Celý článekDrazí čtenáři, chci se s vámi podělit o to, jak je můj život nyní díky sexuologické léčbě lepší. Konečně mám pocit, že žiji normálně! Nyní již vím, jak moc jsou pro mě nebezpečné osoby mladší patnácti let a jak je pro mě životně důležité se jim vyhýbat jako se upír vyhýbá při poledním slunci stříbrnému kříži obalenému česnekem. Vím, jakým požehnáním pro mě je chemická kastrace a jak se veškeré mé nemocné myšlenky a touhy točí kolem sexu, proto se potřebuji vybouřit s osobami staršími patnácti let - na okolnostech nezáleží, hlavně že bude sex.
První text, který jsem stvořil po svém propuštění z ústavní léčby. Komentář je samozřejmě nadsazený, ale snažím se v něm poukázat na skutečné problémy a rozpory v léčbě tak, jak se v současnosti většinou praktikuje. Napsal jsem to schválně poměrně dost tvrdě, neboť bych rád vyvolal větší diskusi (a k té vedou většinou spíše kontroverzní texty), budu rád, když na mě budete reagovat, ať již zde v diskusi nebo třeba sepsáním vlastního pohledu formou samostatného článku.