Pedofilie (výsledky průzkumu) v reakci na registr pedofilů

Reakce na články z médií (tisk, rozhlas, televize, internet, ...) a diskuze o nich.
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 27
Kontakt: [email protected]
Dal: 1395 poděkování
Dostal: 3221 poděkování

Pedofilie (výsledky průzkumu) v reakci na registr pedofilů

Nový příspěvek od Kasz »

V měsíci říjnu došlo ke spuštění krátkodobého dotazníkového šetření na poměrně tabuizované téma: Peodofilie. V České republice došlo k návrhu zřízení registru Pedofilů, jak je tomu v některých jiných zemích. Centrální registr dlužníků (CERD), který je chce zřídil zvažuje i obejití zákona o ochraně osobních dat tím, že tento registr umístí na zahraniční server vlastněný firmou přihlášenou v cizině. V našem dotazníků jsme se dotazovali, zda si myslíte, že je v současné době více případů sexuálního zneužívání dětí, jak byste potrestal/a usvědčenho pedofila nebo zda se pro zřízení speciálního výboru pro vyšetřování zneužívání dětí ze strany kněží v ČR. Odpovědi na tyto a další zajímavé otázky naleznete v níže uvedených výsledcích.

Citace:
Cakirpaloglu, P., Šmahaj, J.: Pedofilie (výsledky průzkumu), 2010. Dostupné online na http://www.vmonline.cz/pedofilie/

Výsledky "výzkumu" ke stažení zde:
http://www.vmonline.cz/upload/soubory/pedofilie.pdf
Československá pedofilní komunita – již 12 let s Vámi! ❤️💙
Teenbl
Čestný člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Chlapci a muži
ve věku od: 13
ve věku do: 25
Kontakt: [email protected]
Dal: 291 poděkování
Dostal: 509 poděkování

Re: Pedofilie (výsledky průzkumu) v reakci na registr pedofi

Nový příspěvek od Teenbl »

Tak takovýto dotazník snad nelze ani slušně komentovat. Opět ho dělal člověk, který o problematice absolutně nic neví. Pár příkladů nesmyslů z dotazníku. :
4. Jak byste potrestal/a usvědčeného pedofila? Hm všichni jsme nejspíše usvědčení pedofilové, když se k tomu hlásíme, tak můžeme si vybrat 60% by nás zavřelo do léčeben a 30% kastrovalo...
2) Pokud byste měl/a podezření, že je někdo z Vašeho okolí pedofil, informoval/a byste o tomto
podezření Policii ČR?
Pedofílie je trestná ? Tak to bych si opět rád přečetl zmíněný paragraf. 70% by takovéhoto člověka buď udala, nebo možná udala . Celkem by mě zajímalo z jakého trestného činu.
Další otázka
7. Vatikán vydal nové nařízení, které má výrazně urychlit vyšetřování urgentních případů pedofilie.
Hm opět perla "případ pedofílie" to by mě zajímalo, co jsem já za případ ...
Ještě perlička na závěr. Víc jak třetina respondentů byli vysokoškoláci.
Tak jsem našel i kontakt na autory, asi jim napíšu, jestli tito lidé mají tituly jako Phd tak se opravdu nedivím ničemu.
Jednorozec
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 9
ve věku do: 30
Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
Dal: 11 poděkování
Dostal: 495 poděkování

Re: Pedofilie (výsledky průzkumu) v reakci na registr pedofi

Nový příspěvek od Jednorozec »

Jen bych ještě dodal, že ten člověk co chtěl prosadit "registr pedofilů" se ukázal jako normální podvodník, snažící se "podojit tele". Prostě vydělával na "ničem". Už jen ta jeho databáze dlužníků, fungující stylem, dáme tě do databáze a pokud nám nezaplatíš tak se s tebou nebavíme/nevyřadíme tě. Nebo reklama typu "dobrý den jste v naší databázi dlužníků, zaplaťte poplatek a přesvědčte se sám" a k tomu to jeho vystoupení v televizi kde nebyl schopen kloudného argumentu a přitom vystupoval jako "podnikatel" snažící se o "dobrou věc".....