V Praze zmizely dvě sestřenice ve věku 11 a 14 let

Sekce pro vkládání zpráv, které se týkají kriminálních kauz, trestných činů aj., jež jsou s ohledem na zaměření fóra relevantní, a následnou diskuzi mezi uživateli (případně i neregistrovanými návštěvníky). Nevkládejte do této sekce články týkající se problematiky sexuálního zneužívání obecně.
Pravidla fóra
UPOZORNĚNÍ: Fórum Reakce na média vč. svých podsekcí právě prochází rekonstrukcí. Více informací se dozvíte ZDE.
malou
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 6
ve věku do: 12
Výkřik do tmy: miluji holky i zeny a porad cekam na tu pravou lasku
Dal: 1 poděkování
Dostal: 9 poděkování

V Praze zmizely dvě sestřenice ve věku 11 a 14 let

Nový příspěvek od malou »

V praze se pohřešují dvě sestřenice.

http://www.novinky.cz/krimi/322171-v-praze-zmizely-dve-sestrenice-ve-veku-11-a-14-let.html

Na jedné straně trošku volnosti každému prospěje,na druhé by o sobě měly dát holky vědět že jsou v pořádku.

No já jsu zvědaví,až budu já táta od dcer v takovým věku.Na jedné straně jim chci dát volnost,ovšem ne tam kde by jim něco hrozilo,na druhé má určitě každý rodič o své děti strach.
Naposledy upravil(a) Kasz dne pondělí 16. 12. 2013, 13:03:42, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Odkazy, prosím, dávejte do URL tagu.
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 4
ve věku do: 12
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
Dal: 1170 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Re: V Praze zmizely dvě sestřenice ve věku 11 a 14 let

Nový příspěvek od Gabriel Svoboda »

Hm, ta mladší vypadá starší než ta starší.
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
fenix

Re: V Praze zmizely dvě sestřenice ve věku 11 a 14 let

Nový příspěvek od fenix »

Policisté našli sestřenice z Prahy, schovávaly se v jeskyni v parku (idnes.cz)
Policisté našli dvě dívky z Prahy, které jejich rodiny pohřešovaly od nedělního večera. Čtrnáctiletá Adéla a její o tři roky mladší sestřenice Marie šly v neděli odpoledne ven a v domluvený čas se nevrátily, ani neozvaly. Policisté obě našli v pořádku v Mnichově Hradišti.

Otec starší z dívek během pátrání v rozhovoru s MF DNES naznačil, že mezi oběma rodinami panovaly spory, a tak zakazoval dceři stýkat se s mladší sestřenicí. I to mohl být důvod, proč spolu dívky utekly (vyjádření rodičů čtěte zde).