Jednotné přihlašování na fórum a chat

Provozní informace o chodu fóra, uživatelských skupinách, hodnostech a sekcích. (V této části fóra mohou zakládat témata jen členové Týmu ČEPEK, ostatní registrovaní uživatelé mají možnost na již založená témata reagovat, noví uživatelé fóra zde mohou odpovídat až po schválení členem Týmu ČEPEK. Vlákna v této sekci bývají po čase zpravidla zamykány.)
pbd
Člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 0
ve věku do: 10
Kontakt: [email protected]
Dal: 337 poděkování
Dostal: 428 poděkování

Nový příspěvek od pbd »

Dnes proběhlo dlouho plánované sjednocení přihlašování na chat a fórum. Není již nutné registrovat se do obou systémů zvlášť, ale ke vstupu na chat stačí, respektive je potřeba, mít zaregistrovaný účet na fóru.

Mám účet na chatu i fóru

Pro vstup na chat je potřeba se přihlásit se na fórum. Úvodní stránka chatu již neobsahuje přihlašovací formulář, ale pouze tlačítko pro vstup (Přihlášení do chatu ČEPEK).
► Ukázat spoiler
Pokud jste již přihlášen(á) na fóru, tak po stisknutí tlačítka ihned vstoupíte na chat.
► Ukázat spoiler
Pokud nejste přihlášen(á) na fóru, tak budete po stisknutí tlačítka přesměrován(a) na přihlašovací formulář fóra a po přihlášení přímo místnosti chatu.
► Ukázat spoiler
Mám účet na chatu, ale ne fóru

Na emailovou adresu, kterou jste uvedli při registraci na chat, vám již měli přijít přihlašovací údaje na fórum. Přihlašovací jméno je stejné jako na chat a heslo náhodně vygenerované. Heslo si prosím po prvním přihlášení na fórum změňte.
► Ukázat spoiler
Pokud vám nebyl účet na fóru automaticky založen (nepřišel žádný email s přihlašovacím jménem a heslem), použijte běžný registrační formulář na fórum. Pro registraci je ale nutné použít stejnou emailovou adresu, jakou máte zaregistrovanou na chatu.
podivin
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 2
ve věku do: 40
Výkřik do tmy: Srdce plné lásky přetéká v slzách očima *** Když někoho miluješ, znamená pro tebe víc než ty sám a chceš pro něj jen to nejlepší, ikdyby to tobě mělo působit bolest *** Ikdyž jsou to "jen" děti, mají mou úctu a chovám se k nim slušně *** Moc, peníze ani sex nemůžou nahradit dětskou radost, smích a lásku. *** Čiň, co chceš, pokud nikomu neškodíš *** Každý čin se ti třikrát vrátí
Dal: 2022 poděkování
Dostal: 853 poděkování

Re: Jednotné přihlašování na fórum a chat

Nový příspěvek od podivin »

pbd píše: pátek 11. 6. 2021, 14:08:28 Pokud jste již přihlášen(á) na fóru, tak po stisknutí tlačítka ihned vstoupíte na chat.

Pokud jste přihlášen(á) na fóru, tak budete po stisknutí tlačítka přesměrován(a) na přihlašovací formulář fóra a po přihlášení přímo místnosti chatu.
Jen drobnost. V tom druhém má být asi pokud nejste přihlásen, nebo se pletu?

BTW: Tahle odpověd mi nešla odeslat, když jsem ji psal jako citaci tvého. Musel jsem text zkopírovat a pak vložit do normální odpovědi. Na něco podobného si mi stěžovala Bouře, že nemohla odeslat odpověď na SZ, tak to musela poslat bez citací.
Je mi krásně smutno. Tequila chutná nejlíp se solí. Při sprchování není vidět pláč. S plným srdcem lásky žiji prázdné dny.
Now I know that I am a dreamer, Believing in a world that isn't there
You are my little something, It's like you came from nothing, And now you're everything to me
Život nemá tlačítko Restart - promrhané roky nelze vrátit a prožít znovu
Stačí zavřít oči a všechno se stane. Stačí zavřít oči a ... všechno skončí
Fx100d
Administrátor
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 3
ve věku do: 10
Výkřik do tmy: yeelow (10.05.2010 22:04): njn, ty jsi ten dentální úchyl :D
Dal: 404 poděkování
Dostal: 746 poděkování

Nový příspěvek od Fx100d »

Tohle je úplně super. *good* Vždy jsem ctěl to nějak takto udělat. Bohužel náš chat je hodně složitě řešen a na tyto úpravy jsem nikdy neměl dostatek vědomostí a hlavně času si ty vědomosti doplnit a udělat patřičné úpravy. Proto pbd patří veliké díky. *thank* *thank2*
Pedofilie mi něco vzala, ale mnohem více dala. To, co mi vzala, bez toho se obejdu. To, co mi dala, už bych nikdy nechtěl ztratit.
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1721 poděkování
Dostal: 3601 poděkování

Nový příspěvek od Kasz »

Pbd, moc díky za starost o technickou stránku našeho webu. *good*
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙