Anonym93 na chatu

Diskuze o účasti komunity ČEPEK na festivalu Prague Pride. Nezapomeňte navštívit taktéž náš vedlejší web vytvořený speciálně pro tento projekt - www.nejenhomo.cz.
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 4
ve věku do: 12
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
Dal: 1170 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Anonym93 na chatu

Nový příspěvek od Gabriel Svoboda »

[26.8. 21:20:51] Anonym93 : no musim uz jit,ale priznam se nepresvedcili jste me. Nechtela bych mit za kamarada pedofila stejne tak zoofila apod. Musim byt uprimna,je to ble a nechci se vas dotknout protoze jste lidske bytosti ale moc si vas nevazim (pardon za generalizaci, asi kazdje ma jinej zivotni pribeh). Pro me je clovek rozumny tvor a dokaze ovladat svoje choutky a kazdy se mel podivat do sveho nejhlubsiho JA a rict si, jestli nema vycitky.. ne, ze uz rezignoval bojovat s vycitkama, to je jina vec, ale jestli nekdo fakt hluboko nema vycitky ze orientuje svoje touhy na deti. Protoze to je zlo. Neni to nic normalniho z mnoha ohledu a chlap, ktery se podda takovym touham je pouze slaba loutka v hrsti sveho chtice a zvireciho instinktu. Verim,ze kdyby spolecnot to akceptovala tuto avizovanou lasku,tak nebudete mit problem mit sexualni styk s ditetem. Kdyz nebudou predsudky a zabrany, tak klidne budete balit deti a soulozit s nima. Nebude zadnej duvod proc se tomu branit. Asi vetsine z vas to nic nezanecha, ale treba nekdy prozrete.. a na sve ceste nestihnete napachat hodne skody. Protoze mravni vyvoj ditete neni ohrozen jenom kdyz ho nekdo oplzle osahava, ale i predcasnym vyvojem v sexualni oblasti a ac myslite ze dite nic nechape tak urcite mnoho impulzu je schopno rozpoznat..

[26.08.2013 21:21:53] ksoft -> Anonym93 : mě je to jedno jdi si kam chceš ja bych nechcel takovou ženu....
[26.08.2013 21:22:43] Mato -> Anonym93 : moja zlata, este stale nic nechapes
[26.08.2013 21:22:54] Kasz : "chlap, ktery se podda takovym touham je pouze slaba loutka v hrsti sveho chtice a zvireciho instinktu." Tohle právě není pravda.... Kdyby to tak bylo, Markétu jsem dávno znásilnil. A spoustu dalších...
[26.08.2013 21:23:26] Kasz : " Kdyz nebudou predsudky a zabrany," Předsudky a zábrany, to jsou dva narosto odlišné pojmy.
[26.08.2013 21:23:32] ksoft -> Anonym93 : jsi taky uchylna
[26.08.2013 21:23:48] Kasz : Důvodů, proč nesouložit s dětmi, známe a máme mnoho.
[26.08.2013 21:24:10] Kasz : A ten poslední je ten, že existuje nějaký zákon, který to zakazuje.
[26.08.2013 21:24:46] MarkM -> Anonym93 : Jo tak myslet každý jako ty... ty byt pedofil podle tvého myšlení ... tak by děti dopadly blbě
[26.08.2013 21:24:49] LeeFa -> ksoft : zlato klídek ... každej je úchyl ....
[26.08.2013 21:25:08] ksoft -> Anonym93 : nic neviš o našich cilech ...
[26.08.2013 21:25:17] Pribinacek -> Anonym93 : Děti chápou víc než si myslíš... A já nevyhledávám děti kvůli styku, koneckonců nevím, jak bych to dělal s klukem, i když je to samozřejmě možný, ale mně se to příčí. Vnímáme děti celistvě, i s jejich vnímáním světa a tak.
[26.08.2013 21:25:57] ksoft -> MarkM : presne tak
[26.08.2013 21:25:58] Kasz : Nakonec Anonym, kterej sprotě nadává, mě je ukradenej, ale když někdo slušně přijde a pak stejně napíše, že jsme stejně jenom pudy zmítanou zvěří, tak to zamrzí mnohem mnohem víc.
[26.08.2013 21:26:09] Anonym93 opustil(a) místnost.
[26.08.2013 21:26:57] Kasz : naše reakce po tom dlouhém příspěvku nečetla, zavřela okno.
[26.08.2013 21:28:30] Kasz : Asi až s Markétou budeme manželé, tak teprv pak uvěří... ale to není pravda, protože si řeknou, že to je psychopat a tu holku zmanipuloval. Vždycky si něco najdou.
[26.08.2013 21:28:47] Kasz : Dokázat, že někoho opravdu miluješ, to prostě je velice těžké, v některých případech nemožné.
[26.08.2013 21:29:05] MarkM : Ty heteraci sou uchylnější jak my - si myslí že když můžou šukkat s kým chtěj že sou lepší než my, a že my sme v tomto stejní jako oni

[26.08.2013 21:47:20] Daniel Kubec -> Kasz : jednou jeden z nich přijde, že mu syn řekl že je pedofil a co má dělat..
[26.08.2013 21:48:12] Kasz -> Daniel Kubec : pravda, že takových poděkování jsem již obdržel mnoho... za svou stránku.
[26.08.2013 21:49:12] Kasz : PROČ JE TO TAK TĚŽKÉ LIDEM VYSVĚTLIT?
[26.08.2013 21:55:05] Kasz : Je mi z toho smutno...:(
[26.08.2013 21:56:37] Kasz : Pak si řeknu, k čemu ta snaha, proč se snažit, když stejně mě odsoudí...
Naposledy upravil(a) Kasz dne pondělí 26. 8. 2013, 21:59:34, celkem upraveno 2 x.
Důvod: Doplnil jsem pokračování diskuze.
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Monika
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Muži
Výkřik do tmy: „Největším štěstím v životě člověka je vědomí, že nás někdo miluje proto, jací jsme, nebo spíše přesto, jací jsme.“

— Romain Rolland
Dal: 31 poděkování
Dostal: 20 poděkování

Re: Anonym93 na chatu

Nový příspěvek od Monika »

"[26.08.2013 21:49:12] Kasz : PROČ JE TO TAK TĚŽKÉ LIDEM VYSVĚTLIT?
[26.08.2013 21:55:05] Kasz : Je mi z toho smutno...:(
[26.08.2013 21:56:37] Kasz : Pak si řeknu, k čemu ta snaha, proč se snažit, když stejně mě odsoudí..."

tvoje pocity jsou naprosto pochopitelné

ale jsou i lidé, kteří jsou natolik "otevření", že to díky vaším aktivitám pochopí

ukazuje se to i v diskuzích tady (viz Helča, klucina, moje maličkost, Anonym897) , a také v diskuzích u článků co vyšli na netu

například "XY Stránku som si prečítala, všetky články a vôbec z toho nemám pocit, že by niekto hájil sex s dieťaťom, či legalizáciu intímneho vzťahu s ním, hoci by na to aj dieťa dobrovoľne pristúpilo."

http://www.hlavnespravy.sk/gay-pride-pochod-v-prahe-bol-historicky-prvou-verejnou-promenadou-pedofilov/131506/comment-page-3/#comments

"Jindřich Hrůza - Zjistil jsem si nějaké informace ohledně téhle akce, pokud je mi známo, tak pedofilové tam vystupovali anonymně, a kromě rozdávání letáků s odkazem na stránku http://www.nejenhomo.cz (kterou jste evidentně nečetli) tam žádné “požadavky” nevznášeli, natož ty, o kterých tu píšete vy! Viz příspěvek od uživatele Petr Kasz. Jestli máte takové zprávy na stránkách jakýchsi “Hlavných správ”, tak tu zcela cíleně a bezdůvodně podporujete xenofobii a lživé informace!"

http://www.hlavnespravy.sk/na-gay-pride-pochode-v-prahe-prvykrat-verejne-vystupili-pedofili-so-svojimi-poziadavkami/

nebo Kamil Fiala v diskuzi na facebooku https://www.facebook.com/radek.burda?hc_location=stream

podle mně s každým kdo skutečně pochopí o čem pedofilie je a o čem vám jde, se postupně bude měnit postoj veřejnosti, ale je to běh na hrozně dlouhou trať, takže to chce pevný nervy a nekonečnou trpělivost :-)

jsem zvědavá co napíše J.X.Doležal
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1744 poděkování
Dostal: 3620 poděkování

Nový příspěvek od Kasz »

Já vím, vím, že prostě je hodně lidí, kteří pochopí, kvůli kterým má cenu se snažit, a koneckonců, jsi to i Ty, Moniko. Byl to jen takový můj povzdech... že prostě tohle vysvětlování je na celý život. Že je to tím pádem náročné.

Díky za ty odkazy, mrknu na ně.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Monika
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Muži
Výkřik do tmy: „Největším štěstím v životě člověka je vědomí, že nás někdo miluje proto, jací jsme, nebo spíše přesto, jací jsme.“

— Romain Rolland
Dal: 31 poděkování
Dostal: 20 poděkování

Nový příspěvek od Monika »

Kasz píše:...že prostě tohle vysvětlování je na celý život. Že je to tím pádem náročné.

...
ano, je to náročné poslání na celý život - bořit předsudky a mýty o pedofilii a pedofilech :)

poznávám to i na vlastní kůži, jak moc je to náročný, zároveň i to, že to smysl má - hodně o tom teď mluvím se svými přáteli i doma a je vidět, jak se prvotní šok z toho, že se "zastávám" pedofilů postupně mění v zájem o čem to teda ve skutečnosti vlastně je

skvělý je, že máte i podporu české odborné veřejnosti :-)

nakonec jsem si říkala, že ty dva naprosto desinformační články v Hlavných správách v podstatě otevřely možnosti rozpoutat veřejnou debatu na tyto témata, jak na Slovensku, tak i u nás a vašim stránkám se teď dostalo mimořádné propagace

a to všechno díky tomu, že jste dostali odvahu veřejně vystoupit na Gay-Pridu

ps. asi se už i zaregistruju, i když moje ochota psát pod registrací na netu je téměř nulová
Jednorozec
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 9
ve věku do: 30
Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
Dal: 12 poděkování
Dostal: 509 poděkování

Nový příspěvek od Jednorozec »

" Nechtela bych mit za kamarada pedofila "

Třeba ho má a ani o tom neví, protože díky jejímu postoji jí to nikdy neřekne....