Sekce pro vkládání článků, které se nehodí do ostatních podsekcí Reakce na média a které jsou zároveň s ohledem na téma fóra relevantní, a následnou diskuzi mezi uživateli (případně i neregistrovanými návštěvníky). Prosím, vkládejte pouze články valné kvality.
Průzkum Britského institutu podle deníku China Daily dokonce říká, že fotografie miminka se obvykle dostane na internet do hodiny od jeho narození. Rodičům přitom mnohdy chybějí bližší informace o zabezpečení sítí. Na dítě se pak mohou zaměřit pedofilové. Dítěti navíc může nedobrovolná exhibice v budoucnu vadit.
Řada internetových expertů a někteří rodiče ale mají z podobného počínání obavy, kvůli ohrožení soukromí svých dětí. Pokud se k fotkám a dobře zásobenému profilu dítěte dostanou pedofilové, získají informace o tom, kde se dítě pohybuje a kde například studuje. Odborníci proto rodiče vyzývají, aby si počínali opatrně.
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Výkřik do tmy: Najviac smutní bývajú tí, ktorí sa zdajú byť najveselší. Nikto sa ich nepýta, čo ich trápi, pretože rozosmievajú a utierajú slzy iným...
Jde, ale proč to tak složitě dělat, když můžu vyjít ven a sebrat první dítě, které potkám?
!
Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Možné to je, ale nechápu proč to dělat nebo tomu přikládat takový význam, když pěkné děti jsou všude kolem. Na druhou stranu ani nechápu co všechno jsou schopni lidé o sobě dát na internet.
Výkřik do tmy: Najviac smutní bývajú tí, ktorí sa zdajú byť najveselší. Nikto sa ich nepýta, čo ich trápi, pretože rozosmievajú a utierajú slzy iným...
Já vím, co pedofil s dítětem dělá. Jen jsem psal, že i kdybych chtěl nějaké zneužít, tak proč si ho vytipovávat přes internet?
!
Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.