Je nás takových víc? (Tomino)

Diskuze k dotazům zaslaným do naší Poradny. Chcete-li se sami na něco otázat odborníků či zdejších členů, navštivte prosím formulář na našem webu - www.pedofilie-info.cz/vlozit-dotaz-do-poradny/.
Tomino

Je nás takových víc? (Tomino)

Nový příspěvek od Tomino »

Je nás takových víc? - dotaz v poradně
Tomino píše:Dobrý den.

Mám dotaz, zajímalo by mě jestli je víc lidí se stejnými představami a touhami. Případně zda se toto dá nějak pojmenovat. Jinak mi je 36let. Jedná se o to, že jsem homosexuálně zaměřený, se submisivními sklony. Mám přibližně 15letý vztah se stejně starým klukem. Nicméně už řadu let spolu nemáme sex. Prostě mi to nic neříká, spíše naopak.

Ale k tomu problému.... V poslední době mě hrozně vzrušuje představa, že jsem submisiv pro kluka ve věku mezi 11 - 15 lety. Zkrátka mě láká představa, jak mi takovýto kluk rozkazuje, ponižuje, zesměšňuje. Musím mu sloužit jak v sexu tak i mimo něj.

Čím to může být, že se mi začaly líbit takovéto představy? Dřív jsem nic takového nemíval.

Děkuji za odpovědi.
MUDr. Antonín Brzek odpovídá:

Milý příteli,

víte, lidská sexualita je rozmanitá a nejrůznější zvláštnosti jsou i součástí zaměření úplně normálního chlapa. To, že Vás láká submisivní pozice, asi vysvětluje, proč už s Vaším přítelem nemáte styky. Ono, i kdyby Vám v tomto ohledu ochotně vyhovoval, tak, bohužel, tato zvláštnost bývá spojena s preferencí objektů málo známých. Takže erotická fascinace časem vyhasíná.

Pokud Vám vyhovuje odreagovat se fantaziemi, pak je vše v nejlepším pořádku. Pokud byste se rozhodl hledat nějaké preferované kontakty, pak, prosím, dbejte na to, aby objekt byl starší 15 let, nestyďte se vyžadovat občanku !!!

S pozdravy

MUDr. Antonín Brzek