Dovolím si napsat pár reakcí.
ksoft píše:Na eroticke hry dle společnosti zneuživanie mam již jinej nazor po tom co jsem jse vše dozvědel po letech...
Takže mě nik nepresvedči o opaku.
Měl jsem možnost mluvit se dvěma ženami, co sexuální zneužívání zažily. A měl jsem možnost vidět, jak je to poznamenalo. Jedna se ještě jako dítě pokoušela iniciovat podobné věci se svými vrstevníky a i to ji v budoucnu trápilo. Takže těžko bude někdo přesvědčovat o opaku mě.
Promiň, že to teď vůbec nebude znít jako argument do diskuze, ale řekl bych, že o ženách toho víš hodně málo.
ksoft píše:Provokuju dospelych mužov svojim svodnym spravanim. Samotny sexualny kontakt s dopelym mužom dietatu neubliži ak sa jedna len o vzajomne masturbovanie.
To že malé slečny se chovají provokativně a někdy dokonce provokují vlastní otce, je známá věc. Zjišťují, že jsou ženy, zkoumají, co to vlastně znamená a učí se svoji roli. Rolí dospělého je pomoci jim vymezit hranice jejich chování.
ksoft píše:Ja som deti vychovaval tak viem čoho su schopne a ako na podnety reaguju.
Vychovávám pořád a občas se nestačím divit. Dcera se nedávno chtěla se mnou líbat. Jazykem. Netuším, kde to sebrala. Děkuji, nechci. Tedy, ne že by se zas tak úplně nechtělo, ale souhlasím s Gabrielem, že na podobné aktivity mají děti svoje vrstevníky. Líbat se může o přestávce v koutě chodby se spolužákem. Mě na to nepotřebuje. Mě totiž jako dospělého a navíc otce potřebuje na úplně jiné věci.
ksoft píše:Je dobra max pro mlade lidi ale ne pro ty starši mě již tahle osvěta nepomaha. Je mi pomalu pres 30 let proživam krizi nevim co dal jak jsem jednou psal pedofil jse nedokaže zmirit jednou na cely život. je to pořad opakujuci se proces rozmezi 5-10 let. Když ten člověk strati vše jedine co mu zustane je ta prokleta pedofilie a samota.
Je mi 38, na webu jsem relativně nový a rozhodně se tady nenudím. Jsem rád za tento web a za to, že sehrál svou roli v přijetí vlastní sexuality. Pedofile pro mne byla 26 let prokletím. Až poslední roce jsem si uvědomil, že pokud změním svoje smýšlení, může se stát požehnáním. A až teď postupně si začínám uvědomovat, že za některé aspekty pedofilie jsem vděčný.
Přiznávám se, že nemám rád internetová fóra a diskuzní chaty. Na facebook jsem se zaregistroval jen proto, abych mohl dát like mé oblíbené zpěvačce. Dávám přednost rozhovoru s živým člověkem. Jenže pedofilie je zrovna věc, o které je těžké se s někým bavit. A tady nejen že můžu mluvit otevřeně, ale hlavně s lidmi, kteří mi rozumí. Pro mě by byla škoda tohle zahodit.