BoBo

Nový příspěvek od BoBo »

Co vlastne pedofili od spolocnosti chcu? Preco maju potrebu zviditelnit sa? U homosexualov je to momentalne jasne: sobase a deti. Co pride potom neviem.
Kasz
Administrátor

Nový příspěvek od Kasz »

BoBo píše:Co vlastne pedofili od spolocnosti chcu? Preco maju potrebu zviditelnit sa?
--> http://www.nejenhomo.cz
BoBo

Nový příspěvek od BoBo »

Tym, ze sa otvorene prihlasite k pedofilii mozno ciastocne pomozete sebe, ale ostatnym uskodite. Pedofilia je proste pre vacsinovu populaciu nieco zle a neziaduce. A je to pochopitelne.Normalny clovek sa tazko zmieri s tym, ze sa niekto sexualne vzrusi pri pohlade na jeho dieta, toboz aby ho napriklad ucil v skole.. Pisete tu, ze pedofili su dobri pedagogovia, lebo sa vedia vcitit do detskej duse, dokazu s detmi nadviazat vztah , deti ich potom maju rady atd... Pedofili ale v tomto podvadzaju, lebo ich pristup, je zalozeny na sexualnej pritazlivosti o com deti netusia a nemali by. Uz vedomie, ze takyto ludia existuju by im ublizovalo.
Ludia nepotrebuju, nechcu vediet kto v jeho okoli je pedofil, homosexual, nekrofil, zoofil a co ja viem co este. Bez urazky. Kazdy mame nejake problemy a musime sa s nimi naucit zit. Ja nemam potrebu tie svoje vytrubovat do sveta.
Kasz
Administrátor

Nový příspěvek od Kasz »

BoBo píše:Pedofilia je proste pre vacsinovu populaciu nieco zle a neziaduce. A je to pochopitelne.Normalny clovek sa tazko zmieri s tym, ze sa niekto sexualne vzrusi pri pohlade na jeho dieta, toboz aby ho napriklad ucil v skole..
Nemáte pravdu. Mám kolem sebe mnoho "normálních" lidí, kteří se s tím, že se mi líbí děti, smířili.
BoBo píše:Pisete tu, ze pedofili su dobri pedagogovia, lebo sa vedia vcitit do detskej duse, dokazu s detmi nadviazat vztah , deti ich potom maju rady atd... Pedofili ale v tomto podvadzaju, lebo ich pristup, je zalozeny na sexualnej pritazlivosti o com deti netusia a nemali by. Uz vedomie, ze takyto ludia existuju by im ublizovalo.
Máte toto tvrzení podložené nějakým výzkumem? Pokud ne, považuji toto tvrzení za pouhou Vaši osobní domněnku, nic víc.
BoBo píše:Ludia nepotrebuju, nechcu vediet kto v jeho okoli je pedofil, homosexual, nekrofil, zoofil a co ja viem co este. Bez urazky. Kazdy mame nejake problemy a musime sa s nimi naucit zit. Ja nemam potrebu tie svoje vytrubovat do sveta.
Klidně si nechte Vaše problémy jen pro sebe. My se ale se stavem, v jakém se nacházíme, smířit nechceme. Lidé nás neoprávněně považují za zrůdy, proto se ozýváme, proto se snažíme zviditelnit, protože chceme ukázat, že jsme plnohodnotní lidé, kteří mají stejná práva (a povinnosti), jako kdokoliv jiný.
BoBo

Nový příspěvek od BoBo »

On uz samotny fakt, ze vas sexualne vzrusuju deti je zrudny. To je kamen urazu.A vy chcete zmenit tento pohlad spolocnosti , jej normy.. A to je nebezpecne, dekadentne. Z vasej strany nejde (zatial) o boj za nejake konkretne prava, ale o narcizmus. Chcete sa otvorene hlasit k pedofilii, akoby ste na to boli pysni. A tu niet na co byt hrdi.. Ved pokial dokazete drzat svoju orientaciu ne uzde, tak mozete byt plnohodnotnymi ludmi so vsetkymi pravami a povinnostami aj bez toho zviditelnovania sa. Ale ono to chce aj kus osobnej vnutornej sily a statocnosti, aby sa clovek vedel popasovat s osudom.
Mate okolo seba ludi, ktori sa s Vasou pedofiliou zmierili? A pustili by s Vami svoje deti na vylet? A doma Vam budu drzat palce, aby ste odolali? Existuje vobec nejaka seriozna statistika o postoji verejnosti k pedofilii, ked vravite , ze nemam pravdu?
Deda
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 6
ve věku do: 11
Výkřik do tmy: Uti, non abuti (Užít, nikoliv zneužít)
Dal: 228 poděkování
Dostal: 114 poděkování

Nový příspěvek od Deda »

Drahý BoBo,
na svoji orientaci nejsme pyšní, ale byla nám dána přírodou a tudíž to nebyla naše volba. Píšeš, že naše orientace je zrůdná, s tím nemohu souhlasit. Pedofilie není zrůdnost, je to pouhá sexuální orientace. Zrůdné jsou praktiky, které se za pedofilii pokládají. Pokud někdo zneužije tvoje dítě, s největší pravděpodobností to nebude pedofil. Může to být tvůj soused, kamarád, se kterým se denně stýkáš a žije "spořádaným" rodinným životem. 90% pedofilů dokáží své pudy držet na uzdě a nikdy se žádného dítěte nedotknou. Vkládat mezi slova pedofil a zneuživatel dětí rovnítko je dnes běžný trend, i když to není pravda. V 90% případů zneužití dětí nebyla u pachatele diagnostikována pedofilie. Jednalo se vždy o jinou poruchu, osobnostní, sociologickou případně kombinovanou se sadismem apod. Nechceme se ani zviditelňovat, jen chceme, aby se slovo pedofilie používalo správně, aby člověk s touto orientací nebyl a priori odsouzen médii, veřejností etc. etc. Chceme žít v souladu s právem a morálními kodexy společnosti. Chceme, aby nás společnost brala takové, jací jsme a nedehonestovala nás.

Krásný sluníčkový den ti přeje Děda
Silesia
Registrovaný uživatel
Varování: 1
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 8
ve věku do: 13
Dal: 298 poděkování
Dostal: 208 poděkování

Nový příspěvek od Silesia »

Pedofilie nám byla dána. Nevybrali jsme si ji. Že v dětech, klucích, vidim to co heterosexuál asi ne mě nijak zvlášť neznepokojuje. Co mě však znepokojuje velmi je společenské klima,"" způsob léčby a její dostupnost atp.

Nevim kolik noci si za svou láskou proplakal ty, já ty své mam spočítány přesně.

Co vic, nemůžu za nim přijít a veřejně mu říct, miluji tě na de vše...
zkus si to představit...
Naposledy upravil(a) Silesia dne pátek 20. 6. 2014, 20:26:17, celkem upraveno 1 x.
fenix

Nový příspěvek od fenix »

Jen chci napsat, že nejvíc mě ničí právě to co napsal Silesia. Když ji vidim, nemůžu ji obejmout a říct jak moc ji miluju. Jak rád bych ji to šeptal, když ji mám u sebe, ale nejde to. :'(
Kasz
Administrátor

Nový příspěvek od Kasz »

BoBo píše:Mate okolo seba ludi, ktori sa s Vasou pedofiliou zmierili? A pustili by s Vami svoje deti na vylet? A doma Vam budu drzat palce, aby ste odolali?
Ano, mám, a není jich zrovna málo.
BoBo píše:Existuje vobec nejaka seriozna statistika o postoji verejnosti k pedofilii, ked vravite , ze nemam pravdu?
Seriózní statistika by mohla existovat jen tehdy, pokud by lidé správně chápali, co je to pedofilie.
BoBo

Nový příspěvek od BoBo »

Kasz píše:
BoBo píše:Mate okolo seba ludi, ktori sa s Vasou pedofiliou zmierili? A pustili by s Vami svoje deti na vylet? A doma Vam budu drzat palce, aby ste odolali?
Ano, mám, a není jich zrovna málo.
To je odpoved iba na prvu otazku, ktora bola vlastne recnicka a iba som zopakoval Tvoje tvrdenie. A co tie dalsie dve?
Silesia: ked sa budes moct verejne prihlasit k pedofilii, co sa zmeni na veci? Uz nebudes musiet za nim plakat a budes mu moct verejne vyznat lasku?Myslim, ze nie.
Kasz: uz som vravel, kde je nas kamen urazu. V nahliadani na pedofiliu. Uz len samotna myslienka na sex s dietatom je pre vacsinu ludi nenormalna, nepripustna, zla. Tak necakajte od spolocnosti, ze vas bude brat "takich aki ste".
Ved ja nevravim, ze vas treba kamenovat. Bolo vam to dane a pokial nikdy dietatu neublizite, tak je to snad v poriadku a mozete byt na seba hrdi. A nemusite nikomu hovorit, ze ste pedofili.