Naše nejšťastnější sexuální menšina (blog.iDnes.cz)

Sekce pro vkládání článků, které se nehodí do ostatních podsekcí Reakce na média a které jsou zároveň s ohledem na téma fóra relevantní, a následnou diskuzi mezi uživateli (případně i neregistrovanými návštěvníky). Prosím, vkládejte pouze články valné kvality.
Pravidla fóra
UPOZORNĚNÍ: Fórum Reakce na média vč. svých podsekcí právě prochází rekonstrukcí. Více informací se dozvíte ZDE.
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1738 poděkování
Dostal: 3606 poděkování

Naše nejšťastnější sexuální menšina (blog.iDnes.cz)

Nový příspěvek od Kasz »

Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Kuba
Čestný člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 13
ve věku do: 26
Dal: 360 poděkování
Dostal: 289 poděkování

Re: Naše nejšťastnější sexuální menšina (blog.iDnes.cz)

Nový příspěvek od Kuba »

Wow, vskutku pěkný článek. :)
Světlo mého života, žár mých slabin. Můj hřích, má duše.
- Vladimir Nabokov, Lolita (přeložil Pavel Dominik)
Dan
Čestný člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Chlapci
Dal: 75 poděkování
Dostal: 218 poděkování

Re: Naše nejšťastnější sexuální menšina (blog.iDnes.cz)

Nový příspěvek od Dan »

Hoooodně hustě, to je autorka nějaká naše kamarádka, že si odvážila napsat článek na takové téma? Je dobře, že Kasz do diskuze vstoupil, já se možná kvůli tomu taky regnu na idnesu, to asi musím, abych moh něco připsat což? A nestálo by za to, třeba po domluvě s autorkou, dát článek i na naší úvodní stranu nebo někam viditelnějc? Mě přijde jako docela zásadní a přesně teď aktuální,