Francie zakáže dětské soutěže krásy. Z dívek dělají „sexuáln

Sekce pro vkládání článků, které se týkají problematiky dětí, a následnou diskuzi mezi uživateli (případně i neregistrovanými návštěvníky). Prosíme, vkládejte pouze články valné kvality.
Pravidla fóra
UPOZORNĚNÍ: Fórum Reakce na média vč. svých podsekcí právě prochází rekonstrukcí. Více informací se dozvíte ZDE.
Kuba
Čestný člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 13
ve věku do: 26
Dal: 360 poděkování
Dostal: 289 poděkování

Francie zakáže dětské soutěže krásy. Z dívek dělají „sexuáln

Nový příspěvek od Kuba »

iDnes: Francie zakáže dětské soutěže krásy. Z dívek dělají „sexuální cukrátka“

Ačkoliv se mi nalíčené děti (ani přespříliš nalíčené dospělé ženy) nelíbí, tohle je na hlavu. Vzpomínám si na všechny ty "miss" co jsme pořádali na táborech, které nebyly o kráse, ale o schopnosti vystoupit před publikem a o vtipu. Ty do zákazu také spadají? Nebo spadají pouze pokud budou obsahovat slovo "miss" a pokud totožný večerní dětský táborový program ponese jiný název bude v pohodě? Nebo se jedná jen o dětské soutěže krásy, kde jde navíc i o prachy a malé děti jsou do toho často tlačeny ambiciozními a ziskuchtivými rodiči (tam bych zákaz i celkem chápal, ale stejně ho považuji za zbytečný, protože si organizátoři najdou cestu, jak jej obejít)?

Na hlavu je i zákaz určitě oblečení a obuvi (např. boty na podpatku) od určité velikosti. Jak ta velikost bude přesně stanovena? A co když nějaké ženě málo vyroste noha?

Mi přijde, že se Francouzi dost zbláznili. Anebo iDnes uveřejnilo ne úplně přesný článek. :D
Světlo mého života, žár mých slabin. Můj hřích, má duše.
- Vladimir Nabokov, Lolita (přeložil Pavel Dominik)
Jednorozec
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 9
ve věku do: 30
Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
Dal: 12 poděkování
Dostal: 509 poděkování

Re: Francie zakáže dětské soutěže krásy. Z dívek dělají „sex

Nový příspěvek od Jednorozec »

No když sleduji co v poslední době představitelé francie předvádí (iniciativní napadání arabských zemí, odpojování internetu při podezření ze stahování autorsky chráněných děl atd.) tak bych řekl, že ji tam nějak začíná kapat na maják...