Zdravím
Situace se má následovně: Zamiloval jsem do šestnáctiletého(vypadá mladší) kluka(kutíka) z školy, a vůbec netuším, co s tím . Už jsem se pár lidí z komunity ptal a výsledkem je to, že jsem jen více zmatený a nevím co udělat.
Jedna skupina lidí tvrdí, že bych mu to za žádnou cenu neměl říkat, protože ho tím můžu ztratiti i jako kamaráda.
Druhá skupina naopak tvrdí, že mu to mám říct, jinak si to bude pořád vyčítat, užírat se tím. Proti tomuto tvrzení mám argument.Co když se tím pak bude trápit kutík? Bude mu to trapné, atd. To se radši budu trápit já než on.
Co mám tedy dělat ? Říct mu to a riskovat? Nebo se jen pokusit s ním trávit čas a nic mu zatím neříkat?
Myslím, že Honzík něco tuší, vzhledem k mnoha věcem. Moc se netajím tím, že jsem gay či efebofil, i Honza viděl mou přednášku o pedofilii, kterou jsem měl v škole. Ovšem jedna věc je něco tušit a dát na drby, které se šíří a druhá je to na rovinu vědět. Myslím, že Honza by to pochopil a mě by se ulevilo, ale...
Předem děkuji za rady a nápady.
Vyznání lásky
-
- Čestný člen skupiny ČEPEK
- Líbí se mi: Chlapci a muži
- ve věku od: 13
- ve věku do: 29
- Kontakt: [email protected]
- Dal: 297 poděkování
- Dostal: 543 poděkování
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 4
- ve věku do: 28
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1744 poděkování
- Dostal: 3620 poděkování
Re: Vyznání lásky
Tohle si budeš muset rozhodnout sám. Nikdo z nás nezná Honzu lépe, než ty sám, ani nikdo z nás neví, jaký spolu máte vztah. Na život není manuál. Před několika lety mi tehdy 17tiletý brácha od Markéty řekl, že kdybych mu řekl, že jsem se do něho zamiloval, tak je s kamarádstvím v tu ránu konec. Nedokázal mi to vysvětlit, i když jsem vlastně pořád říkal, že přece by na mě nezanevřel za všechny ty společné zážitky, co spolu máme... Nevím. Jiný kluk může zareagovat jinak. Každopádně čekej, že to není sdělení, které nic nezmění. Tobě se uleví, ale počítej s tím, že s kamarádstvím může být tím pádem konec. Sám nevím, jak bych zareagoval, kdyby mi v 16ti na gymplu vyznal lásku 20tiletý čerstvý vysokoškolák. Jenže já s nikým starším v té době neměl nějaký blízký vztah, takže si to ani nedokážu představit. Opravdu tohle si musíš rozhodnout sám, jestli do toho půjdeš. Věk už na to má, musí být připraven čelit různým nástrahám života, i tomu, že se do něj zamiluje starší kluk. Rozhodně si nevyčítej, kdyby to dopadlo nějak "špatně", rozhodně se nemusíš bát, že mu tím nějak ublížíš. Zvaž všechna pro i proti a pokud se nakonec rozhodneš, že mu to sdělíš, přeji hodně moudrých slov, kterými jistě budeš své sdělení - vyznání lásky - podrobněji vysvětlovat.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi!
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Chlapci
- ve věku od: 8
- ve věku do: 13
- Dal: 313 poděkování
- Dostal: 259 poděkování
Re: Vyznání lásky
Nemám co dodat. Je to v podstatě přesně to co jsem ti chtěl sdělit i já. Pokud ale s honzou chceš laskyplny vztah časem bys mu to říct asi měl. Netvrdím, že to nemůže být zatím kamarádsky vztah a časem někdy vyznání lásky. To oč mi mými sděleními šlo bylo hlavně něco dělej, myšleno buduj ten vztah...
Ps:: hezký avatar a mnoho moudrých slov ve výkřiku do tmy
Ps:: hezký avatar a mnoho moudrých slov ve výkřiku do tmy