Nabídni pedofilovi prst (LN)

Diskuze o účasti komunity ČEPEK na festivalu Prague Pride. Nezapomeňte navštívit taktéž náš vedlejší web vytvořený speciálně pro tento projekt - www.nejenhomo.cz.
topkapi
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 6
ve věku do: 12
Dal: 25 poděkování
Dostal: 18 poděkování

Nabídni pedofilovi prst (LN)

Nový příspěvek od topkapi »

Nabídni pedofilovi prst LN 5.9.2013

Hlavní komentář Lidových novin z pera Matyáše Zrna. Jeho sociálně konzervativní pohled na současnou společnost je mi v mnohém dost blízký, nicméně nevyřčená výzva k tomu, abychom se v zájmu společnosti smířili s rolí obtížného hmyzu, se mi moc nezamlouvá. Pokud už má být někdo hromosvodem společenských frustrací, nechť se jím stane na základě volby, ne toho, čím se narodil. Tak jako je dnes neúnosné posuzovat člověka podle barvy kůže nebo kulatosti lebky, mělo by být stejně nepřijatelné někomu určovat společenskou roli na základě jeho sexuální orientace, ať už je jakákoliv. Až budeme přicházet s více či méně smělými/drzými požadavky (pzn. jako komunita, ne jednotlivci), bude varovné bití na poplach z konzervativních pozic na místě. V tuto chvíli je to myslím opravdu předčasné. Mimochodem, bylo by to docela zábavné, kdyby k nám onen program mezigeneračního sexu dorazil právě z Ameriky, vzhledem k tomu, že to byla Amerika, kde hon na pedofilní čarodějnice před nějakými 40 lety začal.

Odkaz na obrázek: http://s6.postimg.org/biqlu46s1/image.jpg
Naposledy upravil(a) Marco Freeman dne středa 23. 5. 2018, 21:14:18, celkem upraveno 2 x.
Důvod: Příloha změněna na IMG tag + přímý odkaz.
Kuba
Čestný člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 13
ve věku do: 26
Dal: 360 poděkování
Dostal: 289 poděkování

Re: Nabídni pedofilovi prst (LN)

Nový příspěvek od Kuba »

Zajímavý komentář, díky za info Topkapi. :)

I když s autorem přirozeně tak docela nesouhlasím, tak mu musím nechat jedno, že si sehnal snad nejvíce informací ze všech novinářů v poslední době, viz třeba ty zmínky o propojení NAMBLA a hnutí homosexuálů v minulosti.

A ještě si dovolím malý komentář k tomu "mezigeneračnímu sexu". Vždyť ono to dneska funguje, šedesátiletý chlap klidně může mít osmnáctiletou holku a pokud vím, mezi společensky opěvovanými celebritami tohle není žádnou výjimkou. A to se prosím jedná někdy i o rozdíl dvou generací. Ovšem pokud je osmnáctiletý kluk v romantickém vztahu se čtrnáctiletou holkou, může onen mladík skončit v obrovském průšvihu. Tady bych nechal na zamyšlení každého, zda z toho nesmrdí určitý nepoměr.
Světlo mého života, žár mých slabin. Můj hřích, má duše.
- Vladimir Nabokov, Lolita (přeložil Pavel Dominik)
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1724 poděkování
Dostal: 3602 poděkování

Nový příspěvek od Kasz »

Pan Zrno v posledním odstavci v podstatě říká a shrnuje tak celý text svého zamyšlení, že je vlastně dobré zachovat předsudky vůči pedofilům. Škoda, že sexuální orientace nejde měnit, rád bych mu alespoň na chvíli nabídnul tu svou - pak bychom viděli, zda by v naší situaci napsal stejný článek. Zřejmě stěží.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 4
ve věku do: 12
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
Dal: 1170 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Nový příspěvek od Gabriel Svoboda »

Hm mezigenerační sexualita ... Takže když se mi v 15 letech líbila 7letá dívka, nebyla to pedofilie, protože byla jen o čtvrt generace mladší než já?
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Dan
Čestný člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Chlapci
Dal: 75 poděkování
Dostal: 218 poděkování

Nový příspěvek od Dan »

Mnu úvahu pana redaktora a podobné výtky, kterých bude ve stejném duchu přibývat, jak budeme víc na očích, ty můžeme vyvracet, oponovat jim pouze v praxi, že ony koleje aktivizmu okolo pedofilie nepovedou tou dráhou, kterou nám na svých dohadech budou podobní lidé předkládat. Budeme zřejmě stále stavěni vedle homosexuálního hnutí (jako taková zbraň proti homosexuálům), s kterým se sice dají hledat společné body i vývoj (jako je v článku zmiňovaná NAMBLA), ale zároveň jsou to myslím dvě odlišné dráhy se svými specifiky. Vlastně se začne vytvářet další mýtus, že chceme dohnat homosexuály ve všem, co k svobodě sexuální orientace patří, další mýtus k vyvracení.
Jednorozec
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 9
ve věku do: 30
Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
Dal: 11 poděkování
Dostal: 506 poděkování

Nový příspěvek od Jednorozec »

To co někdo chce není to samé jako to o co usiluje. Například většina chlapů by chtěla harém plný mladičkých modelek, nicméně mají soudnost a vědí, že musí stačit manželka případně milenka. Některé věci prostě nejsou už z principu realizovatelné. Například 8 letá holčička těžko může zastávat roli manželky prostě proto, že pak už by nebyla tou holčičkou.
Na druhou stranu nevidím nejmenší důvod proč by měla společnost bránit rozvoji fantazií ve virtuální realitě a ta doba kdy to bude technicky realizovatelné se blíží.