Spojenci pedofilú?
-
- Na trestné lavici
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 1
- ve věku do: 10
- Dal: 637 poděkování
- Dostal: 4 poděkování
Re: Spojenci pedofilú?
Jeremy, můj vztah k jednotlivým náboženstvím a duchovním směrům mám vyřešený. Nestraním žádnému, neopovrhuji jediným, snažím se hledat dobro v každém. Mé břitké poznámky měly smysl a je dobře, že někdo takto dogmaticky zaměřený zareagoval. Pokud kritizuji duchovní nauky, může to působit povýšeně, ale netušíš, kolik jsem toho viděl, zažil a vyzkoušel. Rozhodně to není a nebyl jen můj "koníček". Více nebudu prozrazovat.
Mnoho dovysvětluji v reakci na odpověď Kasze. Prosím dohledej si sám.
Masturbaci a poluci stavím vedle sebe pouze k hlediska cíle dosáhnout absolutní zdrženlivosti (bez ztráty semene). Tak to prosím nepřekrucujte.
Současný papež je provokatér. Většina jeho provokací je geniální, ovšem s tím líbáním miminek, pokud potírá sexuální skandály v církvi, je na ránu.
Mnoho dovysvětluji v reakci na odpověď Kasze. Prosím dohledej si sám.
Masturbaci a poluci stavím vedle sebe pouze k hlediska cíle dosáhnout absolutní zdrženlivosti (bez ztráty semene). Tak to prosím nepřekrucujte.
Současný papež je provokatér. Většina jeho provokací je geniální, ovšem s tím líbáním miminek, pokud potírá sexuální skandály v církvi, je na ránu.
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 4
- ve věku do: 28
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1715 poděkování
- Dostal: 3597 poděkování
Pokud je polibek projevem pravé (i té křesťanské) lásky, a papež to tak vnitřně cítí, a cítí to jako "čistou" záležitost z hlediska svého svědomí, nevidím důvod, proč by nemohl políbit... kohokoliv. V takových situacích se ptám, jak by se na jeho místě choval Ježíš Kristus? Myslím si, že úplně stejně. Není to provokace, je to odolávání předsudků, jako je ten "tvůj" o tom, že papež by neměl líbat (zřejmě nikoho).Plyšáček píše:Současný papež je provokatér. Většina jeho provokací je geniální, ovšem s tím líbáním miminek, pokud potírá sexuální skandály v církvi, je na ránu.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi!
-
- Na trestné lavici
Tvůj názor Kaszi beru velice vážně. Děkuji za něj. Respektuji jej. A nechci se již tak otírat o církev. Snaží se, seč mohou. A František je dle mého tím nejosvícenějším papežem, který kdy žil.
-
- Na trestné lavici
Kasz mě, na rozdíl od většiny ostatních členů, často udivuje nesmírnou vyrovnaností, nezaujatostí a moudrostí výroků. Většina jeho příspěvků mi velice pomáhá a otevírá oči. Nic více k tomu nemohu dodat. Pokuste se o podobné moudré vhledy a budu nadšen.
-
- Administrátor
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Prosím Vás, jenom ať se to tady nezvrhne v diskuzi, kdo komu leze nebo neleze do zadku. Od toho tady toto fórum nemáme.
Plyšáčku, byl bych raději zdrženlivější v hodnocení, mnozí jsou zde již velmi dlouho. Já také nejsem dokonalý a určitě i já se mám od ostatních pořád co učit.
Plyšáčku, byl bych raději zdrženlivější v hodnocení, mnozí jsou zde již velmi dlouho. Já také nejsem dokonalý a určitě i já se mám od ostatních pořád co učit.
-
- Na trestné lavici
Milý Kaszi. Právě i takováto reakce dokazuje Tvoji vyspělost.
Fenixi, mohl bys založit téma o análním sexu. Mě toto ani trochu nezajímá.
Fenixi, mohl bys založit téma o análním sexu. Mě toto ani trochu nezajímá.
-
- Administrátor
Zbytečná poznámka...Plyšáček píše:Fenixi, mohl bys založit téma o análním sexu. Mě toto ani trochu nezajímá.
Kaszi promiň, ale prostě mi to už nedalo jak všechny ostatní rozebírá, ale ty něco napíšeš a najednou svůj názor úplně změní. Dál už to řešit nechci, jen jsem to chtěl vysvětlit.
Plyšáčku o análním sexu jsem nic nepsal, ale tvojí reakcí jsi mi jen připoměl jak děláš fórum čim dál víc nepřehledný tím zakládáním spousty témat jen aby se náhodou někde neřešilo víc věcí. Ale ono se pak jen ve více tématech řeší skoro to samé.
Plyšáčku o análním sexu jsem nic nepsal, ale tvojí reakcí jsi mi jen připoměl jak děláš fórum čim dál víc nepřehledný tím zakládáním spousty témat jen aby se náhodou někde neřešilo víc věcí. Ale ono se pak jen ve více tématech řeší skoro to samé.
-
- Administrátor
Však v poho, znám tě a v podstatě s tebou souhlasím. Ale do zadku mi ho, prosím, příště neposílej, anální sex já nerad.fenix píše:Kaszi promiň, ale prostě mi to už nedalo jak všechny ostatní rozebírá, ale ty něco napíšeš a najednou svůj názor úplně změní. Dál už to řešit nechci, jen jsem to chtěl vysvětlit.
-
- Na trestné lavici
Fenixi. Vždy se snažím jen o věcnou diskusi. Nikoho nechci rozebírat. Rozebírám názory ostatních a tím hledám společnou pravdu. Osobních poznámek a útoků (vůči mně) jsem zaznamenal od Tebe již větší množství. Možná by sis mohl položit otázku, čím Tě tak Plyšáček vytáčí? A nemusíš nutně svými odpověďmi zaplevelovat veřejné forum.
Založil jsem několik (ne spousty) témat. Rozhodně mají širší záběr má témata Erekce při interakci s dětmi či Když to to dítě tak chce, než Tvé téma Poloha dětí při sezení na klíně. Ačkoliv jsi ho sám založil, předvedl jsi společně s některými jinými, jak málo k tomu máte co říci a jak někteří opravdu nevhodné jednání nejen provádíte, ale ještě obhajujete.
Máš-li co napsat k probíhajícím diskusím, rád si vždy přečtu Tvůj názor. Ale na osobní uštěpačné poznámky odmítám reagovat. Přeji Ti poněkud více klidu - i přesto, že se před měsícem vynořilo z čista jasna na scéně nějaké plyšové zvíře.
Založil jsem několik (ne spousty) témat. Rozhodně mají širší záběr má témata Erekce při interakci s dětmi či Když to to dítě tak chce, než Tvé téma Poloha dětí při sezení na klíně. Ačkoliv jsi ho sám založil, předvedl jsi společně s některými jinými, jak málo k tomu máte co říci a jak někteří opravdu nevhodné jednání nejen provádíte, ale ještě obhajujete.
Máš-li co napsat k probíhajícím diskusím, rád si vždy přečtu Tvůj názor. Ale na osobní uštěpačné poznámky odmítám reagovat. Přeji Ti poněkud více klidu - i přesto, že se před měsícem vynořilo z čista jasna na scéně nějaké plyšové zvíře.
Jen jsem prostě jediný, kdo ti to napíše, už jsem takový, že mi to nakonec nedá,ale víc to řešit nechci.
Co se týče témat, tak svoje téma Poloha dětí při sezení na klíně jsem založil hlavně jako reakci na jednu větu co už jsi smazal a to bylo v tom smyslu, že tě spousta holčiček bere i jako sexuální symbol, protože si ti chtějí sedat obkročmo na klín. A protože já v takovém jednání nevidím nic sexuálního nebo nevhodného chtěl jsem zjistit názor ostatních. A potvrdilo se mi že to vidí asi jako já, proto k tomu máme tak málo co říct, protože je to normální věc, kterou normální lidi prostě moc neřeší.
Co se týče témat, tak svoje téma Poloha dětí při sezení na klíně jsem založil hlavně jako reakci na jednu větu co už jsi smazal a to bylo v tom smyslu, že tě spousta holčiček bere i jako sexuální symbol, protože si ti chtějí sedat obkročmo na klín. A protože já v takovém jednání nevidím nic sexuálního nebo nevhodného chtěl jsem zjistit názor ostatních. A potvrdilo se mi že to vidí asi jako já, proto k tomu máme tak málo co říct, protože je to normální věc, kterou normální lidi prostě moc neřeší.
-
- Čestný člen skupiny ČEPEK
- Líbí se mi: Chlapci a ženy
- ve věku od: 8
- ve věku do: 15
- Kontakt: e-mail: [email protected]
- Výkřik do tmy: Jsem produkt dekadentního světonázoru a jakožto takový na slepé větvi vývoje.
- Dal: 474 poděkování
- Dostal: 568 poděkování
Vidíš, a já bych anální sex docela rád. Problém je v tom, že on není hezký 16letý BL.Kasz píše:Však v poho, znám tě a v podstatě s tebou souhlasím. Ale do zadku mi ho, prosím, příště neposílej, anální sex já nerad.
-
- Čestný člen skupiny ČEPEK
- Dal: 1099 poděkování
- Dostal: 2046 poděkování
A výhra je v tom, že já ještě taky ne.simgiran píše: Vidíš, a já bych anální sex docela rád. Problém je v tom, že on není hezký 16letý BL.
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Chlapci
- ve věku od: 12
- ve věku do: 23
- Výkřik do tmy: Milovať okrem iného znamená vážiť si objekt svojej túžby. Dosť na to, aby som nezradzoval jeho dôveru...
- Dal: 467 poděkování
- Dostal: 300 poděkování
Tak simgiran by sa nechal ukecať aj na mladšieho, ale stále nás to nikam neposúva, keďže odkedy sfúkaval na torte (podotýkam svojej) osem sviečok, už zrejme tiež tiež ubehol nejaký ten piatokMarco Freeman píše:A výhra je v tom, že já ještě taky ne.simgiran píše: Vidíš, a já bych anální sex docela rád. Problém je v tom, že on není hezký 16letý BL.
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku od: 6
- ve věku do: 12
- Výkřik do tmy: miluji holky i zeny a porad cekam na tu pravou lasku
- Dal: 1 poděkování
- Dostal: 9 poděkování
To je že je u českých pedofilú dost křestanú (já se jako křestan necítím být)je daný pravděpodobně tím že hlavně-česká společnost-je dosti ateistická,takže čestí-slovenští pedofilové,cítí jakousi v nitřní solidaritu s náboženstvímy či církvemi.Gabriel Svoboda píše:Nevím, jak je to mezi pedofily obecně, ale na Čepku je větší zastoupení věřících než v běžné populaci. Psalo se o tom v článku Odpovědný pedofil:
Podobně v Karlově diplomce:Jiří X. Doležal píše:Víra jako síla
Naprosto mne šokovalo, že všichni tři pedofilové, s nimiž jsem komunikoval, byli křesťané. Zneužívání ministrantů se přičítá katolické církvi, o nějaké gay lobby ve Vatikánu mluvil i papež František, ale někteří z těch pedofilů byli protestanti, a navíc heterosexuálové. Z biologického hlediska je úplný nesmysl, aby se v křesťanských rodinách rodilo více pedofilních potomků než v rodinách ateistů, a ještě hloupější je předpoklad, že křesťanská víra vede k pedofilii. Co to tedy znamená?
Po několika dnech mi došlo, že ti, s nimiž jsem byl v kontaktu, nebyli „pedofilové“, ale „pedofilní aktivisté vystupující proti zneužívání dětí“. A najednou to bylo trochu jasnější. Ty kluky křesťanství nedovedlo k pedofilii, ale umožnilo jim svoji parafilii snadněji socializovat a přivedlo je k potřebě pomáhat druhým podobně založeným. Křesťanství totiž počítá s křížem, věřící křesťan ví, že život není procházka růžovou zahradou, ale že si tím životem každý vlečeme svůj kříž, a je přivyklý odříkání. Navíc je svou vírou i životním stylem veden k tomu, aby rány osudu akceptoval, nezahořkl a snažil se svůj kříž nést ku prospěchu druhých, mladých, a tudíž slabších.
Karel Žák píše:Mírná většina (53%) respondentů uvedla, že je věřící. Z toho 17% se hlásí ke katolické církvi, 17% obecně ke křesťanství, 8% respondentů jsou protestanti. 11% uvedlo jiný druh víry: „směs východních náboženství; věřím, nepotřebuji na to instituci; věřím v "něco a někoho“; věřím leckomu ledacos, ale náboženstvím ani ateismem bych to nenazval“. Zbývajících 47% respondentů se zařadilo mezi ateisty.
Co vým od zahraničních pedofilú tak ti nejsou jenom ve větším zastoupení než části ateisté zastoupeni než věřící v té dané zemi,ba jsou mezi nimi dokonce co jsem si všiml více zastoupeni samozvaní "bojovníci proti církvím a víře".
Zde jen pár příkladú z těch častých na které jsem natrefil u téma náboženství a církve.Na německým GL forumu dokonce jeden řekl,že na protest proti věřícím spálil korán ale že přitom obal nechtěl zhořet,druhý mu na to řek že at "spálí rovnou bibli",že tu knihu taky nemůže vystát.Jiný německý BL poděkoval médiím-jak ničí katolickou církev-ta která už jim dlouho dělá problémy ve všech jejích požadavcích.
Já musím říct,že kdysi jsem neměl nic proti církvím ale právě čím víc jsem pedofil tak duševně se od církví více a více odcizuji.Ale nebojuji proti nim.
@Plyšáčku,
ta tvoje teorie o tom,že v církvích jsou hlavně muži,je dáno tím,že to je už od pradávna,něco jako tradice i v protestantské církvi (duchovní) či u budhystických mnichú jsou jenom muži.Dokonce u svobodných zednářú či v politických stranách,jsou většinou zastoupeni muži (kdysi to byly dokonce samí muži).To ale nemá s homosexualitou či pedofílií nic společnýho.
Ted ti vysvětlím proč jde mezi mnichy hlavně heterosexuálové.Heterosexuál žije ve společnosti kde církev je pro vztah-kde muž a žena-se vezmou a splodí dítě-nic jiného nepřipadá v úvahu.Něco jako homosexualita či pedofilie tohle nesplnuje a neakceptují takové chování.
Proč by se pedofilové teda měli v houfu dávat do společenství které neakceptuje jejich lásku k dětem.Ted mě můžeš samozřejmě napsat,že tam chodí do tých řádú aby skryly to-že nejsou sexuálně na ženský.
Proč by to dělali,vždyt homosexuálové se stokrát víc múžou sexuálně vižít v nějakých gayklubech a pedofilové se určitě více sblíží s nějakým dítětem ve vlastní rodině či tých pár známých co mají.
Co by homosexuálové či pedofilové v klášteře dělali mezi těma,většinou postaršímy mnichi a ministrant s farářem s koro nikdy nemůžou být osamotě a i kdyby,tak faráři mají svoje kuchařky .
-
- Na trestné lavici
Malou, někde jsem psal, že chodí do kláštera, aby celou svoji deviantní sexualitu ovládli a skoncovali s ní. Kdežto ty bys s nimi jen plánoval, kde v klášteře někoho... ojet.
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Chlapci
- ve věku od: 12
- ve věku do: 23
- Výkřik do tmy: Milovať okrem iného znamená vážiť si objekt svojej túžby. Dosť na to, aby som nezradzoval jeho dôveru...
- Dal: 467 poděkování
- Dostal: 300 poděkování
Tomu sa hovorí zapálený pre spoločnú vec. Každým dňom o niečo viac pedofil, než deň predošlýmalou píše:Já musím říct,že kdysi jsem neměl nic proti církvím ale právě čím víc jsem pedofil tak duševně se od církví více a více odcizuji.Ale nebojuji proti nim.
-
- Na trestné lavici
Taky se nějak den ode dne favorizuji. Úplně mě ta myšlenka nadchla. Až tady radostí nad tím kvílím.Jeremy píše:Tomu sa hovorí zapálený pre spoločnú vec. Každým dňom o niečo viac pedofil, než deň predošlýmalou píše:...čím víc jsem pedofil...
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku od: 6
- ve věku do: 12
- Výkřik do tmy: miluji holky i zeny a porad cekam na tu pravou lasku
- Dal: 1 poděkování
- Dostal: 9 poděkování
No,pro mě vždycky byly mniši at křesťanští nebo budhystičtí nebo duchovní,lidi kteří hledají v duši vnitřní klid a když dítě nesprávně řeklo nějakou modlitbu či zlobilo tak od (některých) dostalo rákoskou.Plyšáček píše:Malou, někde jsem psal, že chodí do kláštera, aby celou svoji deviantní sexualitu ovládli a skoncovali s ní. Kdežto ty bys s nimi jen plánoval, kde v klášteře někoho... ojet.
Ale podle médii a plyšáčka se tam chodí léčit kvúly úchylce.Já se snad picnu.
Tím končím též i tohle téma (církve),protože jsem se moc někam nedostal.Čekal jsem,že se dozvím jestli svobodní zednáři,kteří mají vliv na politiku a celkový život na této planetě,co mají za názory-na pedofily.
Chci poslat dopis Česko-slovenské Anarchistycké Společenství,jestli by se při svých aktivitách nezasadily i pro práva pedofilú.Nechcu se ale knim přidat.S některýma věcmi co dělají trošku nesouhlasím.To neznamená že bych byl též proti nim.