Hezký večer všem,
co jsem se zaregistrovala, tak pročítám různá vlákna na fóru a musím říct, že všechny z vás moc obdivuju a jsem ráda, že jsem stránky našla a dostalo se mi možnosti se s vámi setkat, byť jen takto virtuálně..
Sice mi vedoucí práce tuto otázku tak nějak "zkritizoval" jako takové vnášení vlastních domněnek a myšlenek do práce... ale po přečtení několika příspěvků ve fóru a osobních zpovědí myslím, že je na místě...
Tak tedy:
Myslíte si, že by bylo jednodušší, kdyby se o pedofilii více hovořilo v neutrálním kontextu a stala by se pouze jakýmsi odstínem sexuality, jako například homosexualita? Domníváte se, že by to usnadnilo Vaše vlastní uvědomění a přijetí a popřípadě i reakce okolí?
Pozdrav všem, Marketa
Otázka k doplnění
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Muži
- Dal: 20 poděkování
- Dostal: 33 poděkování
-
- Na trestné lavici
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 4
- ve věku do: 12
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
- Dal: 1170 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
Re: Otázka k doplnění
Nemám rád, když někdo trvá na tom, že homosexualita a pedofilie jsou deviace a v žádném případě orientace, ale stejně tak nemám rád, když někdo trvá na tom, že homosexualita a pedofilie jsou orientace naprosto rovnocenné heterosexualitě a komu se to nelíbí, je fašista. Chtěl bych, aby lidé brali pedofilii stejně, jako berou třeba leváctví — to by skutečně mohlo pomoct pedofilům a ve výsledku i dětem. Nejrizikovější je pedofil, který neví, že je pedofil a co je to pedofilie.
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 3
- ve věku do: 11
- Výkřik do tmy: Nejlepší sexuolog, je stejně nejlepší pedofilní kamarád :) A nebo holčička :P
- Dal: 156 poděkování
- Dostal: 102 poděkování
Souhlasím s Gabrielem.
Někoho milovat a nesmět mu polibek dát, je jako u studánky stát a žízní umírat.
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Chlapci i dívky
- ve věku od: 5
- ve věku do: 10
- Kontakt: [email protected]
- Dal: 53 poděkování
- Dostal: 43 poděkování
Jednodušší by to asi bylo. Kdyby lidi pedofilii nevnímali negativně, ale neutrálně, nemuseli bychom ji tady řešit jako nějaký problém a místo toho se mohli normálně zapojit do společnosti. Nikdo by nás neodsuzoval na základě jedné složky osobnosti.
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Chlapci
- ve věku od: 8
- ve věku do: 13
- Dal: 313 poděkování
- Dostal: 259 poděkování
souhlas s Gabrielem
přál bych si jen toliko aby pedofilie nebyla zaměňována s pohlavním zneužitím pokud toto bude fungovat může si i mladý pedofil včas uvšdomit co je zač
přál bych si jen toliko aby pedofilie nebyla zaměňována s pohlavním zneužitím pokud toto bude fungovat může si i mladý pedofil včas uvšdomit co je zač
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Muži
- Dal: 20 poděkování
- Dostal: 33 poděkování
Děkuju za reakce :-)
Doufám, že jsem se otázkou nebo formulací nedotkla.
Vnímám pedofilii asi spíš jako menšinovou sexuální orientaci, neříkám, že rovnocennou homosexualitě, ale také ji nevnímám jako deviaci, u které by jedinec patřil za mříže ústavu. Ale určitě o tom, jak se sami definujete můžeme bavit.
Jsem moc ráda za vše, o co se podělíte.
A osobně si myslím, že osvěta v této oblasti je vážně potřeba, víc, než v čemkoli jiném, co mě napadá... proto jsem otázku dodatečně vložila, abyste mi na ní dali i vlastní pohled :-)
Doufám, že jsem se otázkou nebo formulací nedotkla.
Vnímám pedofilii asi spíš jako menšinovou sexuální orientaci, neříkám, že rovnocennou homosexualitě, ale také ji nevnímám jako deviaci, u které by jedinec patřil za mříže ústavu. Ale určitě o tom, jak se sami definujete můžeme bavit.
Jsem moc ráda za vše, o co se podělíte.
A osobně si myslím, že osvěta v této oblasti je vážně potřeba, víc, než v čemkoli jiném, co mě napadá... proto jsem otázku dodatečně vložila, abyste mi na ní dali i vlastní pohled :-)