V Poradně ČEPEK od 1.4.2014 odpovídá MUDr. Danica Caisová

Diskuze týkající se webu komunity ČEPEK, jeho částí a jeho tematického zaměření.
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1715 poděkování
Dostal: 3597 poděkování

V Poradně ČEPEK od 1.4.2014 odpovídá MUDr. Danica Caisová

Nový příspěvek od Kasz »

I Slovensko má nyní zástupce mezi odborníky, kteří odpovídají v naší Poradně! Podařilo se domluvit spolupráci se známou slovenskou sexuoložkou, od 1.4.2014 tak bude odpovídat na dotazy vložené prostřednictvím Poradny ČEPEK kromě českého sexuologa MUDr. Antonína Brzka (Sexuologický ústav, Praha) i slovenská sexuoložka MUDr. Danica Caisová (Ambulancia Faira, Košice)

Paní sexuoložce velmi děkujeme za projevenou ochotu!
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Silesia
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 8
ve věku do: 13
Dal: 313 poděkování
Dostal: 256 poděkování

Re: V Poradně ČEPEK od 1.4.2014 odpovídá MUDr. Danica Caisov

Nový příspěvek od Silesia »

To je celkem podstatný počin. Je dobře, že na dotazy ze Slovenska muže reagovat někdo tamní.
Mathias8
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 7
ve věku do: 12
Dal: 152 poděkování
Dostal: 469 poděkování

Nový příspěvek od Mathias8 »

Pani Caisová ma už davnejšie zaujala. Poznám ju prostredníctvom médii. V rádiach a televízných staniciach vystupuje ako poradkyna v oblasti psychiatrie a sexuológie. Má veľmi dobré názory..

Na tejto stránke asi od polovice dole píšu ako vníma pedofilov, deviantov. Možno to tu už niekedy bolo neviem. Pre istotu prikladám..
http://zivot.azet.sk/clanok/8375/danica-caisova-od-masturbacie-este-nikomu-hlava-nevyschla.html
radoslav
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 10
ve věku do: 15
Výkřik do tmy: Najviac smutní bývajú tí, ktorí sa zdajú byť najveselší.
Nikto sa ich nepýta, čo ich trápi, pretože rozosmievajú a utierajú slzy iným...
Dal: 116 poděkování
Dostal: 56 poděkování

Nový příspěvek od radoslav »

Super som rad ze to vyšlo
Pani doktorku poznam osobne prijemna ..hodne mi pomohla a to nie len ona ale aj kolektiv lekarov dr. Korpaš
Dr. Timkova ..Sest.Orgovanova skoda ze tito nemaju prax vonku. Moja úcta týmto ľuďom.
Naposledy upravil(a) radoslav dne čtvrtek 3. 4. 2014, 22:19:39, celkem upraveno 1 x.
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1715 poděkování
Dostal: 3597 poděkování

Nový příspěvek od Kasz »

A díky tobě, Rado, že jsi spolupráci s paní doktorkou osobně předjednal. *good*
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙