Hyde Park - Život s pedofilií - Petr Weiss
Pravidla fóra
- Je povoleno vkládání odkazů na fotografie či videa osob, které jsou veřejně známé či na veřejnosti se prezentující a které jsou v současnosti starší 18 let, viz Pravidla webu.
- Je zakázáno vkládání odkazů na fotografie či videa osob, které jsou v současnosti mladší 18 let (narozené od r. 2006 do současnosti). Do názvu vlákna je nutné uvést rok vydání filmu.
- Fotografie a videa je možné vkládat jen formou odkazů (za využití URL, IMG nebo VIDEO tagu), při užití IMG tagu je nutné dodat přímý odkaz a zdroj.
- Při porušení těchto pravidel dojde k upravení či odstranění vlákna, případně k penalizaci uživatele. V případě nejasností, jaké odkazy můžete v této sekci sdílet, kontaktujte Macka, moderátora AV sekce. Stížnosti na obsah sekce řeší administrátorský tým odpovědný za chod fóra, viz rubriku Kontakt.
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 4
- ve věku do: 28
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1715 poděkování
- Dostal: 3597 poděkování
Re: Hyde Park - Život s pedofilií - Petr Weiss
Přišla odpověď z Diváckého centra České televize:
Vážený pane Kaszi,
děkujeme za Váš ohlas i za upřímnost, které si velmi vážíme. Váš e-mail předáváme tvůrcům pořadu "Hyde park", jak jste žádal.
Cílem tohoto dílu mimo jiné bylo v divácích vyvolat zájem o téma pedofilie a ukázat, že i s ní se dá žít, a neutvrzovat v lidech představy, že lidé náležející k této skupině mají pro tuto svoji skupinovou příslušnost jiné postavení ve společnosti než ostatní. Česká televize se zdržuje stereotypů v popisování konkrétních skupin, respektive jejich příslušníků, a jsme proto velmi rádi za Vaše slova podpory. Jak sám Petr Weiss ve vysílání řekl, pedofilové, kteří udrží svou deviaci na "uzdě", si zaslouží naší hlubokou úctu a jejich odlišností mohou být pro společnost velmi přínosní. Věříme, že otvíráním těchto témat Česká televize plní svou službu veřejnosti a divákům poskytujeme informace důležité pro jejich všestrannou orientaci a svobodné utváření názorů.
Ještě jednou děkujeme za Váš zájem o Českou televizi a doufáme, že nám i nadále zachováte přízeň.
S pozdravem a přáním hezké neděle
Martin Kojda
ČESKÁ TELEVIZE
Divácké centrum
Kavčí hory
140 70 Praha 4
Vážený pane Kaszi,
děkujeme za Váš ohlas i za upřímnost, které si velmi vážíme. Váš e-mail předáváme tvůrcům pořadu "Hyde park", jak jste žádal.
Cílem tohoto dílu mimo jiné bylo v divácích vyvolat zájem o téma pedofilie a ukázat, že i s ní se dá žít, a neutvrzovat v lidech představy, že lidé náležející k této skupině mají pro tuto svoji skupinovou příslušnost jiné postavení ve společnosti než ostatní. Česká televize se zdržuje stereotypů v popisování konkrétních skupin, respektive jejich příslušníků, a jsme proto velmi rádi za Vaše slova podpory. Jak sám Petr Weiss ve vysílání řekl, pedofilové, kteří udrží svou deviaci na "uzdě", si zaslouží naší hlubokou úctu a jejich odlišností mohou být pro společnost velmi přínosní. Věříme, že otvíráním těchto témat Česká televize plní svou službu veřejnosti a divákům poskytujeme informace důležité pro jejich všestrannou orientaci a svobodné utváření názorů.
Ještě jednou děkujeme za Váš zájem o Českou televizi a doufáme, že nám i nadále zachováte přízeň.
S pozdravem a přáním hezké neděle
Martin Kojda
ČESKÁ TELEVIZE
Divácké centrum
Kavčí hory
140 70 Praha 4
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi!
-
- Administrátor
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Prof. Weiss byl stručný:
Dekuji a srdecne zdravim
PW
Dekuji a srdecne zdravim
PW
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Chlapci
- ve věku od: 8
- ve věku do: 13
- Dal: 313 poděkování
- Dostal: 256 poděkování
-
- Administrátor
On tak většinou bývá. Aspoň, že odpoví takto krátce, člověk ví, že mu email došel. Lepší, než kdyby neodpověděl vůbec.Silesia píše:A to velmi :-)
-
- Registrovaný uživatel
Mě tak napadlo jestli si tím dílem neudělají antre pro ten dokument od VeronikyKasz píše:Přišla odpověď z Diváckého centra České televize: ...
Naposledy upravil(a) Kasz dne pondělí 10. 3. 2014, 23:55:46, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Zkrácena citace. Prosím, necitujte dlouhé texty celé!
Důvod: Zkrácena citace. Prosím, necitujte dlouhé texty celé!
-
- Administrátor
Myslím, že je úplně jedno, jestli a co si tímto dílem kdo udělá nebo neudělá... vše podstatné tam zaznělo, i kdyby dokument Veroniky nikdy neměl existovat. Pro naši komunitu to každopádně byl velmi přínosný a velmi ojedinělý pořad i počin velkého televizního média.Silesia píše:Mě tak napadlo jestli si tím dílem neudělají antre pro ten dokument od Veroniky
-
- Registrovaný uživatel
-
- Administrátor
Přišla odpověď od pana moderátora Bohumila Klepetka:
Vážený pane Kaszi,
děkuji za Váš e-mail. Potěšil mě a jsem rád, že je Vámi i Vašimi přáteli a kolegy tak pozitivně vnímaný a přijímaný.
Ať se Vám daří a ať jste v životě spokojený.
Zdraví Vás
b.klepetko
Vážený pane Kaszi,
děkuji za Váš e-mail. Potěšil mě a jsem rád, že je Vámi i Vašimi přáteli a kolegy tak pozitivně vnímaný a přijímaný.
Ať se Vám daří a ať jste v životě spokojený.
Zdraví Vás
b.klepetko
-
- Administrátor
Přepis dotazu Markéty (což byl myslím tehdy můj dotaz), ve videu začíná v čase 32:00:
Markéta: Dobrý den, pane doktore, co si myslíte o internetových svépomocných komunitách pedofilně zaměřených osob, jako je např. ta česká na webové adrese http://www.pedofilie-info.cz ? Není nebezpečné, aby se pedofilové takto na internetu sdružovali?
Odpověď pana Weisse:
Oni se nesdružují, v podstatě, oni vlastně, je to taková vzájemná výpomoc psychologická, ale současně na těchto webových stránkách odpovídají odborníci na časté dotazy, právě které se týkají pedofilie, například doktor Brzek spolupracuje s organizací, a to jsou právě ti pedofilové, kteří se ničeho nedopustili, kterým to nehrozí, kteří se s tím právě chtějí vyrovnat, s tou svojí odlišností bez toho, aby byli kriminální. To znamená to jsou právě ti nekriminální pedofilové, kterým to může pomoci překonat právě tu krizi z toho zjištění své odlišnosti a může jim pomoci zodpovědět mnohé otázky, které jsou s tím spojené.
Markéta: Dobrý den, pane doktore, co si myslíte o internetových svépomocných komunitách pedofilně zaměřených osob, jako je např. ta česká na webové adrese http://www.pedofilie-info.cz ? Není nebezpečné, aby se pedofilové takto na internetu sdružovali?
Odpověď pana Weisse:
Oni se nesdružují, v podstatě, oni vlastně, je to taková vzájemná výpomoc psychologická, ale současně na těchto webových stránkách odpovídají odborníci na časté dotazy, právě které se týkají pedofilie, například doktor Brzek spolupracuje s organizací, a to jsou právě ti pedofilové, kteří se ničeho nedopustili, kterým to nehrozí, kteří se s tím právě chtějí vyrovnat, s tou svojí odlišností bez toho, aby byli kriminální. To znamená to jsou právě ti nekriminální pedofilové, kterým to může pomoci překonat právě tu krizi z toho zjištění své odlišnosti a může jim pomoci zodpovědět mnohé otázky, které jsou s tím spojené.
-
- Administrátor
Samozřejmě asi nelze očekávat, že všichni zde zaregistrovaní nebo i nezaregistrovaní čtenáři jsou nekriminální. Avšak tento web má právě i kriminálním pedofilům pomoci, aby se nekriminálními stali. Proto jsou zde vítáni nejen pedofilové, kteří nic nespáchali, ale i ti, kteří v minulosti delikt spáchali a nyní hledají podporu a pomoc k tomu, aby svůj život žili a dožili v souladu s normami společnosti.