Policie hledá desetiletého chlapce z Mostu (Novinky.cz)
Pravidla fóra
UPOZORNĚNÍ: Fórum Reakce na média vč. svých podsekcí právě prochází rekonstrukcí. Více informací se dozvíte ZDE.
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Chlapci
- ve věku od: 5
- ve věku do: 13
- Výkřik do tmy: For All Mankind
- Dal: 12 poděkování
- Dostal: 42 poděkování
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku od: 8
- ve věku do: 13
- Dal: 313 poděkování
- Dostal: 258 poděkování
Re: Policie hledá desetiletého chlapce z Mostu (Novinky.cz)
Snad bude v pořádku co me ale zaráží vic je to jak to, že pokud je to po xte s nim nikdo nepracuje (psycholog, sociální pracovnice, rodinný terapeut...)
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku od: 10
- ve věku do: 15
- Výkřik do tmy: Najviac smutní bývajú tí, ktorí sa zdajú byť najveselší.
Nikto sa ich nepýta, čo ich trápi, pretože rozosmievajú a utierajú slzy iným... - Příspěvky: 179
- Dal: 116 poděkování
- Dostal: 56 poděkování
Snáď bude v poriadku
ale naozaj ako je možne ze sa to opakuje tam nieco nebude v poriadku...
ale naozaj ako je možne ze sa to opakuje tam nieco nebude v poriadku...
Souhlas. Snad je klučina v pořádku.
Naopak - já sám jsem jeden z těch, který se snažil od rodiny odejít nemálokrát a mí tehdejší živitelé tomu taky nejevili žádnou zvýšenou pozornost. Momentální výbuch emocí, slzy všude na matčině ksichtě, týdenní mlčenlivost otce a jede se dál. Tím to haslo. Dokážu to pochopit jako jisté zapření problému, kdy se rodiče sebevíc snaží ignorovat problém po svém, byť v tom oni sami vidí pouze to dobré v tom smyslu, že se vše promlčí a postupem času se na to zapomene a vše bude ok (Well, bullshit my dear!).
"Budeme dělat jakože nic, budeme se na něj chovat jako kdyby to byl náš jedináček a vše bude zase v pořádku, přeci nejsme tak špatná rodina, tak špatní rodiče a nikdy jsme neměli žádný problém. Nepotřebuje žádnou spešl pomoc, žádnou berličku od doktorů ani nic podobného... jsme přeci všichni psychicky zdraví a to je hlavní." - aneb vlastní zkušenosti.
Naopak - já sám jsem jeden z těch, který se snažil od rodiny odejít nemálokrát a mí tehdejší živitelé tomu taky nejevili žádnou zvýšenou pozornost. Momentální výbuch emocí, slzy všude na matčině ksichtě, týdenní mlčenlivost otce a jede se dál. Tím to haslo. Dokážu to pochopit jako jisté zapření problému, kdy se rodiče sebevíc snaží ignorovat problém po svém, byť v tom oni sami vidí pouze to dobré v tom smyslu, že se vše promlčí a postupem času se na to zapomene a vše bude ok (Well, bullshit my dear!).
"Budeme dělat jakože nic, budeme se na něj chovat jako kdyby to byl náš jedináček a vše bude zase v pořádku, přeci nejsme tak špatná rodina, tak špatní rodiče a nikdy jsme neměli žádný problém. Nepotřebuje žádnou spešl pomoc, žádnou berličku od doktorů ani nic podobného... jsme přeci všichni psychicky zdraví a to je hlavní." - aneb vlastní zkušenosti.