Jsem pedofil? (František)

Diskuze k dotazům zaslaným do naší Poradny. Chcete-li se sami na něco otázat odborníků či zdejších členů, navštivte prosím formulář na našem webu - www.pedofilie-info.cz/vlozit-dotaz-do-poradny/.
František

Jsem pedofil? (František)

Nový příspěvek od František »

Jsem pedofil? - dotaz v poradně
František píše:Dobrý den, rád bych se zeptal pokud jsem pedofil, pokud se mi líbí slečny 15-18 v mých 22 letech. Někde jsem četl, že pedofilie je zájem o děti s nevyvinutými pohlavními orgány, což dívky v 15-18 už vypadají spíše jako dívky a ne jako malé holčičky, ale i přesto mám z toho obavy. Jak už jsem zmínil tak je mi 22 let a přitahují mě dívky 15-18, což je rovných 7 let odstup co si o tom myslíte vy? Může se můj vkus ještě v průběhu života změnit a nebo mě pořád budou přitahovat tzv. pubertální dívky jako je tomu do teď? Děkuji za odpověď.
Petr Kasz odpovídá:

Milý Františku,
myslím si, že nejsi pedofil. Pedofilům se líbí dívky před pubertou případně ve velmi rané pubertě, kolem 11-12 roků. Věková kategorie nad 12 let tak do těch 14-15 je charakterističtější pro hebefily. Ono se to může i dost prolínat, každopádně pokud tě přitahují 15-18leté dívky, tak pedofil nejsi. Dospívající dívky se ti budou pravděpodobně líbit, i když budeš starší, myslím si, že je to zcela normální.

Za Československou pedofilní komunitu odpověděl
Petr Kasz, administrátor a heterosexuální pedofil
Tsu
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 10
ve věku do: 20
Dal: 123 poděkování
Dostal: 58 poděkování

Re: Jsem pedofil? (František)

Nový příspěvek od Tsu »

Ahoj, jak píše Kasz, s největší pravděpodobností pedofil nebudeš. Tedy pokud je to tak, jak píšeš, že se ti dívky začínají líbit až od těch cca patnácti. Pokud by se ti líbily i mladší, třeba 11 a 12 leté, pak budeš hebefil. Ani to by neměl být problém, pokud se ti líbí i holky nad 15. Můžeš si nějakou najít, klidně s ní chodit (teď myslím slečnu nad 15 let). Sice vždycky se najdou lidé, co si z tebe budou dělat srandu, že jseš "pedofil". Ale žiješ svůj život, nebo život jejich? (A taky tito lidé ví o pedofílii kulové. )
Vlastně bych si z trochu sobeckého důvodu přál abys hebefil byl, ikdyž pravděpodobně nebudeš. Alespoň bych našel někoho podobně starého s podobnou orientací. :D *gl*