Já.
-
- Registrovaný uživatel
- Dal: 28 poděkování
- Dostal: 84 poděkování
Já.
nejsem dobrý spisovatel, takže bych se shrnul asi takhle. to, že nejsem na holky jsem si uvědomil již když mi bylo 14 (před dvěma lety). začátkem školního roku jsem začal chodit do jistého kroužku, který bych nezmiňoval. už od začátku jsem si všímal tehdy 10 letého ondry. drobný, žadný šamponek, rodičemi evidentně dobře opečovávaný, žádný "maldický hiphoper", delší hnědé vlasy... prostě krásný. když jsme pak o pár měsíců jeli na soutěž a čekali na výsledky, ve vedlejší místnosti byly jakési prolézačky a balónky. tam jsme se (ondra, ještě jeden 10letý a pár mého věku) začali "koulovat" těmi plastovými kuličkami. ondrášek na mě "útočil", tak jsem ho prostě vzal do náruče a skoro hodil do těch balónků (tam jsem asi zjistil že je lechtivý na břichu). ten den jsem se do něj prostě zamiloval. dnes, tj. rok po tom, mi je 16 a mu 12. když jdu městem, v duchu doufám že ho potkám. na facebooku vidím, když je online ale nechci ho vyrušovat...
mnohem lépe se cítím v kolektivu 12letých kluků než kdekoliv jinde. mám sice sexuální fantazii, ale ani nepomýšlím na masturbaci (když si prohlížím fotky, tak sem jen šťastný) a ani na to že bych "cokolik komukoliv kamkoliv strkal". ani holce, ani klukovi...
já jsem hold divný.
mnohem lépe se cítím v kolektivu 12letých kluků než kdekoliv jinde. mám sice sexuální fantazii, ale ani nepomýšlím na masturbaci (když si prohlížím fotky, tak sem jen šťastný) a ani na to že bych "cokolik komukoliv kamkoliv strkal". ani holce, ani klukovi...
já jsem hold divný.
Re: Já.
Ahoj
Vitej tady.
No nejsi divnej seš naprosto normalnyjej možna jinak orientovany...
Su tu moc ruznych lidi ruznyma špecifikama. A ty nebudeš taky vinimka.
Vitej tady.
No nejsi divnej seš naprosto normalnyjej možna jinak orientovany...
Su tu moc ruznych lidi ruznyma špecifikama. A ty nebudeš taky vinimka.
-
- Čestný člen skupiny ČEPEK
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 3
- ve věku do: 8
- Dal: 117 poděkování
- Dostal: 319 poděkování
Ahoj, vítám tě mezi námí. Prosím, hlavně neposlouchej osobu, která radila na zpovědnici stahovat DP. Ono hloupí lidé jsou všude, i mezi pedofily.
-
- Registrovaný uživatel
já jsem se svou orientací už naprosto smířený. teď už jen někdy sebrat odvahu a svěřit se tím i okolí...
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 4
- ve věku do: 28
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1724 poděkování
- Dostal: 3602 poděkování
Kandidáty vybírej velmi pečlivě, není to jen o odvaze.p123 píše:svěřit se tím i okolí...
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi!
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku do: 12
- Výkřik do tmy: Láska je největší dar...
- Dostal: 1 poděkování
Paradoxem je asi to, že nejtěžší většinou bývá svěřit se svému nejbližšímu okolí. Mámě,tátovi, sourozencům...to je fakt oříšek a někdy to ani vubec nejde.....buď opatrný, ať si nenaděláš víc zla než dobra...hodně štěstí.
Nick
Nick
Nejkrásnější na světě je dětský smích :-)
-
- Registrovaný uživatel
ono asi fakt bude těžké, komu to říct. ještě před pár lety jsem se nechal na vlastní požadavek pokřtít, takže jak to vysvětlit své katolicky založené části rodině, je záhadou. každopádně, dík za podporu;)
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Chlapci
- ve věku do: 15
- Dal: 8 poděkování
- Dostal: 10 poděkování
Ak chceš radu tak to nikomu nehovor Možno zo začiatku to bude vyzerať že to zobrali v poho, no neskôr to tak nemusí byť, viem to nanešťastie z vlastnej skúsenosti Proste ľudia to nevedia len tak prijať, to není ako povedať: Som gay. a oni ti na to povedia: No a čo?... Keď povieš: Som pedofil. tak vtedy sa ludom vybavia úplne iné veci, ako napríklad úchyl čo striehne za kríkom, ale všetky tie svine čo vidia v telke čo sa nevedeli ovládnuť a tak... Proste dávaj si pozor komu to povieš, nejde len o odvahu, ide o životný výber, nechcem ťa stražiť no zažil som to a viem že osoba ktorej to povieš, aj keď jej dôveruješ ti môže veľmi rýchlo zničiť životp123 píše:ono asi fakt bude těžké, komu to říct. ještě před pár lety jsem se nechal na vlastní požadavek pokřtít, takže jak to vysvětlit své katolicky založené části rodině, je záhadou. každopádně, dík za podporu;)
Buď opatrný
-
- Registrovaný uživatel
no, jeden rodič to přijal s brekem a druhý říkal, že brácha v mém věku přišel s tím stejným a že to pravda nebyla...
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku do: 12
- Výkřik do tmy: Láska je největší dar...
- Dostal: 1 poděkování
S tím křtem si mě potěšil.p123 píše:ono asi fakt bude těžké, komu to říct. ještě před pár lety jsem se nechal na vlastní požadavek pokřtít, takže jak to vysvětlit své katolicky založené části rodině, je záhadou. každopádně, dík za podporu;)
Já osobně vyrůstám taky ve věřící rodině ale s bohužel takovýma názorama na podobný lidi, že se jim nikdy nemůžu svěřit se svoji pedofílií...to by je zabilo....a nejspíš i mě...
hodně štěstí.
Nick
Nejkrásnější na světě je dětský smích :-)
-
- Registrovaný uživatel
asi bych měl dopsat, že jsem jen řekl, že jsem gay...
(říci, že jsem bl, by byla z mé strany už snad vražda:D)
(říci, že jsem bl, by byla z mé strany už snad vražda:D)
-
- Administrátor
- ve věku od: 3
- ve věku do: 10
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: yeelow (10.05.2010 22:04): njn, ty jsi ten dentální úchyl :D
- Dal: 404 poděkování
- Dostal: 747 poděkování
Jen dodám k tématu coming outu: Slovu pedofil se při coming outu zcela vyhněte. Ono hodně záleží na tom, jak to těm lidem podáte a když vybafnete něco jako "jsem pedofil" nebo "jsem na děti" tak je jasné, že to asi jen tak nepochopí. Jinak comung out je přes veškeré to riziko velmi pozitivní věc. Doufám, že osvěta kterou činíme jednoho dne dospěje k tomu, že nebudou mít pedofilové problém se někomu svěřit.
Pedofilie mi něco vzala, ale mnohem více dala. To, co mi vzala, bez toho se obejdu. To, co mi dala, už bych nikdy nechtěl ztratit.