Masturbace s pedofilem
-
- Čestný člen skupiny ČEPEK
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 13
- ve věku do: 26
- Dal: 360 poděkování
- Dostal: 289 poděkování
Re: Masturbace s ...
Nedá se změnit odpověď v anketě?
Světlo mého života, žár mých slabin. Můj hřích, má duše.
- Vladimir Nabokov, Lolita (přeložil Pavel Dominik)
-
Re: Masturbace s ...
Díky. Odpověď jsem ti ale napsal v SZ.fenix píše:Tak jsem ti to upravil a můžeš ji změnit, ale napiš vysvětlení.
-
Re: Masturbace s pedofilem
Ale možnost změnit odpovědi je dobrá. Třeba hodně z těch, co bylo ve třetí kategorii, už teď spadají do té první.
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Chlapci a ženy
- ve věku od: 6
- ve věku do: 8
- Kontakt: [email protected]
- Dal: 3 poděkování
- Dostal: 8 poděkování
kéž byKuba píše:Ale možnost změnit odpovědi je dobrá. Třeba hodně z těch, co bylo ve třetí kategorii, už teď spadají do té první.
-
- Nový člen
- Líbí se mi: Chlapci i dívky
- ve věku od: 12
- ve věku do: 25
- Výkřik do tmy: ...myšlienky a predstavy sú legálne
...poďme spolu masturbovať - Příspěvky: 4
po dlhšom čase prihlasovania sa sem ako neregistrovaný, som sa odhodlal zaregistrovať:) spoločná masturbácia ma láka, chcel by som ju skúsiť. Vidím v tom príležitosť spoznať človeka, ktorému sa páči to čo mne a prežiť s ním to, čo bežne robím sám - masturbácia.
-
- Nový člen
-
- Nový člen
aha tak ty si mal takýto problém. Som rád, že sa ti ho podarilo vyriešiť. Čiže o to, kvôli čomu si založil túto tému, už nemáš záujem?
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 3
- ve věku do: 50
- Výkřik do tmy: Malý príbeh o láske:
5 ročné dievčatko príde za svojim veľkym bratom a pýta sa ho: "Čo je to láska?" Ten jej odpovie: "Láska je keď si každe ráno zoberieš z mojej školskej tašky čokoládu a ja si ju aj napriek tomu stále dávam na to isté miesto." - Příspěvky: 118
- Dal: 14 poděkování
- Dostal: 22 poděkování
To by som osobne nikdy nechcel vyskúšať Jedine s nejakou pedofilkou do 40 rokov, nejaké hry typu dievčatko a pedofil alebo pedofilka a chlapček by boli možno zaujímavy experiment, ale určite nie dlhodobo..
-
- Líbí se mi: Chlapci a ženy
- ve věku od: 8
- ve věku do: 15
- Kontakt: e-mail: [email protected]
- Výkřik do tmy: Jsem produkt dekadentního světonázoru a jakožto takový na slepé větvi vývoje.
- Dal: 474 poděkování
- Dostal: 568 poděkování
Tohle téma ale založil fenix.efebolover píše:aha tak ty si mal takýto problém. Som rád, že sa ti ho podarilo vyriešiť. Čiže o to, kvôli čomu si založil túto tému, už nemáš záujem?
-
- Nový člen
-
- Na trestné lavici
- Líbí se mi: Chlapci
- ve věku od: 5
- ve věku do: 12
- Kontakt: [email protected]
- Dal: 124 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
Dospělí lidé mě sice sexuálně nepřitahují, ale pár sexuálních zkušeností s nimi mám. Drtivá většina z nich byli pedofilové. Je to dáno hlavně tím, že se člověk nemusí absolutně vůbec přetvařovat, jeho protějšek je takříkajíc na stejné vlně. Pro mě je hlavně důležité to, aby dotyčný člověk dbal na hygienu a dalo se mu důvěřovat. Na vzhledu až tak nezáleží. Osobnostní sympatie považuji za důležitější. Nechtěl bych mít cokoliv sexuálního s osobou, která působí autoritativně anebo se chová nadřazeně. Taky jsem docela stydlivý kluk, někdy mi trvá než se odhodlám být nahý v přítomnosti někoho dalšího. Mám totiž docela odpor ke svému vlastnímu tělu, takže mě občas sužuje strach, co na mě ten druhý řekne.
Mám zkušenosti zejména se společnou masturbací a aktivním i pasivním orálním sexem. Takže ano, líbilo se mi to a hodlám v tom pokračovat. Je to příjemné uvolnění, když se můžete odevzdat pedofilovi, kterému věříte. Předsudky je třeba hodit za hlavu. Spousta lidí by o mně řekla, že jsem normální homosexuál, který je i na dospělé, ale já se tak necítím. Vzhledově mě muži nepřitahují. Maximálně se mi výjimečně zalíbí mladší muž, ale to pouze z estetického hlediska. Fascinují mě lehce uzavření, stydliví kluci, možná bych řekl že i lehce vyplašení zajíčci na útěku. No a ty sexuální aktivity beru spíš jen jako takovou třešniščku na dortu a příjemný relax. I když mě dotyční nepřitahují, tak nemám aboslutně žádný problém se pomocí mazlení vzrušit a třeba i pokračovat nějak dál.
Někdy si připadám jako úchyl, že se mi líbí takhle experimentovat s dalšími pedofily, ale co jiného na to říct, než to, že každému se mohou líbit rozličné věci. Každopádně musím říct, že mi nejde o žádné jednorázovky. Preferuji spíš dlouhodobé pedofilní přátelské pouto s touto občasnou třešničkou na dortu v podobě oné vzájemné masturbace například. Ale ani jiné věci jako třeba společná vana nejsou k zahození. Jsem velmi citlivý kluk, možná někdy až přecitlivělý a mám rád něžnost. Určitě bych nechtěl mít nic sexuálního s pedofilem, který je svalnatý a působí spíš dojmem, že mi každou chvíli natáhne.
Mám zkušenosti zejména se společnou masturbací a aktivním i pasivním orálním sexem. Takže ano, líbilo se mi to a hodlám v tom pokračovat. Je to příjemné uvolnění, když se můžete odevzdat pedofilovi, kterému věříte. Předsudky je třeba hodit za hlavu. Spousta lidí by o mně řekla, že jsem normální homosexuál, který je i na dospělé, ale já se tak necítím. Vzhledově mě muži nepřitahují. Maximálně se mi výjimečně zalíbí mladší muž, ale to pouze z estetického hlediska. Fascinují mě lehce uzavření, stydliví kluci, možná bych řekl že i lehce vyplašení zajíčci na útěku. No a ty sexuální aktivity beru spíš jen jako takovou třešniščku na dortu a příjemný relax. I když mě dotyční nepřitahují, tak nemám aboslutně žádný problém se pomocí mazlení vzrušit a třeba i pokračovat nějak dál.
Někdy si připadám jako úchyl, že se mi líbí takhle experimentovat s dalšími pedofily, ale co jiného na to říct, než to, že každému se mohou líbit rozličné věci. Každopádně musím říct, že mi nejde o žádné jednorázovky. Preferuji spíš dlouhodobé pedofilní přátelské pouto s touto občasnou třešničkou na dortu v podobě oné vzájemné masturbace například. Ale ani jiné věci jako třeba společná vana nejsou k zahození. Jsem velmi citlivý kluk, možná někdy až přecitlivělý a mám rád něžnost. Určitě bych nechtěl mít nic sexuálního s pedofilem, který je svalnatý a působí spíš dojmem, že mi každou chvíli natáhne.
-
- Člen skupiny ČEPEK
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 2
- ve věku do: 10
- Výkřik do tmy: Nemiluju holčičky, protože jsem pedofil. Jsem pedofil, protože miluju holčičky.
- Dal: 1601 poděkování
- Dostal: 816 poděkování
S pedofilem bych rozhodně nic zažít nechtěl, ale erotické hrátky s pedofilkou by mě rozhodně lákaly. Sdílené fantazie jsou super.