V Austrálii našli incestní komunitu, měla čtyřicet členů

Sekce pro vkládání článků, které se nehodí do ostatních podsekcí Reakce na média a které jsou zároveň s ohledem na téma fóra relevantní, a následnou diskuzi mezi uživateli (případně i neregistrovanými návštěvníky). Prosím, vkládejte pouze články valné kvality.
Pravidla fóra
UPOZORNĚNÍ: Fórum Reakce na média vč. svých podsekcí právě prochází rekonstrukcí. Více informací se dozvíte ZDE.
fenix

V Austrálii našli incestní komunitu, měla čtyřicet členů

Nový příspěvek od fenix »

V Austrálii našli incestní komunitu, měla čtyřicet členů (novinky.cz)
V Novém Jižním Walesu odhalili rodinu, kde několik generací žilo v incestním vztahu. Aby se vyhnula kontrolám úřadů, přesouvala se postupně z Jižní Austrálie přes státy Victoria a Západní Austrálie až do Nového Jižního Walesu. Tam na ni narazili sociální pracovníci v červenci, když zjistili, že na nákupy jezdí dvě ženy s deseti špinavými dětmi, které nechodily do školy. Podrobnosti uvedl australský list Telegraph.

Nejděsivější ale bylo, že i děti měly mezi sebou sexuální kontakty. Třináctiletá Kimberley uvedla, že měla vztah s devítiletým strýcem, na který se dívala její osmiletá teta Carmen. Dvě sestry ve věku sedm a devět let se dotýkaly na intimních místech s třemi bratry ve věku 12, 14 a 15 let.
Jednorozec
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 9
ve věku do: 30
Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
Dal: 11 poděkování
Dostal: 501 poděkování

Re: V Austrálii našli incestní komunitu, měla čtyřicet členů

Nový příspěvek od Jednorozec »

Nejděsivější ale bylo, že i děti měly mezi sebou sexuální kontakty.

Spadli z marzu? Co je na tom děsivého, to že mají děti podobné zkušenosti je naprosto normální a zažívá to skoro každé dítě...
malou
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 6
ve věku do: 12
Výkřik do tmy: miluji holky i zeny a porad cekam na tu pravou lasku
Dal: 1 poděkování
Dostal: 9 poděkování

Re: V Austrálii našli incestní komunitu, měla čtyřicet členů

Nový příspěvek od malou »

To přece není nic tak nenormálního.V našich krajinách se přece taky v minulých stoletích braly dospělý nebo i děti v příbuzenským stavu-bratranec se sestřenicí.
Múj brácha mi nedávno říkal,když padlo téma pedofilie,že měl intímní hrátky s naší sestřenicí,když byl ještě díte.

Já si myslím že tahle zpráva se dostala do médií jenom proto,že se to stalo v Austrálii,tohle se ale často děje například v Africe nebo Jižní Americe-ale to media samozřejmě nezajímá,protože tam to je docela běžné.

Navíc,když s tím každý souhlasí,tak proč by si nemohly zadovádět.