Výkřik do tmy: A oni povídali, že se od hor mračí, a byly to jen Tvoje vlasy černé, jenž škrtily ve tmách perutí svou dračí, v tmách škrtily to moje srdce věrné...
Zappart píše: ↑pondělí 24. 8. 2020, 17:19:30
Někdy se mi zdá že poněkud přehnaně reaguješ. Mýlím se, když se domnívám, že k tomuto vyjádření tě inspirovala poznámka jednoho uživatele na VIP fóru, která rozhodně neznamenala, že jsi agent? Ale neznám všechny tvé konverzace, samozřejmě. Může toho být víc. Ale i tak si myslím, že pro většinu lidí, včetně mně, co tě znají zde na fóŕu a chatu, jsi sympatická kamarádka. Pro někoho i vítaná pomoc. Je to samozřejmě jen můj dojem, nemůžu mluvit za každého. A už vůbec ne za ty trpící paranoiou. Takže doufám, že nás jednou nehodíš do jednoho pytle a neodsoudíš hromadně jako bandu paranoidních šílenců a budeš tady dál s lidmi, ktěří tě tu rádi vidí a rádi s tebou debatují.
Ano, bylo toho už víc poslední dobou...a jinak díky. Nechci nikoho házet do jednoho pytle, vím že jsou tady i lidi zcela normální a netrpící přehnanou paranoiou. Jen se dost často setkávám s něčím, co mě nějak znedůvěryhodňuje a už se to jaksi nahromadilo...
Kasz píše: ↑pondělí 24. 8. 2020, 10:07:54
Já k tomu mám jedinou poznámku - je smutné, že na web občas útočí lidi zvenčí, ale svým způsobem je to pochopitelné. Co mě vždycky ale zaráželo, že občas dělají rozbroje i lidi zevnitř komunity. Pro mě je to něco, co se mi špatně chápe, když jsme jakoby na jedné lodi.
V dávných dobách před ČEPEKem mi jistý uživatel řekl, že jakékoliv pokusy o společný projekt ztroskotaly na tom, že se uživatelé nepohodli, rozhádali apod.
Podle mě se na toto díváš moc zjednodušeně Kaszi. Často nemusí jít nutně o boj, pouze jen o jiný pohled na určitý problém, který může jistým způsobem eskalovat, nicméně to pak nemůžeš označit za to "zlo" o kterém mluvíš. Například já ačkoliv uznávám smysl webu, tak bych neměl problém velmi ostře kritizovat jednání, které mi nepřijdou v pořádku. Taktéž bych v určitých případech takový konflikt klidně řešil právní i neprávní cestou, pokud bych usoudil, že je to žádoucí. a to bez ohledu na to, zda mi Čepek přijde či nepřijde prospěšný. Možná je to pro tebe zvláštní přístup, ale mi právě tohle přijde jediné správné. Pravda je, že to pak nepřináší úplně nejlepší vztahy a vazby, ale to už je spíše otázka k prioritám.
Výkřik do tmy: A oni povídali, že se od hor mračí, a byly to jen Tvoje vlasy černé, jenž škrtily ve tmách perutí svou dračí, v tmách škrtily to moje srdce věrné...
Kiiax píše: ↑pondělí 24. 8. 2020, 19:26:35
No, kdyby chtěla Míša o mně něco vynést, vydalo by to na knihu. Naštěstí nemá čas to sepisovat.
Takhle se to dělá, pánové.
To bych neudělala už v zájmu ochrany duševního zdraví ostatních.
Kiiax píše: ↑pondělí 24. 8. 2020, 19:26:35
No, kdyby chtěla Míša o mně něco vynést, vydalo by to na knihu. Naštěstí nemá čas to sepisovat.
Takhle se to dělá, pánové.
Vytahuješ se jak krátký kšandy!!!
Slaboši jsou lidé, kteří znají pravdu, ale zastávají ji jen potud, pokud se v ní jeví jejich prospěch - Blaise Pascal