Češi ročně utýrají k smrti padesát dětí

Diskuze o problematice dětí.
fenix

Češi ročně utýrají k smrti padesát dětí

Nový příspěvek od fenix »

Češi ročně utýrají k smrti padesát dětí, 40 tisíc zažívá nějaké násilí (idnes.cz)
Nějakou formu násilí prožívá v České republice čtyřicet tisíc dětí ročně, uvádí se na stránkách Fondu ohrožených dětí. Několik desítek jich je uneseno do zahraničí. Pět desítek dětí ročně následkem týrání a špatného zacházení zemře. "Seznamte vaše děti s nástrahami, ale neděste," radí odborníci.
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1721 poděkování
Dostal: 3601 poděkování

Re: Češi ročně utýrají k smrti padesát dětí

Nový příspěvek od Kasz »

Těch 50 utýraných je statistika FOD, oficiální čísla jsou o dost menší, jen se mi teď nechce hledat policejní statistiky...
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1721 poděkování
Dostal: 3601 poděkování

Re: Češi ročně utýrají k smrti padesát dětí

Nový příspěvek od Kasz »

Tak ve svém vlastním příspěvku jsem našel 28 dětí za rok 2012, ale původní zdroj zatím ještě ne... http://www.pedofilie-info.cz/forum/viewtopic.php?p=15458#p15458

I tak je to průměrně jedno dítě za dva týdny. Docela dost.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙