Znate casopis "FOR MEN"-casopis jen pro muze,tak v prosincovim vydani 2013 tam byla reportaz o lasce muzu k mladym divkam,ktere maji 10-17 let.
Musim se omluvit,koupil jsem ten casopis koncem prosince nebo zacatkem ledna ted uz si nevzpominam a v te dobe jsem nemel moznost jit na internet a nedat odkaz sem na cepek.Nebylo tam ale asi nic vic nez uz kazdy pedofil vi a zna.Co me ale prekvapilo bylo,ze ta reportaz byla totalne propedofilni.Na titulni strance toho casopisu byl dokonce nadpis:"KOUZLA LOLITEK-Kdy se z divek stavaji zeny,po kterych muzi ve snech touzi".
Ten casopis byl zabaleny v alobalu,tak jsem se nemohl podivat dovnitr.Trosku jsem vahal jestly ho mam koupit.Myslel jsem si ze to je o 15-20 letych divkach,ale byl jsem myle prekvapen,kdyz jsem zjistil ze to je i o detech.
Nedovedu si predstavit ze by neco podobne propedofilniho bylo vydano v casopisu v USA,Velke Britanii ci Nemecku.
Kouzla lolitek (časopis FOR MEN, č. 12/2013)
Pravidla fóra
UPOZORNĚNÍ: Fórum Reakce na média vč. svých podsekcí právě prochází rekonstrukcí. Více informací se dozvíte ZDE.
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 6
- ve věku do: 12
- Výkřik do tmy: miluji holky i zeny a porad cekam na tu pravou lasku
- Dal: 1 poděkování
- Dostal: 9 poděkování
Kouzla lolitek (časopis FOR MEN, č. 12/2013)
Naposledy upravil(a) Kasz dne čtvrtek 20. 2. 2014, 21:51:42, celkem upraveno 2 x.
Důvod: Upraven název tématu.
Důvod: Upraven název tématu.
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 4
- ve věku do: 28
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1755 poděkování
- Dostal: 3640 poděkování
Re: FOR MEN-Kouzla Lolitek
Článek je v čísle 12/2013, dá se koupit třeba na této stránce: http://www.mf.cz/produkty/formen/starsi-cisla/
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi!