[26.8. 21:20:51] Anonym93 : no musim uz jit,ale priznam se nepresvedcili jste me. Nechtela bych mit za kamarada pedofila stejne tak zoofila apod. Musim byt uprimna,je to ble a nechci se vas dotknout protoze jste lidske bytosti ale moc si vas nevazim (pardon za generalizaci, asi kazdje ma jinej zivotni pribeh). Pro me je clovek rozumny tvor a dokaze ovladat svoje choutky a kazdy se mel podivat do sveho nejhlubsiho JA a rict si, jestli nema vycitky.. ne, ze uz rezignoval bojovat s vycitkama, to je jina vec, ale jestli nekdo fakt hluboko nema vycitky ze orientuje svoje touhy na deti. Protoze to je zlo. Neni to nic normalniho z mnoha ohledu a chlap, ktery se podda takovym touham je pouze slaba loutka v hrsti sveho chtice a zvireciho instinktu. Verim,ze kdyby spolecnot to akceptovala tuto avizovanou lasku,tak nebudete mit problem mit sexualni styk s ditetem. Kdyz nebudou predsudky a zabrany, tak klidne budete balit deti a soulozit s nima. Nebude zadnej duvod proc se tomu branit. Asi vetsine z vas to nic nezanecha, ale treba nekdy prozrete.. a na sve ceste nestihnete napachat hodne skody. Protoze mravni vyvoj ditete neni ohrozen jenom kdyz ho nekdo oplzle osahava, ale i predcasnym vyvojem v sexualni oblasti a ac myslite ze dite nic nechape tak urcite mnoho impulzu je schopno rozpoznat..
[26.08.2013 21:21:53] ksoft -> Anonym93 : mě je to jedno jdi si kam chceš ja bych nechcel takovou ženu....
[26.08.2013 21:22:43] Mato -> Anonym93 : moja zlata, este stale nic nechapes
[26.08.2013 21:22:54] Kasz : "chlap, ktery se podda takovym touham je pouze slaba loutka v hrsti sveho chtice a zvireciho instinktu." Tohle právě není pravda.... Kdyby to tak bylo, Markétu jsem dávno znásilnil. A spoustu dalších...
[26.08.2013 21:23:26] Kasz : " Kdyz nebudou predsudky a zabrany," Předsudky a zábrany, to jsou dva narosto odlišné pojmy.
[26.08.2013 21:23:32] ksoft -> Anonym93 : jsi taky uchylna
[26.08.2013 21:23:48] Kasz : Důvodů, proč nesouložit s dětmi, známe a máme mnoho.
[26.08.2013 21:24:10] Kasz : A ten poslední je ten, že existuje nějaký zákon, který to zakazuje.
[26.08.2013 21:24:46] MarkM -> Anonym93 : Jo tak myslet každý jako ty... ty byt pedofil podle tvého myšlení ... tak by děti dopadly blbě
[26.08.2013 21:24:49] LeeFa -> ksoft : zlato klídek ... každej je úchyl ....
[26.08.2013 21:25:08] ksoft -> Anonym93 : nic neviš o našich cilech ...
[26.08.2013 21:25:17] Pribinacek -> Anonym93 : Děti chápou víc než si myslíš... A já nevyhledávám děti kvůli styku, koneckonců nevím, jak bych to dělal s klukem, i když je to samozřejmě možný, ale mně se to příčí. Vnímáme děti celistvě, i s jejich vnímáním světa a tak.
[26.08.2013 21:25:57] ksoft -> MarkM : presne tak
[26.08.2013 21:25:58] Kasz : Nakonec Anonym, kterej sprotě nadává, mě je ukradenej, ale když někdo slušně přijde a pak stejně napíše, že jsme stejně jenom pudy zmítanou zvěří, tak to zamrzí mnohem mnohem víc.
[26.08.2013 21:26:09] Anonym93 opustil(a) místnost.
[26.08.2013 21:26:57] Kasz : naše reakce po tom dlouhém příspěvku nečetla, zavřela okno.
[26.08.2013 21:28:30] Kasz : Asi až s Markétou budeme manželé, tak teprv pak uvěří... ale to není pravda, protože si řeknou, že to je psychopat a tu holku zmanipuloval. Vždycky si něco najdou.
[26.08.2013 21:28:47] Kasz : Dokázat, že někoho opravdu miluješ, to prostě je velice těžké, v některých případech nemožné.
[26.08.2013 21:29:05] MarkM : Ty heteraci sou uchylnější jak my - si myslí že když můžou šukkat s kým chtěj že sou lepší než my, a že my sme v tomto stejní jako oni
[26.08.2013 21:47:20] Daniel Kubec -> Kasz : jednou jeden z nich přijde, že mu syn řekl že je pedofil a co má dělat..
[26.08.2013 21:48:12] Kasz -> Daniel Kubec : pravda, že takových poděkování jsem již obdržel mnoho... za svou stránku.
[26.08.2013 21:49:12] Kasz : PROČ JE TO TAK TĚŽKÉ LIDEM VYSVĚTLIT?
[26.08.2013 21:55:05] Kasz : Je mi z toho smutno...
[26.08.2013 21:56:37] Kasz : Pak si řeknu, k čemu ta snaha, proč se snažit, když stejně mě odsoudí...
Anonym93 na chatu
-
- Na trestné lavici
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 4
- ve věku do: 12
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
- Dal: 1170 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
Anonym93 na chatu
Naposledy upravil(a) Kasz dne pondělí 26. 8. 2013, 21:59:34, celkem upraveno 2 x.
Důvod: Doplnil jsem pokračování diskuze.
Důvod: Doplnil jsem pokračování diskuze.
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Muži
- Výkřik do tmy: „Největším štěstím v životě člověka je vědomí, že nás někdo miluje proto, jací jsme, nebo spíše přesto, jací jsme.“
— Romain Rolland - Příspěvky: 76
- Dal: 31 poděkování
- Dostal: 20 poděkování
Re: Anonym93 na chatu
"[26.08.2013 21:49:12] Kasz : PROČ JE TO TAK TĚŽKÉ LIDEM VYSVĚTLIT?
[26.08.2013 21:55:05] Kasz : Je mi z toho smutno...:(
[26.08.2013 21:56:37] Kasz : Pak si řeknu, k čemu ta snaha, proč se snažit, když stejně mě odsoudí..."
tvoje pocity jsou naprosto pochopitelné
ale jsou i lidé, kteří jsou natolik "otevření", že to díky vaším aktivitám pochopí
ukazuje se to i v diskuzích tady (viz Helča, klucina, moje maličkost, Anonym897) , a také v diskuzích u článků co vyšli na netu
například "XY Stránku som si prečítala, všetky články a vôbec z toho nemám pocit, že by niekto hájil sex s dieťaťom, či legalizáciu intímneho vzťahu s ním, hoci by na to aj dieťa dobrovoľne pristúpilo."
http://www.hlavnespravy.sk/gay-pride-pochod-v-prahe-bol-historicky-prvou-verejnou-promenadou-pedofilov/131506/comment-page-3/#comments
"Jindřich Hrůza - Zjistil jsem si nějaké informace ohledně téhle akce, pokud je mi známo, tak pedofilové tam vystupovali anonymně, a kromě rozdávání letáků s odkazem na stránku http://www.nejenhomo.cz (kterou jste evidentně nečetli) tam žádné “požadavky” nevznášeli, natož ty, o kterých tu píšete vy! Viz příspěvek od uživatele Petr Kasz. Jestli máte takové zprávy na stránkách jakýchsi “Hlavných správ”, tak tu zcela cíleně a bezdůvodně podporujete xenofobii a lživé informace!"
http://www.hlavnespravy.sk/na-gay-pride-pochode-v-prahe-prvykrat-verejne-vystupili-pedofili-so-svojimi-poziadavkami/
nebo Kamil Fiala v diskuzi na facebooku https://www.facebook.com/radek.burda?hc_location=stream
podle mně s každým kdo skutečně pochopí o čem pedofilie je a o čem vám jde, se postupně bude měnit postoj veřejnosti, ale je to běh na hrozně dlouhou trať, takže to chce pevný nervy a nekonečnou trpělivost :-)
jsem zvědavá co napíše J.X.Doležal
[26.08.2013 21:55:05] Kasz : Je mi z toho smutno...:(
[26.08.2013 21:56:37] Kasz : Pak si řeknu, k čemu ta snaha, proč se snažit, když stejně mě odsoudí..."
tvoje pocity jsou naprosto pochopitelné
ale jsou i lidé, kteří jsou natolik "otevření", že to díky vaším aktivitám pochopí
ukazuje se to i v diskuzích tady (viz Helča, klucina, moje maličkost, Anonym897) , a také v diskuzích u článků co vyšli na netu
například "XY Stránku som si prečítala, všetky články a vôbec z toho nemám pocit, že by niekto hájil sex s dieťaťom, či legalizáciu intímneho vzťahu s ním, hoci by na to aj dieťa dobrovoľne pristúpilo."
http://www.hlavnespravy.sk/gay-pride-pochod-v-prahe-bol-historicky-prvou-verejnou-promenadou-pedofilov/131506/comment-page-3/#comments
"Jindřich Hrůza - Zjistil jsem si nějaké informace ohledně téhle akce, pokud je mi známo, tak pedofilové tam vystupovali anonymně, a kromě rozdávání letáků s odkazem na stránku http://www.nejenhomo.cz (kterou jste evidentně nečetli) tam žádné “požadavky” nevznášeli, natož ty, o kterých tu píšete vy! Viz příspěvek od uživatele Petr Kasz. Jestli máte takové zprávy na stránkách jakýchsi “Hlavných správ”, tak tu zcela cíleně a bezdůvodně podporujete xenofobii a lživé informace!"
http://www.hlavnespravy.sk/na-gay-pride-pochode-v-prahe-prvykrat-verejne-vystupili-pedofili-so-svojimi-poziadavkami/
nebo Kamil Fiala v diskuzi na facebooku https://www.facebook.com/radek.burda?hc_location=stream
podle mně s každým kdo skutečně pochopí o čem pedofilie je a o čem vám jde, se postupně bude měnit postoj veřejnosti, ale je to běh na hrozně dlouhou trať, takže to chce pevný nervy a nekonečnou trpělivost :-)
jsem zvědavá co napíše J.X.Doležal
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 4
- ve věku do: 28
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1744 poděkování
- Dostal: 3620 poděkování
Já vím, vím, že prostě je hodně lidí, kteří pochopí, kvůli kterým má cenu se snažit, a koneckonců, jsi to i Ty, Moniko. Byl to jen takový můj povzdech... že prostě tohle vysvětlování je na celý život. Že je to tím pádem náročné.
Díky za ty odkazy, mrknu na ně.
Díky za ty odkazy, mrknu na ně.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi!
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Muži
- Výkřik do tmy: „Největším štěstím v životě člověka je vědomí, že nás někdo miluje proto, jací jsme, nebo spíše přesto, jací jsme.“
— Romain Rolland - Příspěvky: 76
- Dal: 31 poděkování
- Dostal: 20 poděkování
ano, je to náročné poslání na celý život - bořit předsudky a mýty o pedofilii a pedofilech :)Kasz píše:...že prostě tohle vysvětlování je na celý život. Že je to tím pádem náročné.
...
poznávám to i na vlastní kůži, jak moc je to náročný, zároveň i to, že to smysl má - hodně o tom teď mluvím se svými přáteli i doma a je vidět, jak se prvotní šok z toho, že se "zastávám" pedofilů postupně mění v zájem o čem to teda ve skutečnosti vlastně je
skvělý je, že máte i podporu české odborné veřejnosti :-)
nakonec jsem si říkala, že ty dva naprosto desinformační články v Hlavných správách v podstatě otevřely možnosti rozpoutat veřejnou debatu na tyto témata, jak na Slovensku, tak i u nás a vašim stránkám se teď dostalo mimořádné propagace
a to všechno díky tomu, že jste dostali odvahu veřejně vystoupit na Gay-Pridu
ps. asi se už i zaregistruju, i když moje ochota psát pod registrací na netu je téměř nulová
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 9
- ve věku do: 30
- Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
- Dal: 12 poděkování
- Dostal: 509 poděkování
" Nechtela bych mit za kamarada pedofila "
Třeba ho má a ani o tom neví, protože díky jejímu postoji jí to nikdy neřekne....
Třeba ho má a ani o tom neví, protože díky jejímu postoji jí to nikdy neřekne....