Konečně doma

Sekce pro příspěvky nových členů fóra - po registraci zde založte nové téma a prozraďte nám pár drobností o sobě, nebo nás jen pozdravte!
nabokov
Nový člen
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 8
ve věku do: 12
Výkřik do tmy: Vždy se mi líbily velmi mladé dívky, ale poslední dobou na ně myslím téměř neustále. Je to mučivě krásné.
Dal: 4 poděkování
Dostal: 4 poděkování

Konečně doma

Nový příspěvek od nabokov »

Zdravím vás a děkuji, že jste. S vámi se skutečně cítím lépe, nejsem už na to sám.
Je mi 35let a fascinují mě dívky mladšího věku, nejvíce od 8-12, ale když je nějaká hezká
6ti letá, proč ne. Zbožňuji tu jejich čistotu, jejich panenství, sametovou kůži, roztomilé
obličeje, vůni.
Celou dobu, co žiji sexuálně, od 13ti, vím, že se mi líbí, když jsou prsa malá a pevná a klín zcela bez chlupů. Nejdřív jsem tomu nevěnoval pozornost, ale jak jsel stárnul, začal jsem chápat, že to asi není zcela standart a navíc objekty mé touhy začaly mládnout, až se ustálily na dívkách, jež buď ještě nemají ňadra, anebo
jen velmi drobná a jejichž pubické ochlupení zatím chybí, nebo se dá nazvat jen chmýřím.
Protože jsem ale nastoupil duchovní cestu, alternativní, ne církevní, vše jsem v sobě potlačoval a po
masturbaci s pedofilními představami měl velké výčitky.
Nikdy mi nedělalo a nedělá potíže spát s normálními ženami a to jen díky mé bujné fantazii.
Občas se pousměji nad myšlenkou, že mi partnerky vidí do hlavy, asi by se divily.
Vše se pro mě změnilo před dvěma lety, kdy ode mne odešla manželka s tehdy roční dcerou.
Začal jsem brutálně pít až k hranici cirhozy, přišel jsem o byt, o práci, o přátele a pokusil se o sebevraždu.
Skončil jsem v blázinci, kde jsem se dal za 2 měsíce dohromady. Ano, já, ne oni. Oni jsou k ničemu,
sami přiznávají slabou úspěšnost.
Takže jsem se vrátil,šel do stejné práce, našel byt a novou partnerku a jede se dál.
Myslím, že dceři, kterou miluji tak, že se to popsat nedá, vynahrazuji zameškaný čas.
S bývalou jsme již přátelé, malou mohu mít kdy chci a tak toho využívám a zažíváme velkou srandu
a moc se milujeme.
Samozřejmě vím o tom, že spousta otců již dcerám ublížila. Ačkoli mě dcerky čárka připadá roztomilá,
jsem přesvědčen, že se jí nikdy v životě nedotknu, ona je můj život, denně se modlím za její
zdraví a spokojenost.
Tak už vás nebudu trápit, pokud vás něco bude zajímat, budeme, doufám, v kontaktu a já
rozhodně jsem otevřen diskuzi a novým přátelstvím se spřízněnými dušemi.
Takže zatím ahoj.
Naposledy upravil(a) Kasz dne pondělí 26. 8. 2013, 13:01:43, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Odstraněna nevhodná fotka (detail rozkroku/důraz na rozkrok)
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici
ve věku od: 4
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
Dal: 1170 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Re: Konečně doma

Nový příspěvek od Gabriel Svoboda »

Vítej. :)

Z toho, co píšeš, a z obrázku, který jsi sem vložil, se mi zdá, že nějak zdůrazňuješ, jak holčičky krásně vypadají, ale už se tolik nerozplýváš nad jejich roztomilostí, smíchem a tak. Já jsem tedy ten poslední, kdo by ti měl něco takového vytýkat, sám jsem to měl před deseti lety úplně stejně. A vůbec neodsuzuju lidi, kterým se líbí děti víc tělesně než duševně, není každý romantik. Ale zkus nad tím popřemýšlet. :)
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku do: 28
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1721 poděkování
Dostal: 3601 poděkování

Nový příspěvek od Kasz »

Nabokove, obrázek mi nepřijde vhodný (roztažené nohy v popředí), proto jej mažu. Tvůj příběh si přečtu později a zareaguji.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
ksoft

Nový příspěvek od ksoft »

Ahoj :)

Mám podobný problem, mal som rodinu no už je koniec. Bol som na psychiatri bral prašky. A teras som na alkohole ani sa nepametam čo robim ktore dni.... Ty maš aspon to štastie že môžeš byt s dcerkou.
Ja take štatie nemam a preživam dost tažke divne obdobie.
MR_Xguard
Čestný člen skupiny ČEPEK
ve věku od: 3
ve věku do: 8
Dal: 117 poděkování
Dostal: 319 poděkování

Nový příspěvek od MR_Xguard »

Ahoj, vítám tě na fóru a přikláním se ke Gabrielovi. Tím Ti nechci nic vyčítat, jenom nastolit můj pohled, že každý to může vidět jinak. někomu se mnohem více líbí dětská tělíčka, někomu jinému zase to, že to jsou děti, že se chovají, jak děti. jsou spontální, upřimné, bezprostřední, roztomilé tak, jak to dospělí neumí. Ale jak jsem psal, není to nic dobrého, ani špatného, každý je prostě víc na něco jiného. Důležité je spíš to, jak s tím umí nakládat. Já si myslím, že to mám docela vyvážené. Cizí děti (na fotkách nebo ty, které neznám), mi většinou nic moc neříkají. Ale ty, co znám osobně, u kterých znám jejich povahu, ty mám mnohem raději a dokonce i jejich tělíčka se mi mnohem více líbí, než těch, které neznám. Tož tak nějak. Doufám, že se Ti tu bude líbit a že tady najdeš spoustu pro tebe zajmavých a vhodných informací. ;)
nabokov
Nový člen
Výkřik do tmy: Vždy se mi líbily velmi mladé dívky, ale poslední dobou na ně myslím téměř neustále. Je to mučivě krásné.

Děkuji, přátelé, za vaše reakce.
Zaujalo mě, že mi radí totéž zrovna Gabriel a Michael, to jsou jména mých oblíbených archandělů...
Asi je to znamení, že právě to je pro mě důležité.
Ano, v této fázi je pro mě asi tělesná stránka důležitější.
Na druhou stranu ale jedním dechem dodávám, že to ostatní mi není cizí, ta dětská bezprostřednost,
jak umí prožívat, jak se radovat, jiskřičky v jejich očích. To nadšení a elán...
Já to prožívám často a rád s mojí dcerkou, ale i s jejími kamarády a s dětmi svých přátel.
Jakožto člověk, jenž pomáhal léčit lidi ve svém okolí, budím důvěru, kterou nehodlám nikdy zklamat,
pominu-li myšlenkovou úroveň, takže si mohu dovolit tyto děti připustit blíže k tělu, být jim vrbou,
kamarádem i šaškem, mohu nasát jejich atmosféru a sám se stát dítětem. Je mi s nimi dobře.
Netrpím ani necitlivostí, ani nedostatkem podnětů, ba ani absencí hovorů o dětském světě.
To, co mi dosud chybělo, bylo moci být zcela sám sebou a proto jsem tu.

Administrátorovi se omlouvám, budu opatrnější, na reakci se těším.

Ksoft: Tak to mě velmi mrzí, vlastní dítě je lék na všechny bolesti, hnací motor.
Můžeš-li udělat cokoli pro zlepšení, klidně se i skloň a udělej to, 100x se Ti to vrátí.
Vím, ano, opravdu vím jaké to je, co prožíváš. Ty pocity marnosti, smutek a díky
chlastu chybějící úseky života.
Moc Ti držím palce a věřím, že se opět zvedneš a vše se v dobré obrátí.
Drž se!
Naposledy upravil(a) Marco Freeman dne úterý 18. 8. 2015, 5:11:24, celkem upraveno 2 x.
Důvod: Po poradě s jiným moderátorem smazána fotka. Prosím, nepřidávejte fotografie dětí z českých základních škol.
nabokov
Nový člen

Děkuji. 4 děti, tak to je úžasný, to se rozhodně nemáš čas nudit.
Také jsem s tím bojoval, s tou myšlenkou že mám obrovskou chuť pomilovat malou nymfu
a také se to ve mě bouřilo, vnitřní hlas křičel, ať pomyslím na to, že bych tím způsobil trauma.
Chuť je pořád stejná, ale věřím, že jsem schopen vystačit si s fantazií a pokud ne, shořím v pekle.
Mě Ježíš zbavil těžké nemoci během krátké doby a ochránil před temnem, je to můj patron.
Hluboce ho miluji, mám ho na stěně a rozhodně se za to nestydím. Církevní dogmata jsou mi
lhostejná, ale Ježíš ne.
Mě dává dcerka chuť k životu, ale občas mi dává i psychicky zabrat. Když si představím 4 děti...
Musíš být skvělý táta...

Obrázek

Přímý odkaz: http://s6.postimg.org/8dxkecwgh/image.jpg
Naposledy upravil(a) Marco Freeman dne úterý 18. 8. 2015, 5:15:50, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Příloha změněna na IMG tag + dodán přímý odkaz, zdroj jsem nenašel. Prosím, vyhněte se raději přidávání off-topic obrázků. Děkuji.
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici
Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
Dal: 1170 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Nový příspěvek od Gabriel Svoboda »

nabokov píše:Na druhou stranu ale jedním dechem dodávám, že to ostatní mi není cizí, ta dětská bezprostřednost,
jak umí prožívat, jak se radovat, jiskřičky v jejich očích. To nadšení a elán...
Tak to je dobře. Když vidíš i tu duševní krásu, je vyhráno. :)
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
ksoft

Nový příspěvek od ksoft »

Ja som nikdy nemal problem s detmi a nahotou. Nič som nemusel riešit deti som mal rad.
Rad som ich kupal uspaval chodil snimi von do parku, na kupalislka atd...
Pedofiliu som znenavidel od tej doby čo som sam považujem to za prekliatie.
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku do: 28
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1721 poděkování
Dostal: 3601 poděkování

Nový příspěvek od Kasz »

nabokov píše:Samozřejmě vím o tom, že spousta otců již dcerám ublížila.
A taky spousta otců dcerám neublížila, a další spousta otců dcerám dokonce i prospěla... Kolik těch lidí je v absolutních hodnotách, nikdo ale neví.

Díky za příběh a vítej u nás na fóru.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
nabokov
Nový člen

Kvetaku, moc se na Tvou práci těším, jsem si jistý, že mě obohatí, ale dnes mi přišel návrh na exekuci
a mám s tím moře starostí, tak se omlouvám, ale chci se na to později, až se bouře přežene, soustředit a
užít si to.

Admine máš asi pravdu a děkuji za přivítání.