Půjdete letos na Prague Pride 2014?

Diskuze o účasti komunity ČEPEK na festivalu Prague Pride. Nezapomeňte navštívit taktéž náš vedlejší web vytvořený speciálně pro tento projekt - www.nejenhomo.cz.
simgiran
Čestný člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Chlapci a ženy
ve věku od: 8
ve věku do: 15
Kontakt: e-mail: [email protected]
Výkřik do tmy: Jsem produkt dekadentního světonázoru a jakožto takový na slepé větvi vývoje.
Dal: 474 poděkování
Dostal: 568 poděkování

Půjdete letos na Prague Pride 2014?

Nový příspěvek od simgiran »

Plánujete se letos zúčastnit pochodu Prague Pride? Já vážně uvažuji o tom, že bych tam šel letos otevřeně, byl bych rád, kdyby se někdo přidal.
Teenbl
Líbí se mi: Chlapci a muži
ve věku od: 13
ve věku do: 29
Kontakt: [email protected]
Dal: 297 poděkování
Dostal: 542 poděkování

Re: Prague Pride 2014

Nový příspěvek od Teenbl »

Já mám v plánu letos se zúčastnit, ale asi spíše ne ve spojení s pedokomunitou..
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1715 poděkování
Dostal: 3597 poděkování

Nový příspěvek od Kasz »

Možná by to, simgirane, chtělo nějak zorganizovat, zamyslet se nad formou účasti, jestli bude skrytá nebo veřejná zase s nějakými maskami... možná by se ti pak přihlásilo víc lidí. Takhle asi moc lidí (= sebevrahů) nenalákáš. :)
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
simgiran
Líbí se mi: Chlapci a ženy
ve věku od: 8
ve věku do: 15
Kontakt: e-mail: [email protected]
Výkřik do tmy: Jsem produkt dekadentního světonázoru a jakožto takový na slepé větvi vývoje.
Dal: 474 poděkování
Dostal: 568 poděkování

Nový příspěvek od simgiran »

Proto zakládám vlákno, třeba bude mít někdo nějaký nápad. Já chci zkusit, jak budou lidi reagovat, když tam přijde někdo, kdo nebude tajit, že je na chlapce. Po loňské účasti se nám bude blbě tajit, že jsme pedofilové, pokud tam budeme chtít být nějak aktivní. Jít tam za pedofily a nedat nijak (ani zpětně) najevo, že tam jsme (že jsme tam byli) by mi přišlo poněkud zbytečné. Samozřejmě, kdo tam chce jít se jenom podívat nebo podpořit LGBT osoby a k pedofilii se nehlásit, proč ne, to klidně může. Mě teď jde ale o účast spojenou s pedofilií.
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1715 poděkování
Dostal: 3597 poděkování

Nový příspěvek od Kasz »

simgiran píše:Po loňské účasti se nám bude blbě tajit, že jsme pedofilové, pokud tam budeme chtít být nějak aktivní.
Já si myslím, že se k tobě stěží někdo otevřeně přidá. Spíš bych navrhoval pro běžného pedofila-smrtelníka účast opět skrytou (tedy v nějakém maskování, karnevalové masce, apod.), s nějakým výrazným poznávacím znakem, abychom se mohli k účasti zpětně přihlásit a aby ze záznamu průvodu bylo zřejmé, že jsme tam doopravdy byli. Ovšem podrobnosti takovéto účasti by bylo dobré probírat ve skrytém vlákně, nikoliv veřejně.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
fenix

Nový příspěvek od fenix »

Simgiran chce aby mu někdo natrhnul pr..., asi už ho mrkev nebaví :D