Pokec pro lidi co nemusejí dikutovat o tom ,že Bůh je!

Nezávazná diskuze o čemkoliv, co se nehodí jinam.
Uživatelský avatar
Mathias8
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 7
ve věku do: 12
Příspěvky: 1081
Dal: 152 poděkování
Dostal: 469 poděkování

Re: Jsem pedofil, kdo je míň? (MF DNES)

Nový příspěvek od Mathias8 »

Ja som počul, že Bibliu písalo viac ľudí a tým, že keď sa prekladala do jazykov tak vznikli chyby. Preto ževraj v Biblia nie je pravdivá.

Moderná veda uznáva, že biblický text je dielom rôznych autorov rozlíšiteľných podľa ich ideologického zamerania i jazykového štýlu.

Neviem. Inak, suhlásim so Simgiranom, že toto je fórum o pedofílii a nie náboženstve. Keď napíšeš niečo o náboženstve fajn, ale keď je toho priveľa začne to liezť na nervy. Mna napr. už nebaví stále dookola čítať o nábožestve na tomto fóru. Určite su medzi peďákmi aj taký, ktorý neveria v Boha. Si predstav, že príde na toto fórum peďák, ktorý chce vedieť o sebe viac -čo je a kto vlastne je?! a čo najde? .. Mne to príde ako keby si chcel všetkých presvedčiť o svojej pravde, ktorá je príliš hlboko ukrytá a o ktorej ti nemáš vobec potuchy kde je. Všetko sú to tvoje teórie nič viac. Je veľa teórii, že Biblia nie je pravdivá a takisto veľa teórii, že pradíva je. To asi tak moj názor :)
Tito uživatelé poděkovali autorovi Mathias8 za příspěvek:
Kuba
Uživatelský avatar
Jednorozec
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 9
ve věku do: 30
Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
Příspěvky: 3140
Dal: 11 poděkování
Dostal: 497 poděkování

Re: Jsem pedofil, kdo je míň? (MF DNES)

Nový příspěvek od Jednorozec »

Já se považuji za křesťana ale tvrzení že co je v bybli je vždy pravda je nesmysl.
1. Bible není jedna kniha vznikala postupně a tvořili ji lidé!
2. Přebírala příběhy z "lidové tvorby" tj. nejprve se to několikset let (možná i více) šířilo jen ústně.
3. I nový zákon byl napsán hodně dlouho po ukřižování krista ze vpomínek..
4. Z bible byly vynechány celé části na základě usnesení církve/lidí.
5. bible byla mnohokráte překládána z mnoha do mnoha jazyků a docházelo ke změnám

Aneb jak říka Rimmer když popisoval náboženství svých rodičů "a největší z té trojice je vír".

Pokud vím tak zákony dal lidem bůh ve formě přikázání (přičemž křesťané si je ještě mírně zkrátili) a tam není o masturbaci ani slovo...

Proto ten kdo mi tvrdí že masturbovat je smilstvo šíří lež a pokud tomu vážně věří měl by to hodnověrně doložit.

Sám tomu nevěřím taky proto, že je podle mě nesmysl, aby bůh stvořil člověka se sexuálním pudem a zakázal mu ho aplikovat když se nemůže oženit. Navíc tělo si v případě dlohodobé abstinence začne pomáhat i samo (viz. poluce)...
Ještě že nepatříš k těm zaslepencům co tvrdí, že když se budeme dost modlit tak pedofilie zmizí...
Uživatelský avatar
MR_Xguard
Čestný člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 3
ve věku do: 8
Příspěvky: 987
Dal: 110 poděkování
Dostal: 306 poděkování

Re: Jsem pedofil, kdo je míň? (MF DNES)

Nový příspěvek od MR_Xguard »

kvetak píše:V bibli je rozhodně všechno pravda :-).V tom je rozdíl mezi lidma co skutečně znají Boha.Těmi co by ho chtěli znát.A těma co dělají že není :-(
Bibli nenaspal Bůh, ale člověk. Neexistoval a ani neexistuje neomylný člověk, který by nikdy neměl postraní úmysly a nechtěl někoho zmanipulovat.
Uživatelský avatar
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 4
ve věku do: 12
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
Příspěvky: 7971
Dal: 1170 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Re: Pokec pro lidi co nemusejí dikutovat o tom ,že Bůh je!

Nový příspěvek od Gabriel Svoboda »

Chceš "diskusi" bez opozice? Tu jsme tu měli čtyřicet let a to mi stačilo, více nechci, děkuji.
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Uživatelský avatar
Kuba
Čestný člen skupiny ČEPEK
Bydliště: Doma
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 13
ve věku do: 26
Příspěvky: 1484
Dal: 360 poděkování
Dostal: 288 poděkování

Re: Pokec pro lidi co nemusejí dikutovat o tom ,že Bůh je!

Nový příspěvek od Kuba »

A teď mi prosím Květáku na konkrétních případech uveď, jak tě cenzurujeme, jak tě netolerujeme a jak tě diskriminujeme?
Světlo mého života, žár mých slabin. Můj hřích, má duše.
- Vladimir Nabokov, Lolita (přeložil Pavel Dominik)
Uživatelský avatar
Kuba
Čestný člen skupiny ČEPEK
Bydliště: Doma
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 13
ve věku do: 26
Příspěvky: 1484
Dal: 360 poděkování
Dostal: 288 poděkování

Re: Pokec pro lidi co nemusejí dikutovat o tom ,že Bůh je!

Nový příspěvek od Kuba »

Přesouvání příspěvků nesouvisejících s tématem případně i mazání stále stejných příspěvků (k tomu tu myslím ani nedošlo) není cenzurou, jen snahou udělat diskusi čitelnou pro čtenáře. A píše se o tom pokud vím v pravidlech fóra. Není to nic proti tobě ani náboženství, pokud by někdo do diskuse k článku o pedofilii napsal deset příspěvků o automobilových závodech, vadilo by mi to úplně stejně.

Smazání textu zaobírajícím se do detailů tvrdou DP mi také připadá jako vhodné, přeci jen zde na fóru také nechceme mít úplně všechno (opět viz pravidla fóra). Opět jde o ochranu běžných čtenářů a ne o popírání svobody každého, aby vyjádřil svůj názor.

Květáku, osobně moc nechápu, na co si stěžuješ, prostoru na vyjádření názoru zde máš více než dost a hojně ho využíváš, máš zde i témata týkající se např. přímo náboženství a nikdo tě v této diskusi neomezuje.
Světlo mého života, žár mých slabin. Můj hřích, má duše.
- Vladimir Nabokov, Lolita (přeložil Pavel Dominik)
Uživatelský avatar
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Příspěvky: 6484
Dal: 1592 poděkování
Dostal: 3507 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Pokec pro lidi co nemusejí dikutovat o tom ,že Bůh je!

Nový příspěvek od Kasz »

Květáku, jen pošetílý křesťan věří bez přemýšlení a pochybování. Bůh nám dal rozum, abychom mohli přemýšlet o věcech, abychom mohli přemýšlet o smyslu života, o smyslu vesmíru, o smyslu lidského bytí. Dal nám také svobodnou vůli, takže se můžeme zcela svobodně rozhodnout pro dobro nebo pro zlo.

Jsem věřící, ale nikdy bych si nedovolil pouštět se do tak ostré polemiky, do jaké se pouštít ty, s těmi, kdo v Boha nevěří. Chceš-li někoho přesvědčit, že Bůh existuje, buď jeho nástroj. Vydávej svědectví, ne slovem, ale činem. (Aneb důkaz místo slibů, jako u Old Spice.) Píšeš, jak kdyby člověk, který jednou v Boha uvěří, už měl všechny problémy světa vyřešené a jak by už do konce života konal pouze dobro. Není tomu tak. Znám mnoho prostých nevěřících lidí, kteří jsou svými činy Bohu mnohem blíž, než spousty "věřících" křesťanů, z nichž mnozí mluví podobně jako ty.

Mě je jedno, jestli Bůh opravdu existuje nebo neexistuje. Já VĚŘÍM, že existuje. Věřím, že musí existovat něco, co vdechlo těm atomům, molekulám, chemickým sloučeninám život, a že zrovna tady je planeta, na které lze žít. Nevěřím tomu, že to byla jen hříčka přírody, hříčka vesmíru... že by to byla jen nějaká "náhoda".

Protože mi Bůh dal rozum, téměř každý den přemýšlím o tom, jaký to všechno má smysl, a jaký by to mělo smysl, kdyby Bůh neexistoval.

Slova, která píšeš, velice zavádějí jistou demagogií, kterou občas slýchávám i v kostelích při kázání:

"Tak by bylo a to se opakuji naivní a hloupé si myslet že by tento Stvořitel nebyl schopen napsat jednu jedinou knihu kde můžeš slyšet jeho hlas vidět Jeho vůli."
Boha nikdo nikdy neviděl. Ježíš Kristus nám o něm podal zprávu. Pokud vím, tato zpráva byla ústní, později ji zapsali evangelisté.

"...může ji s klidem Duch Svatý skrze toho člověka zapisovat na papír..."
Proč to tedy nedělá i teď? Proč nevznikají nové a nové knihy bible, nové kapitoly? Vždyť teď by to bylo tuplem potřeba, kdyby Bůh napsal skrz nějakého člověka vyjádření k aktuální situaci. Třeba vyjádření k pedofilii, co je to zač, proč jsme takoví, jestli je to nemoc a nebo ne. A hle - Bůh mlčí.

Ale on nemlčí. On má v mnoha lidech svoje prostředníky, kteří se svým denním životem podílejí na tvorbě jeho díla, na odhalování Pravdy, vč. té o pedofilii, vč. té o stvoření vesmíru nebo planety Země.

Připadá mi, že jsi jak ten kněz, který při povodni čeká, až ho Bůh zachrání:
"Je doba povodní a v jednom malém městečku klečí pan farář před oltářem.
Ve chvíli, kdy voda dosáhla až ke kostelu vstoupí dovnitř policista a říká panu faráři: „Velebný otče, pojďte se mnou, odvezu Vás autem do bezpečí.“
„Děkuji Ti synu, ale zůstanu. Mě ochrání Bůh.“
Když už je vody v kostele tolik, že pan farář musel vyběhnout na zvonici, jede kolem loď a hasič, co v ní jede, povídá: „Velebný otče, pojeďte se mnou, odvezu Vás do bezpečí.“
„Děkuji Ti synu, ale zůstanu. Mě ochrání Bůh.“
Když už je vody tolik, že pan farář musel vylézt na věžičku, letí kolem armádní helikoptéra a z ampliónu se ozve: „Připevněte si kolem těla ten popruh a my Vás odneseme do bezpečí.“
A pan farář křičí: „Zůstanu. Mě zachrání Bůh.“
Helikoptéra tedy odletí a velebný otec se utopí. Když přijde k Bohu, vyčítavě se ho ptá, proč ho nezachránil a ten mu odpovídá: „A co jsem měl udělat víc? Poslal jsem Ti tam policisty, hasiče i vojsko!!“


Bůh působí skrze druhé lidi, dokonce působí i skrze lidi nevěřící, kteří Boha nepoznali, kteří se třeba jen zachovají podle svého svědomí, kteří třeba "jen" vykonávají svou práci.

Bůh je láska. Máš milovat svého Boha celým svým srdcem, celou svou duší a celou svou myslí. A ostatní lidi máš milovat jako sám sebe. Celým poselstvím křesťanství není vlastně nic jiného, než toto - než láska. Markétku miluji od jejích 10 let. Ty říkáš, že je to nemoc. Já říkám: Ne, je to v pořádku, protože to, co k Markétce cítím, je láska. I já sám vím a cítím, že to, co k ní cítím, je láska. Ale ty říkáš: Ne, není to láska, je to nemoc. Je to úplně stejné, jako kdybys řekl, že heterosexualita je nemoc, protože díky ní masturbuješ, díky ní se díváš na ženu chtivě a se žádostivostí, díky ní muži obtěžují ženy, díky ní někteří muži dokonce ženy znásilňují.

Bůh je láska. Základní principy lásky vtiskl do duše všem lidem. I nevěřícím, a dokonce i pedofilům.

Slovním přesvědčováním druhých o své pravdě nedokážeš, že Bůh existuje, a neobrátíš na víru jediného člověka (trochu mi to připomíná pohádku Anděl Páně). Jedině svým vlastním životem a činy se ti může povést někoho přivést k Bohu. Mnoho "křesťanů" se ale nechová zrovna moc příkladně, a tak druhé lidi od víry odrazují. Zda skrze mne teď mluví Duch svatý nebo ne, je vedlejší, ale co si myslím, je, že svým přístupem zde na fóru lidi od víry v Boha spíše odrazuješ. Protože ani já bych nechtěl být tak zaslepený a demagogicky bez argumentů prohlašovat, že bibli psal Bůh, že bible je vždy pravdivá, a že vlastně pochybovat o tom, zda Bůh skutečně existuje, je křesťanům zakázáno.

Naopak si myslím, že kdo tvrdí to, co tvrdíš ty, tak ten má jen velice naivní představu o světě a velice naivní víru, jako když malé dítě nepřemýšlí o tom, co se děje kolem, ale bezmezně (bez přemýšlení a bez rozumu) věří svým rodičům, a to i tehdy, když ti rodiče tomu dítěti ubližují. Ty jsi dospělý, máš rozum - měl bys tak být schopný o věcech i o víře přemýšlet trochu hlouběji, než malé dítě. Fakta nepopřeš, stejně jako vývoj lidské civilizace a s tím související evoluci člověka. Mě evoluce ani pedofilie, kterou (jak všichni vědí) za nemoc nebo vadu v žádném případě nepokládám, ve víře nebrání, naopak, mnohými zkušenostmi a prožitky vidím, že v Božím plánu jak evoluce tak pedofilie mají svoje neodmyslitelné místo.

Přeji ti, abys poznal, co je to láska, a abys druhé lidi miloval. Jedině tak druhým lidem podáš ten největší důkaz o Bohu. Protože Bůh je láska.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Kasz za příspěvky (celkem 5):
Dan, Teenbl, Gabriel Svoboda, Mathias8, Daniel
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Dan
Čestný člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Chlapci
Příspěvky: 607
Dal: 75 poděkování
Dostal: 218 poděkování

Re: Pokec pro lidi co nemusejí dikutovat o tom ,že Bůh je!

Nový příspěvek od Dan »

Tak mně osobně přijde taky nadbytečné diskutovat o tom zda Bůh je a zda Svaté Písmo je fakt Svaté Písmo. Věřím, že vyvracet věřícímu jeho víru stejně jako jednotlivé prvky víry je nesmyslné a kontraproduktivní (a proto jsem já raději nevěřící). Proto vcelku chápu Květáka, že mu je asi i nepříjemné muset tu dokola někomu víru v Boha dokazovat, pokud je to cosi ze své podstaty nemožného k dokázání, právě proto je to víra.

Ale v tom rozsahu tolerance by i Květák měl mít pochopení, že pokud někoho bude označovat jako křesťany v uvozovkách (což je samo o sobě útočné), pokud bude razit svoje chápání nebo spíš prožívání víry jako jediné správné a jakékoliv jiné vlastně jako hloupé nebo nepravé, sám si nabíhá, aby lidi podráždil a vydráždil k útočné diskuzi. To se nám tu v našem malém rybníčku totiž odehrává dva tisíce let trvající souboj katolíků, evangelíků, malých církví a sekt.

Klidně bych tu rád viděl nábožensky podloženou diskuzi s určitými principy, ke kterým se ten komu jsou blízké může připojit a pak je tu společně rozvíjet, s tím, že se asi nedá vyhnout tomu, když se to láme na onanii jako hříchu a ohavnosti, že se vždy někdo ozve, že jeho názorem je, že masturbace je naopak prospěšná, nebo "malý hřích". Ale je věru těžké takového stylu diskuze dosáhnout, protože si to někdo vždy vezme osobně, nebo ten který svůj názor či princip zobecní na princip daný a obecně pravdivý, ať nemasturbovat (a podloženo Boží vůlí), nebo rozhodně všichni masturbovat (a podloženo třeba vědecky). Protože do života nepotřebuju přímo ani jednu z těchto "vír" a jejich variací, tak se tu ani nepotřebuju zapojovat, když za sebe věřím jaksi v individualistický přístup k životu. Alej e zajímavé to tu pozorovat...
Tito uživatelé poděkovali autorovi Dan za příspěvek:
Kasz
Uživatelský avatar
radoslav
Registrovaný uživatel
Bydliště: Slovensko
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 10
ve věku do: 15
Výkřik do tmy: Najviac smutní bývajú tí, ktorí sa zdajú byť najveselší.
Nikto sa ich nepýta, čo ich trápi, pretože rozosmievajú a utierajú slzy iným...
Příspěvky: 179
Dal: 116 poděkování
Dostal: 56 poděkování

Re: Pokec pro lidi co nemusejí dikutovat o tom ,že Bůh je!

Nový příspěvek od radoslav »

Kde bol ten boh keď som narodil ako pedofil ? hm ?
Načo sa mam spovedať bohu keď on sam chcel aby som sa tak narodil ? hm?
nie som veriaci a ani nebudem :)
Uživatelský avatar
Mathias8
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 7
ve věku do: 12
Příspěvky: 1081
Dal: 152 poděkování
Dostal: 469 poděkování

Re: Pokec pro lidi co nemusejí dikutovat o tom ,že Bůh je!

Nový příspěvek od Mathias8 »

radoslav814 píše:Kde bol ten boh keď som narodil ako pedofil ? hm ?
Načo sa mam spovedať bohu keď on sam chcel aby som sa tak narodil ? hm?
nie som veriaci a ani nebudem :)
Ja beriem pedofiliu ako dar. Som veriaci a myslím, že keď Boh chcel, aby sme boli pedofilovia, tak mal nato dovod. Možno preto, aby sme tu na zemi niečo zmenili, buď každý sám alebo spoločne, aby sme zanechali na svete stopu. Nezmazateľnu stopu.

Nespovedám sa Bohu v kostole o pedofilii a ani to nemám v pláne. Každý máme svojho vlastného Boha, ktorému sa možeme posťažovať, keď je nám smutno, možeme ho poprosiť, aby nám dal silu zvládať to.
Každy jeden človek, ktorý sa narodil má nejakú životnú cestu, nejaký osud.

Verím v osud a myslím, že všetko, čo sa v mojom živote deje, všetkým, čím som si prešiel... s ľudmi, deťmi s ktorými som sa v živote stretol to všetko beriem tak, že to tak asi malo byť...
Uživatelský avatar
Silesia
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 8
ve věku do: 13
Příspěvky: 960
Dal: 310 poděkování
Dostal: 240 poděkování

Re: Pokec pro lidi co nemusejí dikutovat o tom ,že Bůh je!

Nový příspěvek od Silesia »

Rado to niee dobrý příměr... Bůh připustíme li jeho existenci což se mi neprici příčí se mi jen demagogie s niz je prezentovan, má na starost podstatnější věci než tvou nebo mou pedofilii o níž se domnívám že je darem pozitivním jen je škoda že při učení se toho jak s ním zacházet občas ohrozime dítě.
Uživatelský avatar
Silesia
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 8
ve věku do: 13
Příspěvky: 960
Dal: 310 poděkování
Dostal: 240 poděkování

Re: Pokec pro lidi co nemusejí dikutovat o tom ,že Bůh je!

Nový příspěvek od Silesia »

Kvetaku neshodneme se a . Mohli bysme prosím toto náboženské okénko soustředit v jednom vlakne pro to určenem, neboť jinak to lidi dost prudi a podle mě webu škodí.. víc natvrdo ti to říct nechci spoléhám na tvou inteligenci.
Uživatelský avatar
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Příspěvky: 6484
Dal: 1592 poděkování
Dostal: 3507 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Pokec pro lidi co nemusejí dikutovat o tom ,že Bůh je!

Nový příspěvek od Kasz »

Květáku, kopíruješ-li texty z internetu, uveď vždy klikatelný odkaz na původní zdroj.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Uživatelský avatar
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Příspěvky: 6484
Dal: 1592 poděkování
Dostal: 3507 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Pokec pro lidi co nemusejí dikutovat o tom ,že Bůh je!

Nový příspěvek od Kasz »

kvetak píše:Proč to sem dávám? Je to proto co prohlásil jeden člověk co vede jednu sektu:
http://zpravy.idnes.cz/papez-frantisek-i-neverici-mohou-do-nebe-f0h-/zahranicni.aspx?c=A130912_131927_zahranicni_vez
Květáku, vykoledoval sis varování. Tvůj příspěvek již opakovaně vyjadřuje neúctu k jisté nemalé skupině křesťanů, jíž jsou zde někteří uživatelé aktivními členy. Budou-li se podobné výroky o papeži, katolících, ale i jiných skupinách opakovat, přikročím k nějakému (nyní zatím nespecifikovanému) omezení tvého přispívání zde na fóru.

Jsme otevření všem lidem dobré vůle. Ne však lidem, kteří svými příspěvky urážejí ostatní.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Uživatelský avatar
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 4
ve věku do: 12
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
Příspěvky: 7971
Dal: 1170 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Re: Pokec pro lidi co nemusejí dikutovat o tom ,že Bůh je!

Nový příspěvek od Gabriel Svoboda »

Pro mě je papež symbolický představitel všech křesťanů, ale to, že je hlavou sekty, je podle mě naprosto legitimní názor.
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Uživatelský avatar
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Příspěvky: 6484
Dal: 1592 poděkování
Dostal: 3507 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Pokec pro lidi co nemusejí dikutovat o tom ,že Bůh je!

Nový příspěvek od Kasz »

Že tady květák někoho uráží, je také můj legitimní názor, nyní také doprovozený i varováním.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Uživatelský avatar
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Příspěvky: 6484
Dal: 1592 poděkování
Dostal: 3507 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Pokec pro lidi co nemusejí dikutovat o tom ,že Bůh je!

Nový příspěvek od Kasz »

A co považuješ za bibli? Vždyť o mnoha textech se toho moc neví, originály mnohdy již neexistují... i vědci se přou, která kniha má být do bible zařazena nebo nemá a proč. Květákova "církev" je ale dokonalá, ta ví všechno na 100%, zdá se...
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Uživatelský avatar
simgiran
Čestný člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Chlapci a ženy
ve věku od: 8
ve věku do: 15
Kontakt: e-mail: [email protected]
Výkřik do tmy: Jsem produkt dekadentního světonázoru a jakožto takový na slepé větvi vývoje.
Příspěvky: 1276
Dal: 472 poděkování
Dostal: 567 poděkování

Re: Pokec pro lidi co nemusejí dikutovat o tom ,že Bůh je!

Nový příspěvek od simgiran »

kvetak píše: Tady se někdo ptal jak vím ,že kasz nevěří v bibli, tady je dukaz on jí nevěří! A objevení kumarských svitků dokládá pravost bible......Přestaň řešit teologické bláboly 19. Století je století 21.....
Pravost Bible v jakém smyslu? U SZ nemáme původní text. U NZ také ne. O tom, co bude v Bibli, se rozhodovalo někdy kolem roku 400. Našly se zlomky náboženských textů, včetně evangelií, které do Bible zařazeny nebyly. Proč? Co podle tebe dokládají kumarské svitky?
Uživatelský avatar
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 4
ve věku do: 12
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
Příspěvky: 7971
Dal: 1170 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Re: Pokec pro lidi co nemusejí dikutovat o tom ,že Bůh je!

Nový příspěvek od Gabriel Svoboda »

kvetak píše:No kumarské svitky prokazují ,že izraelité opravdu nesou Boží Slovo neměnně tisíciletí.
Je-li na kumránských svitcích, jejichž stáří je vědecky prokázáno, stejný text, jako v dnešní Bibli, pak to prokazuje, že Bible nebyla od té doby pozměněna. Ale rozhodně to nedokazuje, že Bible je Boží slovo.
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Uživatelský avatar
simgiran
Čestný člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Chlapci a ženy
ve věku od: 8
ve věku do: 15
Kontakt: e-mail: [email protected]
Výkřik do tmy: Jsem produkt dekadentního světonázoru a jakožto takový na slepé větvi vývoje.
Příspěvky: 1276
Dal: 472 poděkování
Dostal: 567 poděkování

Re: Pokec pro lidi co nemusejí dikutovat o tom ,že Bůh je!

Nový příspěvek od simgiran »

kvetak píše:Ono to dokazuje hlavně to, že obhájci pravosti bible v 19. Století a začátku 20. století měli pravdu :-).
Pravosti v čem? Ukazuje to, že text určitých knih pravděpodobně nebyl od určité doby měněn, jistě to dokážeme říct jen o tom, který je dochovaný v těch svitcích, případně v jiných zdrojích stejného nebo staršího data. Neříká to ovšem například nic o kvalitě dochování mladších spisů, tedy NZ. Neříká to nic o tom, jak se měnil text dříve, pokud mám např. svitek z roku 500 př. n. l. a předpokládám, že původní text byl třeba z roku 1000 př. n. l., tak mohl být klidně 500 let přepisován.

Vůbec to však nic neříká o tom, jestli se nějaká stala nebo ne, pokud by si někdo před 1000 lety něco z nějakého důvodu vymyslel a byl by to vlivný člověk, takže by tomu ostatní věřili, napsal to do knihy, tak tento výmysl mohl být 500 let pečlivě opisován a neznamená to, že by přestal být výmyslem.
Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 hostů