Seznam přednášek o pedofilii

Zapojení komunity do osvětových či jiných aktivit, jako jsou např. přednášky a jiné projekty mimo účasti na Prague Pride, natáčení Danielova světa a projektu Parafilik.
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1721 poděkování
Dostal: 3601 poděkování

Seznam přednášek o pedofilii

Nový příspěvek od Kasz »

Se svolením Mgr. Karla Žáka zde uvádím seznam jeho přednášek, referátů a jiných aktivit - na většině z nich veřejně vystoupil Jiří Fx100d, jednou též MR_Xguard, Kuba a Daniel Kubec, jako morální podpora se pak některých přednášek účastnil i Efix. Rozhovorů pro Český rozhlas 6 a Český rozhlas Plus se pak osobně zúčastnili Jiří Fx100d a Efix.

19. září 2009 - Pedofilie - referát (s vystoupením Jiřího Fx100d a účastí Efixe), 17. kongres k sexuální výchově, Pardubice. Dostupné na internetu: http://www.planovanirodiny.cz/view.php?cisloclanku=2009110101
25. únor 2010 - Pedofilie - referát (s vystoupením Jiřího Fx100d a účastí Efixe), XXII. Bohnické sexuologické dny, Praha.

27. duben 2010 - Pedofilie, 2x přednáška (s vystoupením Jiřího Fx100d) pro studenty oboru Výchova ke zdraví, Pedagogická fakulta Masarykovy univerzity, Brno
28. duben 2010 - Pedofilie, přednáška - záskok místo MUDr. Fifkové (s vystoupením Jiřího Fx100d), 6. konference o sexuálním a reprodukčním zdraví, Hradec Králové
24. září 2010 - Život a pocity nekriminálních pedofilů - kvalitativní kazuistika, referát (s vystoupením Jiřího Fx100d), 18. kongres k sexuální výchově, Pardubice. Dostupné na internetu: http://www.planovanirodiny.cz/view.php?cisloclanku=2011022102 (s. 201-209)
12. listopadu 2010 - Pedofilie, přednáška (s vystoupením Jiřího Fx100d), Náchodské mezioborové dny, Náchod
6. prosince 2010 - 8. konference o sexuálním a reprodukčním zdraví, pasivní účast Jiřího Fx100d, Praha
22. února 2011 - Pedofilie, přednáška v rámci Celostátní odborné konference Výchovy ke zdraví, Střední zdravotnická škola Jaselská, Brno
25. února 2011 - Život a pocity nekriminálních pedofilů - kvalitativní kazuistika, referát (s vystoupením Jiřího Fx100d), XXIII. Bohnické sexuologické dny, Praha
22. března 2011 - Pedofilie, 2x přednáška (s vystoupením Jiřího Fx100d) pro studenty oboru Výchova ke zdraví, Pedagogická fakulta Masarykovy univerzity, Brno
14. dubna 2011 - Zaostřeno na občana: Drtivá většina pedofilů nechce ubližovat - zatratíme je, nebo jim pomůžeme? Relaci (s vystoupením Jiřího Fx100d) moderuje Lucie Vopálenská, Český rozhlas 6, Praha. Dostupné na internetu: http://www.rozhlas.cz/cro6/tipy/_zprava/879109, odkaz pro stažení: http://media.rozhlas.cz/_audio/2311140.mp3
4. května 2011 - Pedofilie, přednáška (s vystoupením Jiřího Fx100d) pro studenty předmětu Lidská sexualita, Fakulta humanitních studií Univerzity Karlovy, Praha
28. června 2011 - Pedofilie a psychické zdraví jejích nositelů, aneb věnujeme dostatek pozornosti lidem, kteří u sebe objeví sexuální deviaci? Přednáška (s vystoupením Jiřího Fx100d a účastí Efixe) v rámci konference Škola a zdraví 21, Pedagogická fakulta Masarykovy univerzity, Brno
24. září 2011 - "Pedofilie" v médiích, referát (s vystoupením Mr_Xguard), 19. kongres k sexuální výchově, Pardubice
10. února 2012 - Pedofilie, referát (s vystoupením Jiřího Fx100d), 5. moravský regionální kongres k sexuální výchově, Olomouc
23. února 2012 - "Pedofilie" v médiích, referát (s vystoupením Jiřího Fx100d), XXIV. Bohnické sexuologické dny, Praha (zpráva o průběhu BSD v Lékařských listech)
8. března 2012 - Zaostřeno na občana: Pedofilové sobě, rozhovor (s účastí Jiřího Fx100d a Tomáše Efixe) pro relaci Zaostřeno na občana, moderuje Lucie Vopálenská, Český rozhlas 6, Praha. Dostupné na internetu: http://www.rozhlas.cz/cro6/tipy/_zprava/pedofilove-sobe--1028870, odkaz pro stažení: http://media.rozhlas.cz/_audio/2576207.mp3
16. března 2012 - Pedofilie, přednáška (s vystoupením Jiřího Fx100d) pro studenty oboru Výchova ke zdraví, Pedagogická fakulta Masarykovy univerzity, Brno
18. dubna 2012 - Pedofilie, přednáška (s vystoupením Jiřího Fx100d) pro studenty předmětu Lidská sexualita, Fakulta humanitních studií Univerzity Karlovy, Praha
27. dubna 2012 - Pedofilie - jedno velké tabu? - beseda (s Jiřím Fx100d), Fórum výchovy ke zdraví, Benešov u Prahy
13. září 2012 - Život a pocity nekriminálních pedofilů - výsledky kvantitativního výzkumu 2012, referát (s vystoupením Kuby), 20. kongres k sexuální výchově, Pardubice
11. října 2012 - Pedofilie - referát (s vystoupením Jiřího Fx100d), 6. ročník medzinárodnej vedeckej konferencie Sexuality VI a 10. ročník slovenskej konferencie o sexualitě, sexuálnom zdraví a sexuálnej výchove, Bratislava
12. října 2012 - Pedofilie - přednáška (s vystoupením Jiřího Fx100d) v rámci semináře Aktuální témata výchovy ke zdraví, Pedagogická fakulta Masarykovy univerzity, Brno
21. února 2013 - Život a pocity nekriminálních pedofilů - výsledky výzkumu 2012, XXV. Bohnické sexuologické dny, Praha
15. března 2013 - Pedofilie, 2x přednáška (s vystoupením Jiřího Fx100d) pro studenty oboru Výchova ke zdraví, Pedagogická fakulta Masarykovy univerzity, Brno
27. března 2013 - Zaostřeno: Nekriminální pedofilové a vnímání pedofilie, moderuje Lucie Vopálenská, Český rozhlas Plus, Praha. Dostupné na internetu: http://www.rozhlas.cz/plus/zaostreno/_zprava/nekriminalni-pedofilove-a-vnimani-pedofilie--1192125, odkaz pro stažení: http://media.rozhlas.cz/_audio/2856805.mp3
15. května 2013 - Pedofilie - přednáška (s vystoupením Jiřího Fx100d) pro studenty předmětu Lidská sexualita, Fakulta humanitních studií Univerzity Karlovy, Praha
29. května 2013 - Pedofilie - jedno velké tabu? - beseda (s Jiřím Fx100d), seminář Dítě v krizi, Zlín
20. září 2013 - Co pedofily nejvíc trápí? - referát (s vystoupením Daniela Kubce), 21. kongres k sexuální výchově, Pardubice
26. a 28. listopadu 2013 - Pedofilie, 2x přednáška (s vystoupením Jiřího Fx100d) pro studenty oboru Výchova ke zdraví, Pedagogická fakulta Masarykovy univerzity, Brno
28. ledna 2014 - Co se skrývá pod pojmem pedofilie - přednáška a diskuze (s vystoupením Jiřího Fx100d) pořádaná queer sdružením Charlie při Karlově univerzitě, Praha
22. února 2014 - Život a pocity nekriminálních pedofilů - výsledky výzkumu 2012, 6. moravský regionální kongres k sexuální výchově, Olomouc
27. února 2014 - Reakce (nejen) médií k účasti pedofilů na Prague Pride 2013, XXVI. Bohnické sexuologické dny, Praha
20. března 2014 - Pedofilie a prevence pohlavního zneužívání dětí ze strany pedofilně zaměřených osob, Výbor pro práva dítěte Rady vlády pro lidská práva, Strakova akademie, Praha
30. dubna 2014 - Pedofilie - přednáška (s vystoupením Jiřího Fx100d) pro studenty předmětu Lidská sexualita, Fakulta humanitních studií Univerzity Karlovy, Praha
21. dubna 2015 - Non-Criminal Pedophiles - přednáška a workshop (s vystoupením Jiřího Fx100d), 29th EFPSA Congress, Srní
29. dubna 2015 - Pedofilie - přednáška (s vystoupením Jiřího Fx100d) pro studenty předmětu Lidská sexualita, Fakulta humanitních studií Univerzity Karlovy, Praha
20. dubna 2016 - Pedofilie - přednáška (s vystoupením Jana Forsta) pro studenty předmětu Lidská sexualita, Fakulta humanitních studií Univerzity Karlovy, Praha
Naposledy upravil(a) Kasz dne pondělí 23. 5. 2016, 15:08:55, celkem upraveno 25 x.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
MR_Xguard
Čestný člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 3
ve věku do: 8
Dal: 117 poděkování
Dostal: 319 poděkování

Re: Seznam přednášek o pedofilii

Nový příspěvek od MR_Xguard »

Co k tomu dodat? ČEPEK skutečně není jenom web, jak si mohou návštěvníci myslet.
Kasz
Administrátor
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.

Nový příspěvek od Kasz »

MR_Xguard píše:Co k tomu dodat? ČEPEK skutečně není jenom web, jak si mohou návštěvníci myslet.
Já bych to okomentoval takto: Konečně je vidět jedna z hlavních aktivit ČEPEKu. A jedním z dalších konkrétních produktů snažení Fx100d je domluvená spolupráce se sexuology v rámci zdejší internetové poradny. A do budoucna uvidíme, co ještě naše aktivity dál přinesou - minimálně se (snad) můžeme těšit na "příručku pro pedofily", tedy jakýsi "návod", jak žít s pedofilií. Doposud žádná taková kniha neexistuje.
Kasz
Administrátor

Nový příspěvek od Kasz »

V seznamu výše jsem doplnil nové přednášky a rozhlasové pořady. V sekci audiovizuálních děl založím novou sekci pro rozhlasové pořady. Už jich bylo několik, takže myslím, že si samostatnou sekci zaslouží.
Kasz
Administrátor

Nový příspěvek od Kasz »

Doplněny proběhlé přednášky a besedy z ledna a února 2014. Pokud byste měli zájem se o přednáškách a besedách dozvědět s předstihem, můžete vstoupit do VIP skupiny ČEPEK (např. zaplacením příspěvku na provoz webu: http://www.pedofilie-info.cz/forum/viewtopic.php?f=44&t=748), ve VIP skupině ČEPEK jsou veškeré veřejné aktivity agitovány s předstihem.
Fx100d
Administrátor
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 3
ve věku do: 10
Výkřik do tmy: yeelow (10.05.2010 22:04): njn, ty jsi ten dentální úchyl :D
Dal: 404 poděkování
Dostal: 746 poděkování

Nový příspěvek od Fx100d »

Vyhrabal jsem staré video z BSD, tak jsem jej vložil přímo do seznamu přednášek. *popcorn*
Pedofilie mi něco vzala, ale mnohem více dala. To, co mi vzala, bez toho se obejdu. To, co mi dala, už bych nikdy nechtěl ztratit.