Po dvouletém úsilí dnes došlo k naplnění jednoho z důležitých cílů ČEPEKu - byla zprovozněna Poradna! Za tento krok vděčíme především Jiřímu Fx100d, který dojednal spolupráci s odborníky, ochotnými v poradně odpovídat. Velmi jim za tuto ochotu děkujeme!
Stránky ČEPEKu tímto získávají nový rozměr - umožňují kontaktovat anonymně vybrané odborníky, kteří se zabývají ambulantní nebo ústavní léčbou sexuálních deviantů.
Poradna v provozu!
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 4
- ve věku do: 28
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1721 poděkování
- Dostal: 3601 poděkování
-
- Čestný člen skupiny ČEPEK
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 3
- ve věku do: 8
- Dal: 117 poděkování
- Dostal: 319 poděkování
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 3
- ve věku do: 10
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: yeelow (10.05.2010 22:04): njn, ty jsi ten dentální úchyl :D
- Dal: 404 poděkování
- Dostal: 746 poděkování
Re: Poradna v provozu!
Já z toho mám obrovskou radost a všem zúčastněným odborníkům jsem nesmírně zavázán za ochotu se věnovat anonymním tazatelům. Doufám, že tato možnost bude v budoucnu pro někoho užitečná a poradna někomu pomůže. Na oslavu si jdu udělat hrnek horkého kakaa na který mám velkou chuť.
Pedofilie mi něco vzala, ale mnohem více dala. To, co mi vzala, bez toho se obejdu. To, co mi dala, už bych nikdy nechtěl ztratit.
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Chlapci i dívky
- ve věku od: 9
- ve věku do: 12
- Výkřik do tmy: Pedofilie-dar,nebo prokleti?
- Dal: 2 poděkování
- Dostal: 4 poděkování
Re: Poradna v provozu!
Take mam z tohoto vyznamneho progresu velkou radost!
Gratuluji Jirimu i vsem ostatnim!!!
Gratuluji Jirimu i vsem ostatnim!!!