I Slovensko má nyní zástupce mezi odborníky, kteří odpovídají v naší Poradně! Podařilo se domluvit spolupráci se známou slovenskou sexuoložkou, od 1.4.2014 tak bude odpovídat na dotazy vložené prostřednictvím Poradny ČEPEK kromě českého sexuologa MUDr. Antonína Brzka (Sexuologický ústav, Praha) i slovenská sexuoložka MUDr. Danica Caisová (Ambulancia Faira, Košice)
Paní sexuoložce velmi děkujeme za projevenou ochotu!
V Poradně ČEPEK od 1.4.2014 odpovídá MUDr. Danica Caisová
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 4
- ve věku do: 28
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1715 poděkování
- Dostal: 3597 poděkování
V Poradně ČEPEK od 1.4.2014 odpovídá MUDr. Danica Caisová
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi!
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Chlapci
- ve věku od: 8
- ve věku do: 13
- Dal: 313 poděkování
- Dostal: 256 poděkování
Re: V Poradně ČEPEK od 1.4.2014 odpovídá MUDr. Danica Caisov
To je celkem podstatný počin. Je dobře, že na dotazy ze Slovenska muže reagovat někdo tamní.
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 7
- ve věku do: 12
- Dal: 152 poděkování
- Dostal: 469 poděkování
Pani Caisová ma už davnejšie zaujala. Poznám ju prostredníctvom médii. V rádiach a televízných staniciach vystupuje ako poradkyna v oblasti psychiatrie a sexuológie. Má veľmi dobré názory..
Na tejto stránke asi od polovice dole píšu ako vníma pedofilov, deviantov. Možno to tu už niekedy bolo neviem. Pre istotu prikladám..
http://zivot.azet.sk/clanok/8375/danica-caisova-od-masturbacie-este-nikomu-hlava-nevyschla.html
Na tejto stránke asi od polovice dole píšu ako vníma pedofilov, deviantov. Možno to tu už niekedy bolo neviem. Pre istotu prikladám..
http://zivot.azet.sk/clanok/8375/danica-caisova-od-masturbacie-este-nikomu-hlava-nevyschla.html
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Chlapci
- ve věku od: 10
- ve věku do: 15
- Výkřik do tmy: Najviac smutní bývajú tí, ktorí sa zdajú byť najveselší.
Nikto sa ich nepýta, čo ich trápi, pretože rozosmievajú a utierajú slzy iným... - Příspěvky: 179
- Dal: 116 poděkování
- Dostal: 56 poděkování
Super som rad ze to vyšlo
Pani doktorku poznam osobne prijemna ..hodne mi pomohla a to nie len ona ale aj kolektiv lekarov dr. Korpaš
Dr. Timkova ..Sest.Orgovanova skoda ze tito nemaju prax vonku. Moja úcta týmto ľuďom.
Pani doktorku poznam osobne prijemna ..hodne mi pomohla a to nie len ona ale aj kolektiv lekarov dr. Korpaš
Dr. Timkova ..Sest.Orgovanova skoda ze tito nemaju prax vonku. Moja úcta týmto ľuďom.
Naposledy upravil(a) radoslav dne čtvrtek 3. 4. 2014, 22:19:39, celkem upraveno 1 x.
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 4
- ve věku do: 28
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1715 poděkování
- Dostal: 3597 poděkování
A díky tobě, Rado, že jsi spolupráci s paní doktorkou osobně předjednal.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi!