Strašák jménem PEDOFILIE (Zpovedka.cz)

Reakce na články z médií (tisk, rozhlas, televize, internet, ...) a diskuze o nich.
Uživatelský avatar
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Příspěvky: 6479
Dal: 1585 poděkování
Dostal: 3500 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Strašák jménem PEDOFILIE (Zpovedka.cz)

Nový příspěvek od Kasz »

Zdroj: Strašák jménem PEDOFILIE (Zpovedka.cz)

Před chvílí jsem dokoukal cestopis. Africká krajina, malé děti pobíhají nahé, dospělí se smějí, hrají si se svými dětmi, pohladí je, pochovají, přitulí. Proč také ne ? Vždyť je mají rádi a jsou to JEJICH děti.

Když jsem byl malý, koupávali jsme se bez plavek. Dokonce jsme tak občas i pobíhali kolem domu nebo vyběhli na ulici mezi ostatní děti. Slovo pedofil bylo víceméně neznámé. Sousedy jsme znali, každý měl své děti, proč by očumoval naše, když má se svými starostí dost. Vlastně to nikoho ani nenapadlo.

Pravděpodobnost, že se objeví pedofil byla zhruba stejná, jako že se objeví nekrofil, tedy nula nula nic.

Po pár desetiletích přišel INTERNET.

Strašák jménem pedofilie - že by náhlá civilizační choroba vzniklá zavedením internetu a nikdy předtím se nevyskytující ? Každý den mi přišlo do mejlu deset spamů nabízejících zaručeně pedofilní lolitky s odkazem na stránky dospělých žen. Kolega důchodce byl velmi pohoršen zvráceností a drzostí pedofilů, kteří však žádní pedofilové nebyli a nikdy nepochopil, že je to jen marketingový tah na lidskou zvědavost, protože nikdy neklikl na odkaz slibující holčičky a pak ukazující zralé třicátnice s copánky.

Po několika letech se objevily nové zákony. Namísto aby se zaměřily na to, kde je problém, tedy v internetu a hlavně v drzosti SPAMU a podivných nabídek, tak se začal řešit problém PEDOFILIE s tím, že se to najednou týká každého z nás.

Nyní na pláži i na koupališti už i velmi malé děti začaly nosit plavky. Člověk na koupališti už má strach se kolem sebe i jen porozhlédnout nebo na besídce pochválit holčičku s mašlí ve vlasech, že jí to sluší, aby nebyl za pedofila. Přitom dříve s tím žádný problém nebyl. Vždyť od čeho jsou ty besídky, scénky, dětské soutěže ? Copak existuje člověk, kterého pohled na dětské dovádění a bezstarostnost nepohladí po duši ? Já jen čekám, kdy začneme naše děti oblékat do burky a zakrývat jim tělo i obličej, protože každý dospělý je přeci od přírody pedofil a moc dobře to víme.

Před pár lety jsem se bavil s jedním známým. Mají dvě dcerky. On je právník. Jen tak jsme se dostali k tomu, že si s holkama sice hraje, ale nikdy je nekoupe, nepřebalí a na veřejnosti se je bojí i pohladit, pochovat, přitulit, houpat na rukou. A důvod ? Má strach !!

Jako právník už se setkal i s falešným obviněním od zhrzené manželky proti manželovi z pedofilie, z osahávání vlastních dětí. Muž takto označený náhle nemá žádná práva. Nikdo se neptá, kde je pravda, pracuje se jen na jeho usvědčení, všem je všechno jasné, okamžitě je prašivý a prokletý - je to vidět hezky i na novinkách v diskusích, jak by dámy a blbci hned řezali koule a mučili každého, kdo je obviněn, že je v síti dětského porna, přestože je to často jen nešťastník přes jehož router se připojovali další zvědavci co si něco odněkud stáhli jako raritu, aby viděli jak vypadá to, o čem se pořád dokola mluví.

Často i dítě samotné obvinilo muže otce ze sexuálního obtěžování, 14 leté žačky se mstí učitelovi za špatnou známku, propuštěnky ze sboru se po dvaceti letech mstí dirigentovi. Křivé obvinění se nijak netrestá, máme presumpci viny. Mnohokrát až po odsouzení, nastoupení do vězení, ztrátě přátel, rodiny, práce, nakonec se někdy dítě i po létech přizná - matka ho donutila, otec nechtěl něco koupit, byla to jen pomsta.

Jako dokonalý studijní materiál doporučuji následující film (Menšík křivě obviněn školačkou zatrest, že s ní nic neměl):

http://www.ulozto.cz/3907400/panenstvi-a-kriminal.avi

Dnes už stačí i jen anonym do práce: "Pozor, je to pedofil" a už se to s vámi veze. Nikdo vám nevěří, všichni se obrátí zády, hlavně aby na ně někdo neukázal také.

Jste muž ? Pak jste skrytý (latentní) pedofil ! Už jen to, že se vám líbí dívky 15-18 je přece podezřelé. V pořádku jsou jedině chlapi bez špetky vkusu, co se jim líběj babizny s bobrem a co se jim nepostaví, když je žena vyholená nebo vypadá mladě. Případně zcela asexuální typy, které zajímá jen pivo nebo práce.

Ale pokud jste zdravý chlap a reagujete na mládí a krásu nebo pokud jste dobrý rodič a své dítě občas pohladíte i bez jakýchkoliv zcela nesmyslných myšlenek, pak máte na obvinění z pedofilie zaděláno.

Společnost je nutno před vámi chránit. Jakmile se ozvete proti zavádění presumpce viny, proti blokování internetu, proti štvanici na nešťastníky a normální slušné chlapy pod záminkou pedofilie, kde nejde o nic jiného než o vyřizování účtů a obvykle v tom figuruje jejich bývalá žena a její touha po pomstě, stačí se kohokoliv zastat a hned máte nálepku také. Okamžitě jste pedofil a váš hlas tedy neplatí a měli by vás ukřižovat také a buďte vděčný, že je naše společnost tak slušná, že vás nechá dýchat i když máte jiný názor, ale radši držte hubu !

Na araba zakřič terorista. Na muže zakřič peedofil. Nemůžes se splést !

Při tom všem mi přijde směšné, co nás v dějepise učili. Jak se vdávali, ženili, panovnické rody ve věku 10-12 let. A to bylo v době, kdy nebylo běžné jako dnes, že 14letá dívka vypadá na 20 a nikdo by jí 14 nikdy netypnul. Přijde mi hodně zvláštní, že zákon nerozlišuje dobrovolný a nedobrovolný sex a šílená společnost je schopná obětním beránkům kvůli jedné hodině konsenzuálního sexu s dívkou, která vypadá na 20, bude jí za měsíc 15 a sama se nacpala nešťastníkovi do postele, tak systém pak toho, kdo podlehne zcela zničí a děvčeti dává prostor k celoživotnímu vydírání muže.

Na tohle je dobrý film "Pod povrchem" s H.Fordem, kde ten chlap fakt neměl jinou možnost než tu vydírající studentku pak zabít a to dokonce už dávno pod zákonem nebyla - kamarád učí na ekonomce a vyprávěl, že jsou to neustále sexuální útoky, narážky a flirty dívenek, ale běda mu, pokud by s kteroukoliv cokoliv měl - že holky v tomhle věku na nic jiného než na sex a vztahy nemyslí, víme asi všichni. Poslechněte si školačky v 8. třídě o čem se baví a budete mít jasno.

Ale zpět k naší slavné pedofilii.

Objevily se případy, kdy mladé dívky nebo chlapci na Facebooku i jinde měli své vlastní fotky z dob, kdy byli malí a pobíhali bez šatů a tito lidé byli za vlastní fotografie v kontextu rodinného alba obviněni ze šíření pedofilní pornografie. Inkvizitor ví co hledá a nic ho nazjímá. Ví dobře, že jsme všichni pedofilové a na koho se ukáže, z toho ho udělá.

Pořád se básní o lásce. Ale reálné příběhy jsou děsivé. Jí bylo necelých patnáct, jemu bylo 17. A on šel pak v 18 do vězení. V USA je to o to vtipnější, že je tam často hranice 18. Kdo šlápne vedle, tak se dostane do elektronického sledovacího systému sexuálních deviantů. Nikde se nepíše, že se pomiloval s dívkou, kterou miloval a šlo řádově o měsíce rozdíl. Kluka hodí do jednoho pytle s úchyly, co vraždí malé chlapečky po tom, co se na nich ukojili a pak je rozřezali na kousky. Kamkoliv se mladík přistěhoval, všichni si hned zjistili co je zač. Deviant. V americe je deviant v některých státech i za sex se 17 letou. (tento americký zlepšovák po USA přebrala i Anglie a kdoví kdy to zavedou v rámci EU i u nás).

Dokument o účincích podobných nesmyslných zákonů dělaných diletanty jsem viděl (v čr to prosazovali hlavně komunističtí poslanci, protože proti pedofilům je přece SPRÁVNÉ bojovat stejně jako proti DOMÁCÍMU NÁSILÍ, které přeci páchá jedině muž).

Následně jsem viděl i besedu se sexuology. Místo prevence tento systém zničil komplet funkční rodiny a odepsal každého jednotlivce, na kterého se ukázalo. Krást, fetovat, vraždit se smí, ale sex je brán jako něco horšího než vražda a zatímco vrah se vrátí a je slušným člověkem, tak ten, koho systém označí za pedofila je navždy zničen (navíc se toho obvykle chytí média a nedají pokoj).

Doma mám v albu černobílou fotku, na které jsem jako mimino v peřinkách nahý a je vidět vše, co mám jako chlapeček mít. Ještě pár let a zavřou mne za to, že tu fotku v albu mám. Přemýšlím, zda ji mám zničit nebo co mám dělat. Co mi zakážou příště ? Stačí anonymní udání nějakého magora a pak ukážou ve zprávách jen tuhle jednu fotku a každý přece vidí, že jsem úchyl, že na fotografii je nahé dítě ! Hrůza !! A už se z toho nevyvlíknu a nikoho nezajímá, že jsem to já. Šanci obhájit se stejně žádnou nedostanu. Takže ji tedy spálím. Přece nebudu dávat svým vrahům do ruky nůž.

Moje děti až se narodí, tak se narodí oblečené. Koupat je nebudu. Hladit a chovat je nebudu. Budu mít strach. Ještě štěstí, že ženy podle společnosti nikdy pedofilové nejsou. Tak bude mít alespoň pohlazení od maminky. Pokud by snad došlo k rozvodu, tak se dítěte zeptají, koho má radši. Chápu, že to nebudu já.

Dnes stačí anonym a vaše kariéra, společenské postavení, rodinné štěstí, všechno jde okamžitě ke dnu. Zákony na to máme, média to podporují, zvyšuje to obrat, procesy ala inkvizice a pomluvy mají přece lidé rádi. A náš spotřební systém přece davu vždy předhodí to co chce. Když pedofilové téměř nejsou, tak se udělají z jakéhokoliv muže. Komu záleží na to, zda je to opravdový pedofil.

Postavení muže v naší společnosti rozhodně není rovné. Nejen já, ale mnoho mužů už má vnitřní strach, tvrdou autocenzuru. Jsme vydíratelní, pořád si všude musíme dávat pozor, abychom nespadli do nějaké pasti systému, která jde proti naší přirozenosti. Pedofil, úchyl, násilník, opilec, to prakticky nikdo z nás není, ale moc dobře víme, jak lehce to z nás společnost udělá aby nám mohla všechno vzít. A naše ženy se stávají největším nepřítelem, protože nic z toho jim nehrozí a mohou nás pod jakoukoliv záminkou vydírat bez omezení.

A co skuteční sexuální devianti a pedofilové ?

Ti fungují stejně jako doteď. Někteří se svým problémem vnitřně bojují, možnost umělé kompenzace náhražkami jim společnost vzala, ti co jsou primitivové tak vraždí, ti co na to mají, tak platí extrémní částky za těšítka a z dětské pornogafie se tak stává skutečně lukrativní byznys, který už za to stojí a mafie použité děti zabíjí, protože všichni vědí co jim hrozí a odběratel dodavatele neudá, protože jsou trestáni všichni. Je ticho, všechno je zdánlivě tak, jak má být a jen se množí dětské hroby. Není nad kvalitní zákony.

Navíc pokud by se snad někdo z pedofilů chtěl léčit, tak si to hodně rozmyslí. Už jen samotné přiznání a vyšetření jim zničí život, udělá z nich podčlověka, na rozdíl od homosexuálů je trestné co mají v hlavě, vyléčit se to nedá a společnost jim nabídne jen šikanu a opovržení. Tak s tím bojuje každý po svém, což je to nejhorší co může být.

Namísto řešení problému několika jedinců z miliónu je tu jen další nástroj na terror proti všem mužům, ze kterých může kdykoliv udělat pedofila zhrzená milenka, jejich vlastní děti nebo jejich soused, který jim závidí nové auto či manželku.

Nesmíte pohladit vlastní dítě, student nesmí políbit svou školní lásku, nikdo nesmí zavdat ostatním příčinu aby se mu mohli mstít. Zákony na to máme, aby vás mohl kdykoliv kdokoliv zničit. Nevyčnívejte, buďte stádní a třeba nebudete nikomu vadit a nestanete se pedofilem a veřejným nebezpečím číslo jedna.

Ale stejně nikdy nevíte. Uniknout se nedá. Jsme všichni v pasti.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Kasz za příspěvky (celkem 2):
Teenbl, tdnka
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Uživatelský avatar
ksoft

Re: Strašák jménem PEDOFILIE (Zpovedka.cz)

Nový příspěvek od ksoft »

Velmi pekne napisane a pravdive.

Mam stym zle skusenosti čo sa tyka obvinovanim s pomsty a meni to priejme. Človek sa ocitne uplne na dne bez akych kolvek prav na obranu, a ak nahodou sa obhaji tak mu nik nebude verit. Zvyčajna reakcia ludi "dieta je male nedokaže presne popisat čo sa stalo ale muselo sa niečo stat".

S prevenciov sa nepracuje lepšie je ludi odsudit a pri tom si nik neuvedomuje že to môže byt aj jeho dieta.
Ktore takto odsudi už preventive po narodeni. Kam sme sa to dastaly...
Uživatelský avatar
efix
Čestný člen skupiny ČEPEK
Výkřik do tmy: Dětský smích je stejně nejkrásnější zvuk :)
Příspěvky: 614
Dal: 62 poděkování
Dostal: 178 poděkování

Re: Strašák jménem PEDOFILIE (Zpovedka.cz)

Nový příspěvek od efix »

Ono stačí říct "Na každém spřochu pravdy je trochu"... Myslím, že i někteří z nás mají tu pěknou zkušenost, jak se někteří lidé splaší, když se vysloví slovo pedofil. Radši neříkat....případně HODNĚ dobře vybírat.

Na druhou stranu se nehodlám bát. Budu se k dětem chovat přirozeně a nenechám si společností vnutit nějaký pseudo-opatrný postoj.
Dítě je úžasná bytost. Dej mu najevo lásku, ale opatrně. Zájmy dítěte jsou důležitější než tvoje. I když bys měl možná rád víc než jen pusu, nemůžeš. Nesmíš. Zradil bys sám sebe a ublížil tomu, koho jsi miloval. Nepodporuj tedy ubližování dětem ani jeho produkty, dětskou pornografii.
Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host