Sekce pro vkládání článků, které se nehodí do ostatních podsekcí Reakce na média a které jsou zároveň s ohledem na téma fóra relevantní, a následnou diskuzi mezi uživateli (případně i neregistrovanými návštěvníky). Prosím, vkládejte pouze články valné kvality.
Voliči podľa očakávania súhlasili s tým, aby trestaní pedofili mali doživotný zákaz kontaktu s maloletými osobami v rámci profesionálnej alebo dobrovoľníckej činnosti. Iniciatívu podporilo približne 63 percent voličov.
A jak si ten doživotní zákaz kontaktu jako představují? A to jako zakáží i kontakt s vlasními dětmi? Podle mě je to blbost už z principu a myslím že je to v rozporu hned s několika právy člověka.
Nikdo nemůže být trestán opakovaně za jenu věc a podobné zákazy nejsou nic jiného... Podobný zákaz nemůže ani mít vliv na zneužívání dětí.
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
V článku se píše o zakázu práce s dětmi, nikoliv veškerého sociálního kontaktu s dětmi. Je to obdoba našeho zákazu výkonu určitého povolání, v ČR lze tento zákaz uložit na max. 10 let.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi!
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Opět protipedofilní hysterie. Pak ať tedy zakáží heterosexuálům pracovat se ženami taky hrozí, že nějaký jedinec může znásilnit etc. etc.. Já jsem jinak naprosto klidný a vyrovnaný člověk, ale tyhle hysterie mne vytáčí. Asi se s tím už do smrti nevyrovnám, že se nedělí lidé na dobré a špatné ale podle politické příslušnosti, sociálního postavení, národnosti, náboženství, barvy kůže, sexuální orientace etc. etc..
I přes toto všechno přeji krásný a sluníčkový den všem Děda