Referendum vo Svajciarsku

Sekce pro vkládání článků, které se nehodí do ostatních podsekcí Reakce na média a které jsou zároveň s ohledem na téma fóra relevantní, a následnou diskuzi mezi uživateli (případně i neregistrovanými návštěvníky). Prosím, vkládejte pouze články valné kvality.
Pravidla fóra
UPOZORNĚNÍ: Fórum Reakce na média vč. svých podsekcí právě prochází rekonstrukcí. Více informací se dozvíte ZDE.
heb
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 12
ve věku do: 25
Výkřik do tmy: tam kde konci nadej zacina peklo
Dal: 2 poděkování
Dostal: 3 poděkování

Referendum vo Svajciarsku

Nový příspěvek od heb »

http://ekonomika.sme.sk/c/7206435/svajciari-zamietli-v-referende-najvyssiu-minimalnu-mzdu-na-svete.html

Predposledny odsek
Voliči podľa očakávania súhlasili s tým, aby trestaní pedofili mali doživotný zákaz kontaktu s maloletými osobami v rámci profesionálnej alebo dobrovoľníckej činnosti. Iniciatívu podporilo približne 63 percent voličov.
Jednorozec
Registrovaný uživatel
ve věku od: 9
ve věku do: 30
Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
Dal: 11 poděkování
Dostal: 501 poděkování

Re: Referendum vo Svajciarsku

Nový příspěvek od Jednorozec »

A jak si ten doživotní zákaz kontaktu jako představují? A to jako zakáží i kontakt s vlasními dětmi? Podle mě je to blbost už z principu a myslím že je to v rozporu hned s několika právy člověka.
Nikdo nemůže být trestán opakovaně za jenu věc a podobné zákazy nejsou nic jiného... Podobný zákaz nemůže ani mít vliv na zneužívání dětí.
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1716 poděkování
Dostal: 3600 poděkování

Nový příspěvek od Kasz »

V článku se píše o zakázu práce s dětmi, nikoliv veškerého sociálního kontaktu s dětmi. Je to obdoba našeho zákazu výkonu určitého povolání, v ČR lze tento zákaz uložit na max. 10 let.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1716 poděkování
Dostal: 3600 poděkování

Nový příspěvek od Kasz »

Český rozhlas Plus vypustil do světa chybnou informaci:

http://www.rozhlas.cz/plus/nazory/_zprava/richard-seemann-svycari-v-referendu-zamitli-nakup-gripenu--1352471

V prvém případě šlo o nulovou toleranci vůči pedofilům. Dvě třetiny voličů se vyslovily pro to, aby pedofilové nemohli nadále pracovat s dětmi.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
simgiran
Čestný člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Chlapci a ženy
ve věku od: 8
ve věku do: 15
Kontakt: e-mail: [email protected]
Výkřik do tmy: Jsem produkt dekadentního světonázoru a jakožto takový na slepé větvi vývoje.
Dal: 474 poděkování
Dostal: 568 poděkování

Nový příspěvek od simgiran »

Hm, to už je asi třetí článek na ČRo za posledních pár týdnů, co blbě používá pojem pedofilie. Asi by bylo vhodné zase jim napsat nějaký e-mail.
Deda
Registrovaný uživatel
ve věku od: 6
ve věku do: 11
Výkřik do tmy: Uti, non abuti (Užít, nikoliv zneužít)
Dal: 227 poděkování
Dostal: 114 poděkování

Nový příspěvek od Deda »

Opět protipedofilní hysterie. Pak ať tedy zakáží heterosexuálům pracovat se ženami taky hrozí, že nějaký jedinec může znásilnit etc. etc.. Já jsem jinak naprosto klidný a vyrovnaný člověk, ale tyhle hysterie mne vytáčí. Asi se s tím už do smrti nevyrovnám, že se nedělí lidé na dobré a špatné ale podle politické příslušnosti, sociálního postavení, národnosti, náboženství, barvy kůže, sexuální orientace etc. etc..

I přes toto všechno přeji krásný a sluníčkový den všem Děda