Asi o tri roky pozdeji byly u nas Doma a tentokrat jsem sedel u stolu na zidly a zu nevim ani co jsem delal.Ty dve holcicky byly u nas na navsteve a potom prisly ke mne do pokojiku,chvyly jsme se jen bavyly se sebou a potom jsem byl knim myly usmal se nane a pohladil jsem tu starsi po tvari.Tu najednou me ta starsi hlcicka plna lasky chytla za vlasy a stahla mou hlavu dolu.Potom me rekla ze pujdeme do postele a budeme si hrat na maminku a na tatinka.Protoze vedle byly jini dospely tak jsem sni nesel.
Jeste jednou se mi stalo ze jsem daval pozor na jednu holcicku a kluka a ta holcicka me po par dnech kdy me uz poznala vice,se zacala prede mnou predvadet.Prvne na Balkone zacala pri muzice kdyz byla otocena ke mne kroutit zadeckem(bylo ji asi 10-11)a kdyz videla ze se mi to lyby tak zacala kroutit jeste vic.Predstavte si situaci,ze bylo mi asi 18 let silne pod testosteronem a nadrzeny.Jak jsem se asi citil.
Kdyz videla ze se mi moc lyby,tak odesla za svym bratrem a zacala mu neco o mne suskat.Potom mu rekla at mi neco rekne,neslysel jsem ale co.Jenom vim ze mu neco posuskala,on sel ke mne a ona na neho volala"ne to ne pod sem rekni mu tohle",potom me neco rekl,uz nevim co a ona bratra zase zavolala k sobe aby mu rekla,co me ma rict.To trvalo asi pul hodinu.Celou dobu se chychotala a kdyz jsem se kni do pokoje podival pres chodbu

Musim rict ze me tyto milostne hratky sexualne vzrusovaly,ale nebyly jsme doma sami.Byla tam i moje babicka a jeji bratr.Jeji bratr by ani tak nevadil ale moje babicce by asi vadilo kdybysme jeste dal v tomto svadeni pokracovaly.Potom si vzponinam ze me ta holcicka rekla jestly by sem nesel sni ven se projit.Ale asi vytusila ze kvuli babicce si nemuzeme delat co chceme,tak po nejake dobe jsme stim prestaly.
Casto jse je jeste hlidal a zustaly jsme prately.Oba dva me v dospelosti rekly ze na mne vzpominaji radi.
Neni to to jediny co jsem zazil ze mne holcicky svadely,ale nedoslo k nicemu protoze jsme nebyly sami.
I kdyz co popisuje fenix,to je teda sila,to bych chtel taky nekdy zazit.
@ksoft
Opile deti jsem nezazil ,ale jednou jsem koukal kdyz asi jedenactileta holcicka si vedle me zapalila cigaretu