Diskuze k dotazům zaslaným do naší Poradny. Chcete-li se sami na něco otázat odborníků či zdejších členů, navštivte prosím formulář na našem webu - www.pedofilie-info.cz/vlozit-dotaz-do-poradny/.
Senpai píše:Zdravím, chci se zeptat, mám teď menší krizi. Hrozně moc se mi líbí malé děti tak se chci zeptat zda může být pedofilem i žena?
Myš odpovídá:
Milá Senpai, mezi pedofily skutečně najdeme i ženy, ačkoli je jejich zastoupení menší. Několik žen, které přitahují děti, jsou registrované i na našem fóru.
Myš
MUDr. Antonín Brzek odpovídá:
Milá paní "Senpai" . Pochybuji, že byste byla pedofilní. Skutečně ženy trpí parafíliemi vzácně, a za svůj dlouhý život sexuologa jsem se s pedofilní ženou nesetkal. Nicméně navštívit sexuologa doporučuji.
Milá Senpai.
Obrat "líbí se mi malé děti", zvláště od ženy, je vcelku normální. Mohla bys být konkrétnější a více jej vyspecifikovat. Pokud například napíšeš, že se tě vzrušují chlapci - muži od 5 do 25 let, musíš si zodpovědně nacítit, kde máš vrchol atraktivity. Co převažuje, to rozhoduje. Zkrátka kdo tě přitahuje nejvíce. Budu rád, když se nám zde pokusíš trochu více otevřít a když budeš konkrétnější.
Pokud přijdeme na to, že jsi opravdu pedofilka, možná bych pro tebe měl jistou spolupráci.
!
Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se hrubě provinil proti základním principům Československé pedofilní komunity (viz rozhodnutí administrátorského týmu). V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky nemažeme, i když si uvědomujeme, že některá prohlášení nebo příspěvky tohoto uživatele v kontextu toho, že zneužíval děti, mohou ve čtenářích vyvolávat znechucení.
Do prvního příspěvku jsem dodal odpověď MUDr. Antonína Brzka:
MUDr. Antonín Brzek odpovídá:
Milá paní "Senpai" . Pochybuji, že byste byla pedofilní. Skutečně ženy trpí parafíliemi vzácně, a za svůj dlouhý život sexuologa jsem se s pedofilní ženou nesetkal. Nicméně navštívit sexuologa doporučuji.
S pozdravy
MUDr. Antonín Brzek
Marco Freeman,
administrátor komunity ČEPEK / Administrator of ČEPEK Community
šéfredaktor redakce ČEPEK / Editor-in-Chief of ČEPEK Editorial Office
Výkřik do tmy: Ascendent: Padáme dolů ač stoupáme výš, zítra buď zhasneš nebo uhoříš... Descendent: Za nepřekonatelným mořem, tam za vlnkou poslední, lásko, jak je ti...
Marco Freeman píše:Do prvního příspěvku jsem dodal odpověď MUDr. Antonína Brzka: MUDr. Antonín Brzek odpovídá:
S pozdravy
MUDr. Antonín Brzek
Bohužel, zrovna jsem se svou přítelkyní pohádaný, jinak bych měl chuť teď hned ji naložit do auta a přivézt ji k panu doktorovi. Aby tedy viděl nějakou opravdickou pedofilku. Pochopitelně pokud by byla zaručena diskrétnost. Chápu, že je to těžké, aby se mu nějaká pedofilka "dostala do ruky" - ženy totiž vždycky nebo skoro vždycky mají "alibi"...
Tak dlouho hledíš do propasti, až propast vhlédne do tebe...