Novinky.cz: Papežský nuncius v Dominikánské republice skončil, měl sex s nezletilými
Papež František odvolal 21. srpna z Dominikánské republiky velvyslance (nuncia), který je obviněný z pedofilie. Arcibiskup Jozef Weselowski polského původu systematicky obtěžoval ministranty a chodil do míst, kde se nabízeli mladí homosexuální prostituti, což zachytila i tajná nahrávka.
Papežský nuncius skončil, měl sex s nezletilými (Novinky.cz)
Pravidla fóra
UPOZORNĚNÍ: Fórum Reakce na média vč. svých podsekcí právě prochází rekonstrukcí. Více informací se dozvíte ZDE.
-
- Na trestné lavici
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 4
- ve věku do: 12
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
- Dal: 1170 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku do: 28
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1721 poděkování
- Dostal: 3601 poděkování
Re: Papežský nuncius skončil, měl sex s nezletilými (Novinky
Kdy už konečně vznesou obvinění z pedofilie i proti mně? Nikomu nevadí, že se dopouštím pedofilie každý den s dětmi školou povinnými?
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi!
-
- Čestný člen skupiny ČEPEK
- ve věku od: 13
- ve věku do: 26
- Dal: 360 poděkování
- Dostal: 289 poděkování
Já jsem myslel, že ho proti tobě už před mnoha lety vznášeli v diskusích pod blogy na iDnes.
Světlo mého života, žár mých slabin. Můj hřích, má duše.
- Vladimir Nabokov, Lolita (přeložil Pavel Dominik)
- Vladimir Nabokov, Lolita (přeložil Pavel Dominik)
-
- Administrátor
- ve věku do: 28
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1721 poděkování
- Dostal: 3601 poděkování
Dominikánská republika vyšetřuje papežského nuncia kvůli pedofilii (iDnes.cz)
Perla za perlou...
"Papež František zahájil ve Vatikánu přísné kroky proti knězům se sexuálními deviacemi. František už v červenci podepsal zákon kriminalizující sexuální násilníky a pedofily."
Perla za perlou...
"Papež František zahájil ve Vatikánu přísné kroky proti knězům se sexuálními deviacemi. František už v červenci podepsal zákon kriminalizující sexuální násilníky a pedofily."
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi!