Comming out třídní učitelce

Nezávazná diskuze o čemkoliv, co se nehodí jinam.
Uživatelský avatar
Silesia
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 8
ve věku do: 13
Příspěvky: 960
Dal: 310 poděkování
Dostal: 240 poděkování

Re: Comming out třídní učitelce

Nový příspěvek od Silesia »

Odpověď z moji strany by zněla nic z toho co cekas neziskas.
Být já tvým TU a tys mi to řekl, pochopím tě, vyjadrim soucit podpru a snahu v rámci pravidel najít řešení, nicméně pokud se na něčem domluvíte měl bys být připraven plnit plán.
Mohl by ti pomoci psycholog
Dan
Čestný člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Chlapci
Příspěvky: 607
Dal: 75 poděkování
Dostal: 218 poděkování

Re: Comming out třídní učitelce

Nový příspěvek od Dan »

Já si dycky trochu říkám, že když už se neví, co člověku poradit, pošle se za psychologem, a tím je problém vyřešen. Nu není, ale něco na tom je, protože máš dost problémů - i s harmonizováním svého života, které potřebuješ pořešit, nejlépe probírat je s někým v pravidelném kontaktu. Čímž se teda myslí ne jedna nebo dvě návštěvy, ale pravidelné docházení a intenzivní konzultace. Samozřejmě, u psychologa, který k něčemu je.
Ale zároveň říct to o sobě učitelce, která je zároveň výchovnou poradkyní, může být další špatný krok. Zvlášť, když už s ní nějaký kontakt máš, snad v ní máš i nějakou důvěru, nabídla ti sama pomocnou ruku. Můžeš snad očekávat, že pak k tobě bude přistupovat s větším porozuměním, když bude vědět o co jde, asi se tě bude snažit směřovat, víc s tebou mluvit, upozorňovat tě, pokud by tě třeba ve studiu čekali nějaké problémy. Na druhou stranu, to že se jí svěříš, zase nemůžeš brát jako výmluvu, abys do školy chodit nemusel.
Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 hostů