Pht píše:Dobrý den, mám dotaz. Je mi mezi 20-25 lety (bohužel nebudu uvádět podrobnosti…) ženatý, milostný život velice živý, nějaká bokovka se také najde, ale to podle mne k úspěchu patří. Léta jezdíme za rodinou mé ženy, starosti mi dělá její neteř.
S dětmi všeobecně vycházím úžasně, dokonce jsem vysoudil do péče vlastního bratra a vůbec mi nedělal problém utratit 200 tisic za jeho pokoj, i ve výchově jsem já ten hodný co rozmazluje . Neteř znám od mimina, také k nám každé prázdniny jezdí. Jen teď po ročním odstupu kdy neteř jde do 2. třídy se něco změnilo. Najednou z ní nemohu spustit oči, její tělo se mi líbí, mám i představy, přesto bych se jí asi neodvážil dotknout či se uchýlit k čemukoliv, nicméně letošní návštěvu jsem musel předčasně ukončit a odvézt jí domů (dostavila se erekce v aquaparku) . Nedávno jsem viděl z auta dívku také zhruba stejného věku a také jsem se díval. Nikdy jsem neměl mladší milenku než jsem já sám a nejednou se stalo tohle.
MUDr. Antonín Brzek odpovídá:
Milý příteli,
víte, někdy se parafílie (a to platí i o pedofílii), projeví až po několika létech „normálního“ partnerského života s dospělou ženou. Takže Vás nepotěším. Z toho, co píšete, je diagnosa jasná. Jedná se o pedofilii. Je proto třeba, abyste byl v kontaktech s dotyčnou příbuznou velmi opatrný, vůbec s ní nikdy nezůstávat o samotě. Je třeba si dávat pozor, kdybyste pozoroval nárůst zájmu i o další holčičky, a hlavně kdyby Vám přicházelo na mysl si s některou z nich něco tělesného začít. Pak okamžitě i ze společenského kontaktu s ní vycouvat.
Je dobře, že vedete živý sexuální život s Vaší paní. Kdyby začal tento život chátrat, nebo kdybyste i vedle něj začal mít tendenci něco si začít s holčičkou, pak by bylo nutné vyhledat sexuologa.
Přeji Vám, abyste ve Vašich poroblémech obstál.
MUDr. Antonín Brzek